Pisicile nu iau revansa si nu - din ciuda - pisici

pisici, respectiv, de asemenea.
este doar un om.

pentru a razbuna, este necesar pentru a produce constructe mentale destul de complexe. în conformitate cu ultimul plan de evenimente pentru viitor: am făcut rău, și eu, de asemenea, le fac prost. Mai mult decât atât, nu trebuie să uităm planul, păstrați-l în minte. respectiv, - să-și amintească trecutul și să realizeze că există un viitor.


Între timp, animalele - la majoritatea mamiferelor mai mari, cu excepția, probabil, de delfini si primate - toate concept diferit de timp. Aceasta este posibilitatea de a creierului lor. pentru animale - pentru pisici, inclusiv - nu există în prezent nici un viitor, ei nu știu, și chiar trecutul este doar tocmai se ivește. Pisicile sunt în măsură să aștepte, dar nu cred că de ce să se aștepte; ele sunt, de asemenea, posibilitatea de a lega, de exemplu, foșnetul punga de plastic cu posibilitatea de a mânca - dar nimic mai mult. o pisică, de exemplu, nu crede: acum am hrănit și de mâine vor hrăni. Nu, el a mâncat acum, apoi vine înapoi acum, și la o anumită oră, el este în așteptare pentru produsele alimentare. el știe că acum este timpul să mănânce)
Aceasta a constatat că pisica își amintește despre relația dintre un eveniment și nu mai mult de 20 de minute. adică, în cazul în care în absența ta, în ziua în care pisica a scris pe covor - că, chiar dacă ai venit acasă de la locul de muncă, bagat nasul în propria urină și bate - el nu a înțeles ce a fost greșit și de ce maestru rău de insulte sale.
Poate că ar fi răzbunat maestru rău insultei nedrept. dar - aș spune, din păcate, - el nu este capabil să se răzbune, nu din bunătate, și pentru aceleași motive pentru care nu se poate înțelege de ce el a fost pedepsit. soobrazhalki el acest lucru nu este suficient.
Da, pisica este, de asemenea, o ființă vie, nu este făcută din fier, deși soobrazhalki, dar există sentimente, emoții. atunci când, fără nici un motiv aparent lovit, probabil, el sa suparat - si, cel mai probabil, va fi speriat. și într-o stare de stres și agresivitate, astfel că va lua un rahat în adidași maestru rău. poate chiar permanent. dar nu pentru că doresc în mod deliberat să facă proprietarul Muck. El nu știe că proprietarul nu-i place să meargă în papuci de rahat) / sau, să zicem, un covor / murdar. dar el a fost frică de om și este furios la el - motivul pentru care a fost uitat, iar emoția a fost fixată. și el țintește să înscrie pantofi de mirosul inamic al lor. să-și exprime furia lor: „Acesta este teritoriul meu, și mai bine să plecăm de aici!“ - și pentru a reduce frica lor. în general, numai în sistemul nervos. Dar omul, ca o creatură ca și în cazul în care gândirea și rezonabilă, nu s-ar speria pisica)Acum, de ce pisicile și pisici, în special, începe să scrie trecut tava.
în primul rând - din nou, așa cum sa spus, în sistemul nervos. atunci când ceva înfricoșător sau enervant. de exemplu, cea mai recentă fiind în casă - un alt animal, un copil, un relativ nou. sau, de exemplu, în cazul în care pisica ar putea intra în unele cameră, și apoi am pierdut ocazia. mai ales dacă oamenii sunt în camera de la el închis. pisicile tind să țină totul sub control) - fără ca acest lucru, ei neliniștită.
pe de altă parte - din cauza bolii. aici, în comunitate, a spus despre ea:

vârstă într-un sigiliu solid. Dacă înainte era curat, este probabil problema. în cazul în care pisica este bolnav de a scrie, el nu înțelege de ce doare și elementar în căutarea unui loc unde să fac pipi afară.
dotumkivayut ei nu fac, nu este de vina pentru toaletă.

nu se poate bate pisicile. și într-adevăr copii. rezultatul principal este stresul constant și deteriorarea psihicului. rezultatele dorite nu vor fi în curând - invers celui dorit. în cazul în care bate pisica, atunci cel mai probabil este - frica, furie și confuzie - va fi mai mult rahat de pădure oriunde. ca un adult, solicită și chiar crede că este înțelept, va continua să aerisire animale iraționale și lipsite de apărare propriile lor probleme psihologice și scrierea sadică pentru prostia ta de divertisment de confruntare, răzbunare, dorința de conducere, și altele asemenea.

care poate și ar trebui să fie făcut.
în cazul în care pisica este speriat sau iritat - pentru a încerca să dau seama ce e în neregulă / ea ne-a dat creierul / - și, dacă este posibil, de a elimina ceea ce sperie sau irita.
contactați medicul veterinar - să predea urina pisicii pentru analiză pentru a identifica sau a exclude probleme medicale.
și întâmplător - să ia măsuri de obicei nu a fost stabilită. aici a fost discutat de multe ori să se ocupe de locul unde piși animale, mijloace speciale sau puternice și ascuțite cu miros de substanțe / de exemplu, ulei esențial sau suc de lămâie / capac mușama.
în cazul în care pisica este urinează sau pooping de tavă în prezența proprietarilor - o severă l mustre / intonație înțeleg / pot lovi, dar numai o singură dată și legonechko nu speria - și imediat a pus în tavă, ușor înșelare.
tăvi de proces cu mijloace speciale pentru obișnuinței de a plasa.
funcționează.

aici, în comunitate, am purtat tot acest discurs; dar am decis să vorbesc separat.