pisoii Neva Masquerade 1

În canisa s-au născut pisoi Neva Masquerade!Bine ai venit! Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră la felisei de Neva Masquerade pisici „Preaiubitul frumusețe“!

Pisica noastra Neva Masquerade - un campion de punct Boemiei frumusete Preaiubit culoare albastru-tabinet, punctul de culoare Campion Mara Siberian Gem albastru-tabby, de culoare Campion Darling Nevada punct albastru-tabinet și culoarea Campion al Narniei Neva Pearl punct albastru-tabinet. pisoii noastre Neva Masquerade a găsit un cămin iubitor în multe țări, multe dintre ele fac o carieră de succes spectacol, expoziții câștigătoare.rasa Siberian de pisici în popularitate, și anume variett sale colorpoint, avânt cu fiecare an care trece. Neva Masquerade pisica a fost mult timp un semn distinctiv al felina interne.Aceste animale armonioase, puternice, frumoase, un fel, extrem de sociabil si afectuos sunt câștigătoare inimile tot mai mulți oameni.
Va oferim, de asemenea, să se familiarizeze cu ei mai aproape.

Site-ul conține o mulțime de fotografii ale producătorilor noștri și pisicuțe Neva Masquerade din fiecare cuib. Și puteți vedea galeria foto a animalelor noastre de adult, mulți dintre ei au propriile lor pagini personale.

Dacă aveți dorința de a cumpăra un pisoi Neva Masquerade pe pagina de „pisicuțe Vanzare Neva Masquerade“, puteți alege pentru ei înșiși kotonochka. Și apoi în casa ta nu va numai pentru animale de companie, dar, de asemenea, un prieten și tovarăș și mângâiere pentru suflet și desfătarea ochilor, și foarte armonia care se numește fericire.

E-mail: nevacats@yandex.ru
vk.com/nevacats
www.facebook.com/galina.naumova.5811