Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări
Plafoanele de panouri din plastic rezistent la umiditate, inofensiv pentru plafoane de sănătate durabile și conținutul de panouri din plastic nu va fi dificil. Instalarea se poate face de unul singur, dar puteți solicita ajutor de la profesioniști. La instalarea plafonul important să se respecte cu strictețe instrucțiunile, atunci se va trece repede, iar designul și calitatea va dura timp de mulți ani. Plafoanele de panouri din plastic au caracteristici bune: acestea sunt rezistente la umiditate, în condiții de siguranță pentru sănătate, longevitate. O gamă largă de culori și texturi vor alege optiunea perfecta care se va potrivi armonios în spațiul de proiectare. Când selectați ar trebui să acorde o atenție la calitatea materialelor.Panouri din plastic pentru tavan: dispozitivul și caracteristici distinctive

Panourile din plastic sunt realizate dintr-un material având numele de clorură de vinil. Acest material are o serie de avantaje față de alte materiale. O gamă largă de panouri permite de a alege cu ușurință capacul din dreapta pentru tavan.

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări
Panourile de tavan sunt ușoare și flexibile, astfel încât instalarea lor este necesară pentru a exercita o precizie considerabilă

Panourile din plastic sunt împărțite în perete și tavan. Este important să nu le amestece în selectarea și instalarea. Panourile de perete sunt diferite de plafonul de rigiditate lor, acestea sunt mai grele și mai dense. Panourile mai ușoare și mai flexibile. Atunci când este instalat ar trebui să arate o precizie considerabilă, pentru că orice mișcare greșită ar putea duce la eșecul lor.

Plastic are diferențe de culoare, textură, imitând diferite structuri. Panourile pot fi din lemn, marmura si alte forme populare de imitație. Un număr mare de specii reprezentate în construcție cunoscută Leroy Merlin magazin.

Textura panourilor din material plastic

 • Matt. capac alb mat aspect elegant și frumos. Aceasta costă mai puțin lucioasă. Acesta poate fi folosit în orice tip de camere: hol, living, bucatarie, baie.
 • Lucioasă. Ea are proprietăți reflectorizante, care permite să le acopere într-o cameră cu tavane joase în scopul extinderii spațiului vizual.

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări
Suprafața lucioasă a plafonului va mări spațiul vizual

Funcționarea panourilor de plastic sunt foarte convenabile și sunt caracterizate printr-un număr mare de proprietăți pozitive.

Material distincţii

 • Nu se tem de efectul diferitelor elemente chimice, cu condiția că există la temperatura camerei.
 • Nu se tem de apă și vapori. Materialul nu se teme de scurgeri și de inundații.
 • Nu se tem de temperaturi ridicate. Materialul începe să se topească la o temperatură de 80 de grade.

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări
Panourile din plastic nu se tem de umiditate și de fum

Panouri din plastic pot instala fi în incinta cu orice condiții de umiditate și temperatură. Plafonul poate fi spălat cu alte materiale non-corozive săpun și apă sau.

Cum de a calcula dimensiunea panourilor de plastic pentru tavan

La alegerea panourilor este important să se acorde o atenție la dimensiune. Este important să se calculeze și alege lățimea corectă și cantitatea de material.

Dimensiunile comune ale panourilor:

 • Lungimea transversală - 5 - 10 cm;.
 • Lățime - 25 - 50 cm;.
 • Lungime - de 2,7 - 3 m.

Panoul trebuie să fie ales după suprafața podelei va fi calculată, care va face reparații.

Pentru a calcula numărul de panouri necesare este necesar să se împartă zona suprafeței panoului de tavan, care este scris pe ambalaj. Pentru reduceri ar trebui să adauge 15 la sută.

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări
Panoul trebuie să fie ales după suprafața podelei va fi calculată, ceea ce va face reparații

Apoi, aveți nevoie pentru a calcula numărul de profile metalice.

 • Desenați o diagramă a plafonului. Desena profile având în vedere că acestea trebuie să fie la o distanță de 60 cm. Apart.
 • Se prepară profile dure, potrivite pentru perimetrul tavanului.
 • Se determină numărul de șuruburi și prize, în funcție de numărul de panouri.
 • Se calculează dimensiunea de muluri plafon. Perimetrul trebuie să fie împărțit la trei. A primit numărul necesar de piese.

După zori va fi terminat, a dobândit dreptul de cantitatea de material, puteți începe pregătirea instrumentelor și instalarea panoului.

Cum de a stabili un plafon de panouri din plastic cu propriile lor mâini

El Însuși a stabilit plafonul nu este dificil. Singura regula este respectarea strictă a instrucțiunilor și calculelor. De asemenea, trebuie sa ai toate instrumentele necesare care fac instalarea se va realiza rapid și eficient.

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări


Pentru instalarea corectă a panourilor de plastic, este important să urmați instrucțiunile

instalarea de panouri Phased

 • Marcați nivelul locului prin intermediul profilelor de fixare să fie instalat orizontal posibil. Profilul pe care doriți să atașați strâns la tavan, astfel încât să nu sloturi formate, și spațiu liber este lăsat.
 • Instalați profile transversale folosind șuruburi autofiletante. Ele vor sprijini panoul.
 • Instalați profil L.
 • Se taie panouri pe lungimea dorită a plafonului cu ajutorul fierăstraielor.
 • Fixați primul panou cu șuruburi la profilul transversală. Celelalte panouri trebuie să fie fixate în sloturile anterioare. Apoi atașați la cadru.
 • Pornește instalarea ultimului panou.
 • Aplicare cuie lichid pe plinta, apăsați strâns pe pânză de tavan. Se îndepărtează excesul de adeziv.

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări
Instalarea va avea loc rapid și ușor sub rezerva disponibilității instrumentelor necesare

Instalarea ultimului panou trebuie să se acorde mai multă atenție.

Cadrul pentru tavan poate fi realizat din metal sau profile din lemn. Când se folosește un copac, ar trebui să țină cont de faptul că umezeala, se umflă în sus și devine inutilizabil. Prin urmare, acest tip de material nu poate fi folosit pentru zonele cu umiditate ridicată.

Instalarea va avea loc rapid și ușor în funcție de disponibilitatea instrumentelor necesare, materiale de înaltă calitate și o abordare responsabilă față de afaceri.

Cum se introduce ultimul panou de plastic pe tavanul unui calitativ

Atunci când se utilizează profilul suprafeței de perete a inserției este necesară pentru părțile din spate ale ultimului panou de plastic în canelură. În acest caz, de asemenea, există o necesitate în caseta din marginea frontală a canalului. Lupta cu articulații este o problemă majoră, care apare în executarea lucrărilor de finisare.

Tehnici pentru instalarea ultimului panou:

 • Se taie muluri plafon extreme. Aici este necesar să se exercite cea mai mare precizie și de calcul. Pe aceasta depinde succesul întregii instalații.
 • măsurători precise la mai multe puncte ale suprafeței.
 • Folosind un conducător sau o măsură de bandă pentru a măsura distanța de la fiecare parte a panoului de plastic de la marginea peretelui la marginea panoului penultima.
 • Să ia în considerare faptul că ultimul panou trebuie să fie mai mică decât distanța de la perete la marginea centimetrul panoului anterior. Acest lucru se face în speranța de a fi capabil să se deplaseze panoul în timpul instalării.
 • măsoară cu atenție lungimea panoului. Deoarece cu condiția ca distanța este mai mică de câțiva milimetri, panoul nu se poate potrivi, ceea ce va duce la necesitatea asieta sale.
 • Ultimul panou trebuie sa fie cativa milimetri mai lung decât distanța de la un profil la altul. Acest lucru va permite panoului să se miște atunci când introduceți partea din spate.

Pentru a tăia o bucată de mărimea și forma dorită, trebuie să efectuați acțiuni în secvența exactă ca să dezasambleze structura va fi foarte supărătoare.

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări
Efectuarea sfaturi cu privire la instalarea ultimului panou, puteți face instalarea rapidă, ușoară și de înaltă calitate

 • Un panou pic arcuit, introduceți laturile sale. Acest lucru trebuie făcut cât mai bine posibil, pentru a nu deteriora panoul. Introduceți prima și apoi cealaltă parte, până când se oprește.
 • Introduceți tăblii laterale din spate tot drumul la unghiul de suprafață de perete. Trebuie să vă asigurați că marginea din față a panoului a fost strâns, fără a lăsa spațiu liber.
 • Conectați marginea frontală proeminentă a celui precedent. Glisați panoul înainte. Acest lucru se poate face prin banda de mascare, care benzi trebuie să fie lipite pe panou, și trageți pentru ei. Dupa procedura, îndepărtați banda.

Acest lucru nu este doar convenabil de instalare panou opțiune.

Când utilizați panoul decorativ plintei trebuie să fie tăiate piesa la dimensiunea dorită, și apoi atașați-le cu ajutorul șuruburilor. Și ele pot fi închise cu ajutorul unui baghetă decorativă.

Există încă o altă metodă de atașare, în cazul în care pentru orice motiv, metodele anterioare nu se potrivea.

 • Dacă unghiul este fixat de-a lungul perimetrului, este imposibil de a monta cel mai lung, cel care va stabili partea din spate a elementului de finisare.
 • Ultimul panou va fi instalat în timp ce purta un unghi segment. Ultima Bara trebuie să fie tăiate la dimensiunea dorită, astfel încât să se încadreze în profilurile laterale și a intrat în spațiu.
 • Purtați zona în partea din spate a panoului de tăiere. Instalarea trebuie, în același timp, cu o bucată de pânză. Pentru a avea capetele de margine în profilurile de perete.
 • Introduceți panoul în canelura barei anterioare. muta mici către pereții. Fixați-l prin intermediul lipici sau silicon, periere-le din spate a panoului.

Efectuarea sfaturi cu privire la instalarea ultimului panou, puteți face instalarea rapidă, ușoară și de înaltă calitate. Cu această setare, între panourile nu vor merge prea mult spațiu, fisuri și lacune.

Căptușeală cu foi de material plastic - mare finisaj. Datorită faptului că materialul este ieftin, acesta poate fi de proiectare rentabilă a plafonului. care nu-și pierde în calitate. Panouri din plastic au un număr de proprietăți pozitive care influențează alegerea lor de clienți care părăsesc comentarii bune cu privire la utilizarea de panouri pentru a acoperi plafoanele. În panourile din plastic de piață de astăzi într-o gamă largă, ceea ce face posibil să experimenteze cu culoarea și textura materialului. Instalarea panourilor nu a durat mult timp, structura poate fi asamblate manual.

Finalizarea plafonul panourilor din material plastic (foto)

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări

Plafoanele de panouri din plastic, cu propriile lor mâini, video și foto dimensiuni, cu îmbinări