Plafonul panourilor din plastic cu propriile lor mâini (foto și video)

Pereți și tavan funcționează în condiții de umiditate ridicată, necesită izolare de înaltă calitate împotriva pătrunderii picăturilor de apă și abur. Dacă cea mai bună variantă de podea care acoperă zone umede de uz casnic este teracotă, plafonul ar fi cel mai bun din plastic vlagoizolyatorom.Plafonul panourilor din plastic cu propriile lor mâini (foto și video)

Panourile din material plastic are o greutate foarte mică, și de asemenea are o rezistență suficientă umiditate, permițând să fie spălate.

Placi ceramice, din cauza greutății lor, nu sunt potrivite pentru finisarea suprafețelor plane suspendate. Dar, clorură de polivinil (PVC) se caracterizează prin greutate redusă rezistență suficientă umiditate, preț moderat și modele variate. Cum de a decora plafonul de panouri din plastic cu propriile lor mâini?

Finalizarea cu plafonul din material plastic: secvența de operații

Finisare Panouri din plastic tavan (sau perete) a suprafeței este realizată într-un plastic agățat (PVC) pe cadru, pre-montate pe tavan (sau de-a lungul peretelui). Prin urmare, acest tip de plăci home decor numit tavane false. Lucrari montare panouri din PVC sunt împărțite în două etape: pregătirea (structura cadru) și agățat în mod direct.

Cum de a construi o cușcă-ladă?

Plafonul panourilor din plastic cu propriile lor mâini (foto și video)

Conducerea dispozitiv bare de cadru panouri din plastic.

Materialul pentru Batten-cadru poate fi din lemn sau metal. Fiecare material are avantajele sale caracteristice. grinzi de lemn pot reduce costul total. profile metalice sunt mai costisitoare materiale de montare, dar acestea vă permit să facă instalarea de panouri din plastic mai ușor și mai accesibile pentru performanța de non-profesioniști. Mai mult decât atât, în zonele umede, profile galvanizate asigura durata operației datorită proprietăților anti-coroziune. grinzi de lemn sunt ușor umfla și pot provoca o deformare vizibilă a panourilor de tavan.

Pentru comoditatea de plastic montate pe tavan sunt disponibile și sunt folosite mai multe tipuri de profile metalice si parti componente din material plastic.

șine de metal sunt baza, ele sunt plasate pe perete și tavan sub panourile exterioare. colțuri de plastic sunt atașate la profile metalice și oferă instalații pentru decorațiuni cu partea vizibilă a panourilor din material plastic.

Atunci când decorarea plafonului cu mâinile sale cu panouri din plastic, profile metalice ajuta să obțineți o acoperire de buna estetică, în ciuda lipsei de competențe de construcție.

Secvența de instalare din plastic pe tavan

Pentru siguranța dumneavoastră înainte de a suprafeței de foraj pentru șipci de montare trebuie să fie verificată pentru prezența culoare tavan. În acest scop, dispozitive speciale, care arată prezența unor fire electrice vii în interiorul peretelui. În caz contrar, în cazul în care intră în semănătoarea în conexiunile electrice pot arde plută pumn și să apară un prejudiciu (șoc electric).Instalarea de profile metalice

Pentru construcția nivelului de metal necesar penei, burghiu pentru foraj pereți și sub profilele de fixare, dispozitivele de fixare (dibluri). Cadrul trebuie să fie fixat ferm pe pereții și tavanul camerei. Secvența de operații în construcția cadrului de susținere, după cum urmează:

Plafonul panourilor din plastic cu propriile lor mâini (foto și video)

Schema de panouri de montare pe cadru.

  1. Primul plafon perimetru montat hard-UD profil. Acestea sunt montate pe partea de sus a pereților, de-a lungul tavanului, la o anumită distanță de suprafața (cu aranjamentul de comunicații). Profile UD sunt canale pentru instalarea CD-profilele. Profile rigide sunt atașate la pereți și tavan cu dibluri la fiecare 50-60 cm lungime. Pentru profile de montare netede recomandată suprafața de atașare raschertit.
  2. CD-profil Easy - baza pentru instalarea panourilor din plastic. Acesta este plasat pe tavan într-o direcție transversală pe viitor, panouri din plastic. Dacă plasticul este mai bine poziționat de-a lungul peretelui lung, CD-profil paralel cu peretele mai scurt. Distanța dintre CD - ghid de asemenea, este de 50-60 cm.

Montarea CD-profil la tavan se face cu umerase speciale, în cazul în care acesta este mai lung de 1,5 m. Utilizarea lor vă permite să efectuați instalarea plafonului la înălțimea dorită, ridica sau coborî cele de mai sus. Pentru o scădere semnificativă a suprafeței tavanului de ancorare folosite cu cleme de suspensii.

Atașarea profilelor din material plastic

Plafonul panourilor din plastic cu propriile lor mâini (foto și video)

cadru metalic Schema pentru panouri din plastic.

varietate de tipuri de profile din plastic permite capete punct de vedere estetic, zadekorirovat articulațiilor, colțuri și suprafețele laterale ale plăcilor din material plastic. Culoare hardware trebuie să se potrivească culorile plafon din PVC. Accesorii din plastic atașate la lada de metal în ordinea următoare:

  1. La UD-profil este fix pornire plastic profil L sau plinta de plafon, care este profilul de pornire cu un chenar decorativ. Atașarea de plastic pentru accesorii metalice ghidaje transportate șuruburi, distanța dintre punctele de fixare este de 40-50 cm. Lastikovaya de pornire, accesorii permite pentru a ascunde capetele tăiate ale panourilor și a profilelor metalice de susținere. De asemenea, în formă de L material de fitinguri pot fi utilizate sau F în formă de consolă ca un element de fixare universal.
  2. colțuri externe și interne vor decora articulațiilor în colțuri ale camerei. fitinguri din plastic în formă de H atașat la joncțiunea 2 pe panourile de tavan, atunci când un panou lungime nu este suficient și doraschivat său următorul segment.

panouri de montaj

Plafonul panourilor din plastic cu propriile lor mâini (foto și video)

Soiurile de membrane pentru panouri din plastic.

  1. Despărțire Panouri din plastic de lungime dorită. Se taie plasticul poate fi un ferăstrău metalic fin, un puzzle sau un cuțit. măsurarea precisă a lungimii necesare va oferi plafon estetic. Prezența muluri plafon va reduce ușor lungimea necesară (3-5 mm), pentru a se asigura că suprafața este garantată nu îndoiți pe drum în peretele opus.
  2. Montarea primului panou: plastic ușor îndoit și inserat în capetele opuse 2 profilului de pornire. Apoi sa mutat înapoi la perete, iar muchia laterală este inserată în profilul corespunzător din plastic de pornire. Partea a patra rămasă este atașat cu șuruburi la cruce CD-ghid.
  3. Atașarea următoarele tipuri de panouri este similar cu primul, cu diferența că este inserată în panoul anterior suprafața laterală, mai degrabă decât în ​​profilul de pornire. Acesta din urmă este o parte articulată este tăiată la lățimea dorită și stârpi este introdus lateral în profilul de plastic de pornire pe partea opusă de la început. Pentru ușurința asamblării la ultimul detaliu, lățimea sa este redusă cu 23 mm, apoi este introdus în profilul de pornire și se deplasează înapoi la canelura panoului penultima. Ultimul plan nu este înșurubat hang la profilele de ghidare.

O versiune simplificată a instalației se realizează fără accesorii de fixare din plastic anterioare.

PVC-ul este fixat cu șuruburi la cadru, și după instalarea acestuia este montat pe un tavan soclu cuie lichid (lipite).