Poarta din carton ondulat cu desenele sale mâini și fotografii

Este timpul pentru a face intrare convenabil la curte - atunci ai nevoie pentru a ridica propriul desen și fabricarea de poarta ondulat. O astfel de opțiune ar potrivi, chiar dacă gardul nu este făcută din fier și piatră.Poarta din carton ondulat cu desenele sale mâini și fotografii

Poarta din carton ondulat cu desenul lor mâini

Există două tipuri de bază de structuri:

Prin urmare, decizia de a face una dintre ele, localizați mai întâi desenul în cauză. Prin selectarea unui desen amintesc mai multe dimensiuni de bază: lungime ar trebui să fie de aproximativ 4 metri și o înălțime de 2,5 metri. Fii atent la acest lucru, aceste dimensiuni va permite curte pentru a apela nu numai pe pasager, dar, de asemenea, de camion - în viitor, această planificare va aduce în materiale de construcții. Deci generaliza, trebuie să ia în considerare:

 1. Dimensiunile și plasarea în porțiunea perimetrului;
 2. Ridicarea schemei, este important să se ia în considerare locația porții. Apropo, acesta poate fi combinat pentru a face una din frunze de poarta;
 3. partea de deschidere.

Poarta din carton ondulat cu desenele sale mâini și fotografii

În general, pe baza acestor date, s-ar putea face bine un desen de propriile lor mâini, sau schimba ușor standardul.

Înainte de a face poarta de carton ondulat cu propriile sale mâini - balamale sau glisante, lista câțiva pași similare nu vor fi descrise în detaliu, pentru fiecare tip de: Marcarea și perfora găuri pentru suportul sau ghidul și betonarea acestor suporturi.

Swing porțile de carton ondulat cu desenul lor mâini

După definirea benzilor de structură, să pregătească un material adecvat. Pe baza rapoartelor foto, care sunt răspândite pe Internet, cel mai potrivit pentru perimetrul considerat profiluri 40-40 mm, iar pentru astereală - 20-20 mm. Pentru poarta este necesar să se utilizeze aceeași conductă, aceeași secțiune. Ordinea de a face următoarele: • tăiat în profilul conform desenului și începe sudarea;
  Poarta din carton ondulat cu desenele sale mâini și fotografii
  Poarta din carton ondulat cu desenele sale mâini și fotografii
 • fabricarea astereală lame - să fie conștienți de faptul că distanța dintre țevile corespund unui val de carton ondulat;
 • sudurile buclă la ambele clapete și stâlpi, precum și a stabilit mecanismul de blocare.
 • când cadrul este instalat și golurile sunt aliniate, trece la panourile foaie trapezoidale.

Acum, cel mai important punct: Pick up dimensiunea de lame, astfel încât marginile profilate alipit cadru strâns și valuri extreme nu sunt suspendate în aer. Această tehnologie poate fi făcut uși de garaj, iar în cazul în care camera este încălzită la mașină, spațiul dintre profilurile trebuie să fie cald.

Apropo, tăiere ondulat nevoie pentru a transporta foarfece, din metal, și este mai bine să dispună de tăiere la dimensiunea din fabrică. Această precizie este bine reflectată în aspectul.

Ușile glisante din carton ondulat cu propriile lor mâini

Efectuarea de readucere a proiecta propriile lor mâini a fost întotdeauna mai mult de o provocare, ia în considerare cele trei opțiuni, dintre care unul este sigur pentru a se potrivi cu:

 1. De tip cantilever, ele sunt un pic mai dificil de instalat.
  Poarta din carton ondulat cu desenele sale mâini și fotografii
  Unele companii oferă cadre gata făcute pentru tablouri, ghiduri, clipuri video și alte elemente conexe. Și deja cumpărătorul pe site-ul colectează întregul set în proiectarea și materiale finite fășii placut culorile si texturile.
 2. Usi cu balamale. Dezavantajul este că, în timpul iernii va trebui să fie curățate profl de zăpadă și gheață.
  Poarta din carton ondulat cu desenele sale mâini și fotografii
 3. Rail.
  Poarta din carton ondulat cu desenele sale mâini și fotografii
  Poate vei fi surprins de faptul că o versiune mai simplă a structurilor de alunecare este mai puțin comun - este o întrebare că web-ul este derulată înapoi de colț inversat. În același timp, avem nevoie de role cu V-gât. Această opțiune este foarte des stabilită în zonele rurale, având în vedere caracterul practic: ei nu se tem de zăpadă.