Pompati fese la domiciliu

Pur și simplu, ne ia în mână și leagăn fesele în casă. Jos cu cheltuielile la sala de sport, da o parte importanta a corpului la ideal. Noi acționăm în ordine.

echipament

De ce echipamente acasă? Avem nevoie de a crea un obicei bun, o ceremonie cu toate capcanele. După 5 zile, la antrenament acasă va da un sentiment de privychnyhdeystviy.Poleznyh pentru a îmbunătăți silueta. Este scris: „Chiar și acasă, femeia ar trebui să fie o femeie,“ angajat să fie frumos: 1. Alege haine stând confortabil în figură, țesături confortabile, cele mai bune naturale. Într-adevăr, organismul are nevoie să respire.
 2. La acasă, vizionarea și șosete mai bine.
 3. Exerciții vor fi diferite ipostaze. Ar trebui să fie de acoperire non-alunecare, cum ar fi un covor.

Numai luptă! Sigur că, de asemenea, acceptate. Simțiți-vă liber pentru a reprezenta rezultatul dorit. Este important să ne amintim că va apărea efectul în timp, mai exact o lună. Oglindă în timp ce de formare la domiciliu numai inamic. Simțiți-vă liber pentru a elimina, mai bine scrie în jos dimensiunea taliei, solduri, fese si se pune deoparte. Ai într-o lună pentru a compara ceea ce sa întâmplat. Sunt sigur că rezultatul va dori. Acum este important pentru a obține într-un ritm, pentru a obișnui organismul să se încarce și să execute metodic. „Cine nu stomp - care nu izbucni.“ Este, de asemenea, despre realizarea obiectivului.

O dorinta de a iesi, atunci, bine, intră într-o „pistă de schi striat.“ În acest moment, mușchii sunt gata să se obișnuiască și, prin urmare, arde calorii și sunt bine strânse. Efectul va fi prezentat la o dată, așa că merge mai departe și pentru a obține rezultatul.

pregătire

Pompati fese la domiciliu

Înainte de corpul de foraj și este de dorit să se pregătească respirația. Acest lucru necesită o exerciții de simplu punct de vedere fizic, lung de 7 minute de antrenament,. Este util să se ia o spălătură, pentru a dispersa sânge. Mai ales în dimineața, chiar dacă practica la domiciliu va fi în seara. Deci, pentru a transporta sarcina mai ușoară, mai ales că de formare pentru prima dată. Cum de a respira, amintiți-vă: respirație nas - unu, doi, trei, moderat, expirati gura - unu, doi, trei, patru, calm. O astfel de respiratie aduce oxigen la toate celulele din clasă. Acest lucru îmbunătățește metabolismul.

Momentul crucial - un puls bătaie a inimii. În mod normal, de la 80 la 140 de bătăi, restul excesului de sarcină. În cadrul acestor limite, „arde“ grasime, înăsprește tesutul muscular. Cum să numere? Degetele pentru a atașa vena de pe gât, contoriza numărul pulsațiilor a fost timp de 10 secunde (cu o a doua ore de mână sau orice dispozitive cu o astfel de funcție). Câte bătăi numărate, se înmulțește cu 10, și are un puls - 80.Ai nevoie pentru a practica acasă cu prospețimea rece a aerului fără curenți. Muzica este utilă dacă doriți să ascultați, să fie sigur de a fi plăcută. Tempo și ritmul de lucru este permisă fără schimbări bruște. Exerciții la domiciliu sunt bune să se gândească la lucruri diferite. Apropo, dacă ai început deja să se stabilească toate „pe rafturi“, atât de aproape obișnuiți.

Condiții de formare la domiciliu

Pompati fese la domiciliu

Să fie angajat la efectul de „fund ca o piuliță“ este necesară pentru a doua zi după schema de zi. Ziua următoare face restul. Trebuie amintit:

 • Clasele de ajutor unic. Principalul lucru este să nu plece.
 • O sesiune de formare durează 40 de minute: un warm-up timp de 7-10 minute, iar restul se ocupă clase.
 • Warm-up - este accelerarea tuturor sistemelor. Asigurați-vă că. Treizeci de minute ultimele clase majore la puls de 80 de bătăi (120-140). „Burn“ în caz contrar, nu au timp nimic.
 • Fiecare exercițiu se efectuează timp de 10 ori, apoi se trece la următorul. Si astfel toate cele 40 de minute de formare în prima săptămână.
 • Dacă sunt utilizate înainte, te simti ca poti complica exercitarea, face de 20 de ori. Unora le place mai mult, este bine să le facă.
 • Treptat crește până la 40 de ori un exercițiu. Prima săptămână de 10 ori / saptamana exercita doua - de 20 de ori / exercițiu.
 • După 40 de ori mai intrat gantere de 1,5 kg, acest lucru este suficient.
 • Trebuie doar să respire în cadrul sistemului: nas - respirație, gura - expirati. Puteți expirati tare.
 • Monitor pulsul. Dacă există disconfort de încetinire, dar nu opri cu totul. Apoi, te obișnuiești cu el și va fi mai ușor pentru a transporta sarcina.
 • Este necesar să se oprească fără probleme. Chiar dacă v-ați decis să se oprească de formare. Zece minute de mișcări ușoare pentru a reveni la ritmul cardiac normal. În caz contrar, se va simți amețit.
 • Poate bea în timpul exercițiului nu depășește 250 ml, inghitituri mici.
 • În general, dispare 4-6 saptamani pentru rezultate vizibile.

Exercitii pentru fese pompare casa

formare de însoțire.

Un set de exerciții simple și intuitive de a utiliza la domiciliu. Clase incepe metabolismul devine activ, pompele sistemului circulator de oxigen pentru celulele corpului. Un proces de ardere de grăsime. Instruirea va avea loc chiar mai mult succes dacă complementul său:

 1. Proteine ​​dieta. Organismul are nevoie de proteine ​​pentru a construi noi celule. păsări de curte adecvate, carne de vită macră. Lăsați dieta contine cereale integrale, legume, bezdrozhzhevoyhleb. apă potabilă curată ar trebui să curgă suficient.
 2. Grinding burete natural. Douches și corpuri de măcinare la somon roșu de culoare accelera metabolismul.
 3. Ulei de migdale strânge pielea, hrăni și de a face elastica. Caracterizat printr-un ulei activ frecat arde acumularea de grăsime.
 4. Scrubs, măști și împachetări îmbunătăți în mod semnificativ efectul aspectul kozhi.zakreplyaem „fund ca o piuliță“

Obisnuieste-te pentru a este doar de formare. Este mult mai dificil de a practica cu regularitate la domiciliu. Este dificil să se mențină obiceiul de a face exerciții în fiecare zi. Simțiți-energizat și vitalitatea în clasă. Amintiți-vă de senzația plăcută. Lăsați de funcționare sânge, este nevoie de un puls accelerat. Fie ca fiecare lună să fie o regulă pentru a aplica setul complet de exerciții ca un preventiv. arată practica, terapia de susținere este suficientă pentru mai mulți ani. „Mișcarea - asta e viața.“

Pompati fese la domiciliu

a se vedea, de asemenea,