Porți din profmateriale cu mâinile lor de tragere și de lucru de calcul, constructii ru

Porți din tablă profilată cu desenele sale mâini și calcule pe care acum le vedem exact în acest articol, recent devenind popular în construcția de case particulare. În ciuda faptului că, împreună cu poarta din profmateriale, există multe alte opțiuni, acestea ocupă o poziție de lider.Cu mâinile lor pentru a le face destul de reale - au nevoie doar de materiale „brațul drept“ și desene (care urmează să fie discutate mai jos).

Porți din profmateriale cu mâinile lor de tragere și de lucru de calcul, constructii ru
Soiurile gate din profmateriale

În primul rând avem nevoie pentru a defini aspectul structurii. Aceste carcase sunt împărțite în tip semiinchiderea și închis. Cei mai mulți oameni se întreabă cum să construiască o poartă făcută din tablă profilată cu mâinile sale este un tip semi-închis, deoarece acest tip de garduri este cea mai optimă pentru majoritatea clienților. Este foarte simplu. Astfel profmateriale trebuie utilizat doar parțial în secțiunile garduri structura

De obicei, aceasta este situată:

 • Vorotina de jos;
 • în centru;
 • în partea de sus a fiecărei Vorotina.

De asemenea, trebuie să decidă dacă va face poarta de carton ondulat cu mâinile utilizând sudarea sau face fără utilizarea acestuia. În această din urmă variantă structura de fixare conform desenelor și calculelor, efectuate de nituri speciale.

Sunteți, de asemenea într-o grabă de a recomanda una dintre cele mai populare articole ale site-ului nostru, care va spune cum să producă dale moi de stabilire cu mâinile lui!

Desene și calcule

Porți din profmateriale cu mâinile lor de tragere și de lucru de calcul, constructii ru
Deci, pentru a face poarta de carton ondulat cu propriile sale mâini, desene și calcule pe care le considerăm vkontse, selectați tipul de construcție. Acesta poate fi un cadru sau nu. Al doilea tip de garduri adesea adecvate în cazul în care una dintre cele două jumătăți ale „blind“, adică, nu funcționează.

De obicei, cadrul în sine este realizat din metal, folosind țevi de diametre diferite și dimensiuni. Parametrii cadrului depinde de mărimea Vorotina ei înșiși. Astăzi, de foarte multe ori în case particulare pot fi găsite rama de lemn.

În acest caz, cadrul de metal este considerat mai practic în rândul profesioniștilor. Care este motivul? Primul motiv pentru aceasta este faptul că structura de fier pentru a monta foaia de profil este mult mai ușor. În plus, în timpul acțiunii meteorologice și climatice condiții adesea deformate (după aproximativ câțiva ani). Din acest motiv, foile pot deveni în vrac, și înseamnă că va trebui să aloce timp și resurse pentru a efectua revizuire a porții.

Avantajele profmateriale pentru porți

Popularitatea fără precedent a gardului pentru casa acestui material de construcție se datorează proprietăților sale tehnice. La urma urmei, el are:

 • practic;
 • durabilitate;
 • rezistență la foc;
 • rezistență la umezeală;
 • fiabilitate;
 • putere.

Porți din profmateriale cu mâinile lor de tragere și de lucru de calcul, constructii ru
În acest caz, ultima proprietate depinde de grosimea materialului. De obicei în fabricarea poarta ondulat mâini desene și calcularea lor pregătite ulterior, după selectarea grosimii materialului. Grosimea cel mai frecvent utilizate de trei milimetri, dar, uneori, este recomandabil să se aleagă mai mult.

Nu știi cum cel mai bine pentru a alege un laminat pentru un apartament. Pur și simplu faceți clic pe link-ul evidențiat și citiți sfatul profesioniștilor!

Mai multe sfaturi interesante și recenzii in articol: pivniță Suprapunerea cu mâinile lor

tablă trapezoidală Fiabilitatea este determinată de rezistența la efort fizic și mecanic. Metalul nu absoarbe umezeala, nu este deformată de lumina solară și viața sa de serviciu poate fi de până la douăzeci-treizeci de ani. Cu toate acestea, cu punerea în aplicare a măsurilor specifice, această perioadă ar putea crește în mod semnificativ.

De exemplu, poarta poate fi protejat prin mijloace speciale: o vopsea sau un grund (sau împreună). Toate acestea se aplică metalului în timpul instalării. Aceste fonduri permit, în viitor, pentru a limita accesul la umiditate și de a elimina rugina.

Vopseaua este o pulbere și un polimer. Prima opțiune este de dorit, deoarece în această parte a aproape nici zgârieturi și chips-uri. Vopseaua are o suprafață aspră. În același timp, foaia de profil și este lucioasă, care este, de asemenea, destul de puternic influențează proiectarea poarta și ar trebui să fie luate în considerare atunci când se selectează foaia de profil.

Porți din profmateriale cu mâinile lor de tragere și de lucru de calcul, constructii ru


Construirea profilului canata

Înainte de a face poarta foii trapezoidală cu mâinile sale, desene și calcule care nu necesită o mulțime de timp este necesar pentru a înțelege ceea ce sunt făcute. Principalele componente ale structurii sunt:

 1. poarta;
 2. Vorotina;
 3. pilierii de susținere;
 4. care transportă poli;
 5. diverse accesorii.

Fiecare dintre aceste componente își desfășoară funcțiile sale și are caracteristicile.

Funcții de sprijin piloni

Aceste structuri trebuie să fie stabilite în prealabil. Funcția lor - menținerea Vorotina în același plan, pentru că ei au o masa relativ mare. Dimensiunile stâlpilor sunt direct dependente de materialul din care facem poarta.

Pentru acest element structural este selectat tuburi rotunde / pătrat, mai degrabă groase, cu un diametru interior mare. Aceste posturi sunt parte Vorotina, mai ales dacă Vorotina mari. Acestea sunt montate în centrul întregului proiectare și fixate prin sudură.

Acesta este un element de bază al întregii noastre de proiectare și pot exista mai multe. De obicei, doar două - trei Vorotina pentru funcționalitatea normală a porții. Vorotina pot fi solizi sau forjare cu elemente metalice sau motive.

Porți din profmateriale cu mâinile lor de tragere și de lucru de calcul, constructii ru
portiță

Acest element poate fi montat sau detașat. În cazul în curs de dezvoltare desene și calcule ale porții ondulate, cu mâinile lor utilizat a doua opțiune, trebuie să preinstaleze niște stâlpi de susținere pentru acesta. Într-o altă formă de realizare, poarta este montat în interiorul uneia dintre porți, și se deschide pentru a separa de adunare.

IMPORTANT: Pentru a face corect poarta foii trapezoidală cu mâinile sale, desen și de calcul al structurii în sine este făcută anterior! Cu acest lucru va fi capabil să calculeze în avans cantitatea necesară de material, calcularea bugetului și determină apariția porții.

Accesoriile includ:

Porți din profmateriale cu mâinile lor de tragere și de lucru de calcul, constructii ru
Toate acestea ar trebui să fie de o calitate excelentă, este de la aceste elemente depinde de funcționalitatea porții! Balamalele sunt montate pe Vorotina, poarta și stâlpi. Un nit atașat în cazul în foi profilate necesare. Mânerele, încuietori, etc. sunt setate ca la poarta sau la poarta.

poarta funcționalitate de specialitate

Ați dat seama că pentru a face poarta foii trapezoidală cu propriile sale mâini cu desene și calcule nu sunt greu! În același timp, aceste proiecte de construcții sunt foarte diverse și ele depind de funcționalitatea acestora. Ușile secționale sunt:

Mai multe sfaturi interesante și recenzii in articol: Despre țiglă moale stabilire mâinile lor: ușor și la prețuri accesibile

Deschiderea recentă în sau în afara șantierului. Acest lucru se face în mod automat prin intermediul unor motoare diferite, sau manual. Prima funcție exclusiv cu electric automat.

Porți din profmateriale cu mâinile lor de tragere și de lucru de calcul, constructii ru
Poarta de carton ondulat poate fi de orice dimensiune și tip. Acestea sunt montate nu numai pe poli, ci și pe calea ferată, cu role speciale. de obicei, șine sunt mărimea potrivită pragului

parametrii optimi

poarta intermediară în zona de gard nu poate proteja numai acasă de la penetrant „intrus“, dar, de asemenea, permite intrarea și ieșirea din curte. Ca o regulă, lățimea optimă a porții este considerat a fi de trei - patru metri, plasând poarta de lângă structura în sine.

IMPORTANT: pentru instalarea corectă a porții ondulate, cu mâinile lor și să calculeze în avans dimensiune de sârmă! Baza pentru determinarea poziției de poarta poate servi ca un interval gata între secțiunile individuale de garduri sau locații noi ai marcat.

Porți din profmateriale cu mâinile lor de tragere și de lucru de calcul, constructii ru
Etapele structurilor de poarta podele profil

 • Așa cum am spus, primul pas este de a face desene și calcule ale porții ondulate, cu mâinile lor! luate în considerare:
 1. înălțimea întregii structuri;
 2. prezența porții;
 3. distanța dintre stâlpi;
 4. Dimensiuni Vorotina.

Dacă aveți propriul set de porți lățime de bază, în scopul de a determina înălțimea lor urmați aceste recomandări:

 1. înălțimea optimă - de la 1,5 la 1,7 metri (dar există și porți de doi metri);
 2. poarta mai mare, cu atât mai mare sarcina pe stâlpii de susținere (puteți face întregul portal din partea de sus a structurilor dressing).
  • Wicket și Vorotina. Pentru a efectua lucrări în formă de tuburi de nevoie, tabla cutata, canale, unghiuri și tije metalice. După aceasta, selectați desenul.
  • De exemplu, foile ondulate pot fi setate direct pe un cadru metalic, având o formă dreptunghiulară sau pătrată. Există, de asemenea, o versiune a secțiunii de montare a tije metalice. Foarte des, structurile de sus și de jos sunt montate diferite turnate sau piese forjate. design Ready nevoie imediat de a fi grunduit si vopsit.
  • Am stabilit coloanele de susținere și de a asambla Vorotina.

Porți din profmateriale cu mâinile lor de tragere și de lucru de calcul, constructii ru
Trebuie să sapi mai întâi pe site-ul viitoarei construcții de groapă metru (în cazul în care solul este nisipos, ceva mai mult). Setați stolyuy la marginile viitorului poarta și betonarea a soluției de beton a intaritoare speciale, apa, ciment și nisip. A face o gaură podsypku de pietriș și nisip (grosime nu mai mult de douăzeci de centimetri).

Set poli la un nivel pe același plan și să le umple cu soluții concrete. Vă rugăm să rețineți că, odată instalat porțile nu poate fi! Dă piloni de cinci zile pentru a rezolva.

După aceea, montați-le pe porțile din carton ondulat cu mâinile pe bucla de nivel și suduri. În primele zile nu am deschis structura, deoarece cordoanele de sudură au pentru a obține mai puternic, iar apoi petrece o culoare suplimentară și de a folosi poarta!

Cu Uv. Utilaje constructii Roux

În acest articol se va citi:

Porți din profmateriale cu mâinile lor de tragere și de lucru de calcul, constructii ru
Despre ambalare gresie moale cu mâinile lor, pur și simplu și convenabil
Porți din profmateriale cu mâinile lor de tragere și de lucru de calcul, constructii ru
Suprapuneți pivnița cu mâinile lor