porțiunea înclinată Peisaj beautification realizare

Cei mai mulți oameni cred că zona de țară ar trebui să fie amplasate pe o câmpie, uitând de faptul că proiectarea peisajului a site-ului cu un gradient - o bază perfectă pentru manifestarea propriei sale imaginație. În acest caz, fără prea mult efort nu se poate face, dar este în valoare de doar imagina cum ideile originale vor fi disponibile pentru înregistrarea unui astfel de teritoriu. Teren pe o pantă mică poate aranja inițială, atunci când ia în considerare toate argumentele pro și contra unui astfel de teritoriu.Puncte pozitive privind dispunerea porțiunii pantă:

 1. pante naturale și crestele poate bate astfel încât chiar și proprietarii terenurilor plate pot invidie.
 2. Toate pârtiile sunt perfect vizibile din casă, astfel încât rezultatele muncii lor pot fi savurate de la un punct, de exemplu, de pe terasă.
 3. O astfel de zonă - este o opțiune excelentă pentru cei care prefera slide-uri alpine, dorește să se stabilească pe site-ul mini-cascada.
 4. O alegere bună ar fi achiziționarea terenului situat pe latura de sud a dealului la vegetația era destulă lumină.

Pe partea negativă:

 • această secțiune va necesita investiții financiare mari pentru prelucrare;
 • cultură plantate vor adesea udate, ca pe pantele apa trece repede în jos;
 • Panta poate fi slab acoperite, care nu este bun pentru plante;
 • în cazul în care casa nu este suficient de fundație solidă, există riscul de inundare cu apă care coboară dinspre pantele debitelor cursurilor de apă;
 • în cazul în care într-un anumit teritoriu va găzdui copii, va trebui să se gândească la găsirea lor în condiții de siguranță pe pante.

Particularitățile zonelor de înregistrare pe pante

Peisaj secțiunea de proiectare pe o pantă implică întotdeauna o abordare individuală și necesită respectarea anumitor reguli:

 1. 1 Cel mai bine este de a avea casa pe vârful unui deal, apoi designul site-ului va curge mai ușor.
 2. 2 amenajare a teritoriului Noțiuni de bază, este necesar să se ia în considerare locația sa în raport cu părțile laterale ale lumii, în special specificațiile de sol și apă.
 3. 3 Înainte de a începe plantarea plantelor, ar trebui să înțeleagă structurile de bază și locațiile lor. Aceste clădiri vor include nu numai casa și o clădire pentru depozitarea diferitelor obiecte, dar, de asemenea, o terasă, scări, și alte elemente.
 4. 4 Deoarece teritoriul extraordinar, toate măsurătorile necesare pentru a fi realizate cu mare precizie, altfel trebuie să refaceți totul, si va necesita costuri suplimentare.
 5. 5 Straturile inferioare ale solului, nu pot fi atinse, mutate și face alte manipulări, deoarece toate acestea pot duce la eroziune, și este periculos.

porțiunea înclinată Peisaj beautification realizare

Ați încercat mai multe remedii pentru hipertensiune? Dacă continuați să „trage în jos“ pastila de presiune în timp, ea se întoarce din nou. Hipertensiune - cauza principala de accidente vasculare cerebrale și crize hipertensive. Aflați care recomanda renumitul cardiolog Leo Bokeria. astfel încât tensiunea arterială a fost întotdeauna 120/80.

soluții de proiectare originale

Nu este un secret faptul că se încadrează la înălțimea site-ului - este doar o mană cerească pentru designeri. Rezultatele pot fi atinse amețitor. Dacă stația are o pantă de 15 grade sau mai mult, astfel de variantă de îmbunătățire ca terasarea, găsirea de designer de peisaj. În acest caz, structura va fi construit folosind pereți de armare, precum și combinarea acestora pot fi integrate armonios scara. Este important să se ia în considerare câteva lucruri atunci când face terase: • solul trebuie protejat de eroziune;
 • trebuie să aibă sistemul de drenaj;
 • Ar trebui să fie prevăzută o mișcare confortabilă și sigură în teritoriu;
 • totul ar trebui să fie clasificate ca fiind, de exemplu, gradina si zona de recreere ar trebui să fie amplasate separat ..;
 • ziduri de sprijin trebuie să fie de înaltă calitate și de încredere.

porțiunea înclinată Peisaj beautification realizare

Terasarea a site-ului se face în mai multe etape:

 1. 1 determină gradul de pantei abrupte, marcate locuri pentru viitoarea construcție terase.
 2. 2 geoplastika Held, t. E. schimbarea Artificial teren de sus în jos. Teren cu un palier superior este îndepărtat și plasat pe aval pe scenă. Are o terasă și poate fi niveluri și eșalonate și asimetrice.

În plus, va fi necesar pentru a construi un zid de sprijin, cu excepția unei funcții de sprijin ar trebui să efectueze și decorative. Pentru aceasta, este necesar să se selecteze un material în conformitate cu cerințele de proiectare și caracteristicile site-ului. Acesta poate fi atât grinzi de lemn și piatră. Este important să ne amintim că pereții de reținere trebuie să fie puternice, iar pentru aceasta are nevoie de o fundație. Acesta poate fi beton armat din beton sau moloz.

Orice pantă pe teren implică prelingerea solului, în special vizibile în primăvară sau în timpul dușuri de vară, așa că trebuie să aibă grijă de drenaj. Drenajul va fi un tub tampon de metal în terasele fundație pot fi utilizate, de asemenea, și deschideri speciale de filtrare. Sistemul de drenaj - nu este doar un canal de scurgere, se poate realiza o funcție dublă.

apa acumulată din conductele pot fi folosite pentru udarea plantelor sau pentru umplerea iazurilor artificiale mici sau mini-bazine.

porțiune terasate presupune scări pentru a muta. Odată cu construcția scărilor următorii factori trebuie să fie luate în considerare:

 • Etapele de dimensiuni pot fi selectate individual;
 • opțiunea cea mai accesibil - este o scara de lemn, mai scump va fi o scară de piatră;
 • scări abrupte trebuie să fie echipate cu balustrade;

porțiunea înclinată Peisaj beautification realizare

Cum sa faci o grădină

Plot Aspect la pârtii poate presupune prezența nu numai terase cu mai multe etaje, dar, de asemenea, o grădină frumoasă, cu un tobogan alpin, mini-cascada. Zona de relief este destul de potrivit pentru cultivarea gazon, dar în cazul în care zona are pante abrupte, va fi posibil pentru a planta o varietate de plante, care va bloca în cele mai multe dintre aceste pârtii vor fi frumos și încadrarea lor. Este posibil să se echipeze gazon și pe terasele amenajate.

Se pare frumoasă grădină, în cazul în care există pietre naturale. Acestea sunt potrivite pentru decorarea Alpine dealuri, iaz, un pârâu uscat. Plantat pe pantele planta va fi pentru a încadra laturile pietre. Mai ales bine se simt plantele cultivate pe terase. Ei vor arata foarte bine în lumina soarelui de joc.

Una dintre cea mai mare parte a elementelor decorative la pârtii sunt considerate apă. Acesta poate fi fluxuri artificiale, cascade, cascade, sau mini-iazuri. Unii proprietari de astfel de case zone adiacente sunt construirea de lacuri chiar și mici, creând efectul de unitate cu natura. Un accent deosebit poate fi pe scări, care va atrage atentia, datorită materialelor fine și diverse forme de balustrade. Pentru pante sunt ideale arborvitae, ienupăr și culturile de acoperire. Ei cresc bine în condițiile existente și perfect ascunde toate defectele și neajunsurile teritoriului.

Terenul este pe o pantă poate fi emis un luminos și neobișnuit, dacă urmați toate regulile tehnice pentru protejarea solului și a apelor subterane pentru a distruge rezultatul unei munci asidue. Zona de relief - aceasta nu este o zonă problemă, și un domeniu larg de activitate pentru oameni care sunt capabili să transforme țara lor adiacente într-o operă de artă.

Și un pic despre secretele.

V-ați confruntat vreodată dureri insuportabile la nivelul articulațiilor? Și tu nu știi ce prima mana:

 • incapacitatea de a se deplasa ușor și confortabil;
 • disconfort atunci când merge în sus și în jos pe scări;
 • criza neplăcut, nu fixați pe cont propriu;
 • durere în timpul sau după efort;
 • inflamație la nivelul articulațiilor și umflare;
 • ori nerezonabile și la dureri insuportabile la nivelul articulațiilor.