Postimees - ce să facă în cazul în care copilul dumneavoastră a fost mușcat de o insectă

Vara - un timp de an, atunci când copiii noștri petrec cea mai mare parte a timpului in aer liber. Cu toate acestea, plimbări în natură poate provoca alte evenimente alarmante, care trebuie să le cunoască fiecare părinte. Este vorba despre mușcăturile de insecte.Noi vă va spune toate insectele despre periculoase, care pot fi dăunătoare pentru copilul dumneavoastră despre ce să facă pentru a reduce efectele mușcăturii, precum și ce să facă în caz de urgență, scrie Marketium.ru.

Desigur, mulți dintre voi vor crede: „Ce ar putea fi periculos despre o muscatura de tantar unui nevinovat?“ Crede-mă, riscul efectelor adverse este încă acolo.

În primul rând, ar trebui să utilizați întotdeauna anti-țânțari și țânțari, cum ar fi fumigators, repelenți și plase de țânțari. Desigur, toate acestea nu oferă o protecție de 100%, așa că, dacă o insectă musca copilul, iată ce trebuie să știți.În cazul unei muscatura de tantar aplica un gel care se va lupta cu mâncărime, pentru a preveni infectia si ajuta la vindecarea rănii (de exemplu, soluție Calamine Tsindol sau Fenistil gel). Dacă nu, puteți face ceva rece să muște. Acest lucru va ajuta la ameliorarea mancarimii. În plus, la fiecare 40 de minute, se aplică o pastă sifon la site-ul musca. Apoi, pentru a preveni infecția, se recomandă de a lubrifia muscatura Zelenko.

În cazul unei mușcături musculita. în practică, puteți face același lucru, se recomandă să ia în caz de înțepături de țânțar. Dar principalul lucru - nu permiteți copilului să pieptene muscatura, deoarece acest lucru poate exacerba numai situația și să conducă la răspândirea veninului.

În cazul unei muscatura de furnici. cel mai important lucru - ține evidența copilul pentru câteva zile. Mulți oameni intoleranță otrava se manifestă numai după un anumit timp. Primul ajutor pentru muscatura furnică este aproape la fel ca și înțepăturile de alte insecte.

Rețineți că antihistaminicele sunt numiți numai în cazul în care mâncărimea este foarte puternic și afectează sănătatea generală a copilului. În cazul purulente în locul muscaturii trebuie să contacteze imediat un medic.

Muscaturile de viespi, albine, bondari, viespi poate fi mai periculos pentru copil.