Pot acasă pentru a umfla balonul cu heliu

Într-un efort de a salva unele, doresc să vă rugăm să familia și prietenii cu cadouri neobișnuite, opta pentru acest lucru este mult mai bine moduri. Ei dobândesc bile și să încerce acasă pentru a le umfla cu heliu. Dar acest lucru - un risc imens.alternative periculoase

Relativ sigur, cu excepția metoda obișnuită de umplere o minge de latex, cu o pompă de mână sau de plămâni proprii. În cel mai rău caz, o astfel de exploziile balon, ai clipit de sunetul asurzitor, pisica ta va fi lansat instantaneu campioni în disciplina „bullet sub canapea“, dar cel puțin netravmoopasno.

Mult mai puțin încurajator perspectivă îi așteaptă pe toți cei care vor sintetiza heliu in „privat“ și să-l utilizați pentru umplere bile.

Pot acasă pentru a umfla balonul cu heliu

baloane cu heliu pentru o ședință foto în stil romantic

Heliu - un gaz care este sintetizat în camera de zi proprie nu va funcționa. Procesul necesită condiții speciale - temperaturi scăzute. De aceea, este necesar să se lase toate încercările de a se alăture chimiștii Garda Ochumelov. Mai simplu și mai sigur de a avea încredere în această chestiune pentru profesioniști.

Toate descrierile de pe Internet, prin care noii veniți stăpânim metoda de a obține bile de zbor nu conțin lucrul cel mai important - de avertizare a unui risc ridicat de explozie dacă o astfel de manipulare.

Și „experimente de chimie“ pentru a obține doar o minge, care, în plus, de asemenea, nu acoperi „poate“, poate cauza probleme grave de sănătate.

mici secrete

Uneori, oamenii bilele de pe cont propriu și să vină cu ei la agenție pentru vânzarea de buchete de aer cu o cerere pentru a le umfla cu heliu. Succesul îl va aduce ca:

  • de multe ori cetățeni economi cumpăra mingi de proastă calitate, care a izbucnit înainte de sfârșitul lor de a induce în eroare;
  • cumpăra companii din latex sau folie baloane en-gros, astfel încât prețul lor, ca parte din prețul total al lucrării va fi chiar mai mic decât costul suportat mingea (costul de heliu este de aproape 90% din prețul total al instalației);
  • au în plus să se grăbească să caute un tub panglică sau plastic pentru a fixa coada mingea.


În ceea ce privește profesioniștii din urmă avertizează că punctul de familiar în casa modul în care balonul de fixare a gâtului prin legarea unui nod în „gât“ lui nu funcționează dacă nu participa la prezența în avans panglică.

Pot acasă pentru a umfla balonul cu heliu

Baloane cu panglica, situându-se aproape de tavan, va da camerei un aspect festiv

Heliu și latex = cei mai buni prieteni

Este o greșeală să presupunem că singurele baloane folie, care sunt realizate din nailon, se poate face o pereche bună de umplere cu heliu. Excelentă „cooperează“ cu volatile baloane de gaz și latex.

Pe vreme rece, absolut orice balon cu heliu în stradă va fi un pic de a pierde în mărime, și apoi (deja în căldură) pentru a recupera. Prin urmare, din punct de vedere al fiabilității diferenței dintre latex și nici nylon lucios. Cu excepția faptului că acesta din urmă are o mare selecție de figurine pentru a crea cadouri neobișnuite.

În cazul în care bilele sunt umflate prima reale heliu acasa / birou / orice altă cameră, apoi a scos în aer geroase, și o oră mai târziu se încadrează din nou într-o temperatură confortabilă, în scopul de a conserva proprietățile lor volatile au nevoie de „artilerie grea.“ În rolul său special este jucat de polimer lichid, care este tratat cu interiorul balonului. Acest lucru permite steaua gonflabile sau altfel de „inima rece“ atârnă în aer o treime mai mult decât normal.

Pot acasă pentru a umfla balonul cu heliu

Foițe și heliu baloane din latex pentru exterior muguri

Ace în gaura

Un alt beneficiu al profesioniștilor în modelarea și ridicând bile - abilitatea de a crea compoziția aerului stralucitoare bazate pe același heliu. Cope pe cont propriu cu această sarcină extrem de dificilă și costisitoare.

becuri cu LED-uri pot fi baza pentru o „stea“ sau „cer noros“, care este creat din mai multe tipuri de bile și flori. Aceste „ceruri“ - un cadou frumos pentru data individuale, semnificative pentru iubitorii. De asemenea, acest element de decor este adesea folosit de designeri pentru a proiecta facilități de divertisment și săli de banchet.

Pot acasă pentru a umfla balonul cu heliu

Strălucind baloane cu heliu pentru cluburi de noapte decor