Prepararea infuziilor la domiciliu, rețete pentru tincturi

Prepararea infuziilor la domiciliu, rețete pentru tincturi

Lichioruri sunt alcoolic, dulce sau amar. licoare dulce este preparat dintr-un amestec de tincturi alcoolice, sucuri de fructe si boabe, zahar, alcool, acid citric. Biter preparate dintr-un amestec de extracte alcoolice de diferite plante, rădăcini, semințe, frunze, coajă de fructe citrice și alte materiale medicinale, alcooli aromate.Strawberry (800 g) sunt sortate, spălate, turnat în straturi vase smălțuite: un strat de fructe, un strat de zahar (1000 g). Pot acoperit cu un capac și a pus pe 3 zile. într-un loc răcoros. Apoi, turnat cu grijă sucul și se strecoara printr-un șervețel lenjerie. Sucul luxat este turnată în sticle de șampanie la 3/4 volum, se adaugă 50 ml de vodca, atent astupate, legat cu sfoară și turnat rășină sau parafină. Depozitați într-un loc răcoros, în nisip, într-o poziție în picioare.

Din b se îndepărtează coaja de lamaie, care se taie în fâșii și se adaugă la 3000 ml de vodca, insista 24 ore. Separat, se prepară sirop la rata de 800 g zahăr per 1500 ml de apă. Cand siropul fierbe de două ori, se îndepărtează spuma și se toarnă într-un vas emailat, se toarnă în perfuzie acolo prea încordat de vodcă pe coaja, cu grijă se amestecă și se lasă să se așeze. Limonovku îmbuteliat și astupate. După 2 zile limonovka clar.

Tinctura de coacăze

Sticla a fost turnat în 2500 g de agrișe purificat și se toarnă în 4000 ml de vodca și 8000 ml apă. Puneți flaconul în soare timp de 14 zile, până când agrișe nu plutesc la suprafață. Conținutul flaconului trebuie să fie în fiecare zi, se agită pentru a se amestecă, sticla gât cravată cu tifon. După 14 zile de filtrare perfuzie și se adaugă 800 g de zahăr, bine amestecat, transferat într-o sticlă curată și a pus pe cele 24 h. La soare, și apoi incubate timp de 10 zile. într-un loc răcoros.

Masa este apoi filtrată din nou și îmbuteliat de șampanie, închis ermetic și depozitate într-o pivniță în nisip. Tinctura poate fi gata pentru consum numai după 21 de zile.

Pentru prepararea 12g ghimbir tinctură, galangal 12 g, 48 g de mentă, anasonul 48 g a fost plasată într-un vas cu dop filetat bine și se toarnă 3 litri de 45 ° vodca -lea. Mass insista 18 zile. După 18 zile de tinctura se filtrează printr-o pânză sau distribuite n sticle „vafe“ prosop și stocat până la utilizare.

Pentru prepararea infuziilor necesare: 150 de grame de menta, anasonul 150 g, 150 g de nuci sfărâmată 40 ° turnat -lea (1500 ml) și infuzate sticla de vodca 12 zile. într-un loc întunecos. Porțiunea lichidă a fost filtrată, iar cea mai groasă poate turna din nou vodca (1500 ml) și pus perfuzie într-un loc cald la -10 zile. După 10 zile, lichidul a fost filtrat și eventual combinat cu prima perfuzie, îmbuteliat.

gropi de piersic (1500 g) a fost măcinat, umplută într-o sticlă de 3 litri de vodca turnat până acoperire completă astupate și pus la 4 saptamani la soare. După infuzia de zahăr adăugat (450 g), este posibil să se prepare un sirop gros. 450 g de zahăr necesar pentru a lua 200 ml de apă și se aduce la fierbere. Siropul se toarna intr-o tinctura. Perfuzia se filtrează printr-o pânză curată și îmbuteliată.

Cherry - 2500 g, coacăze - 1200 g, 1200 malina-, toate amestecate și frământate într-un vas de inox pisălog de lemn da greutate sa stea timp de 6 ore, apoi cu ajutorul unei prese sau a pungii și stoarce sucul pentru fiecare 400 g de suc iau 400 ml de vodca. , iar masa se agită din nou s-a adăugat la fiecare 400 g amestec de 200 g de zahăr. Când zahărul este dizolvat complet în suc, la fiecare -2,500 g din această compoziție trebuie să fie de 4 g de scorțișoară, cuișoare 2 grame, 200 de grame de migdale tocate. Tot conținutul este turnat în sticlă, închis ermetic, și insista 6 săptămâni la soare. In fiecare zi, masa este agitat la 3-4. După 6 săptămâni, se filtrează, îmbuteliate și depozitate într-un loc răcoros.

Orange sau coaja de lamaie (250 g) a fost turnat vodca (3000 ml), insista 3 luni. într-un loc cald, apoi se prepara siropul 750 „ml de apă și 900 g de zahăr granulat, încălzit la fierbere, se îndepărtează spuma și se filtrează prin pânză. sirop Ready este amestecat cu o tinctura, care se filtrează printr-o pânză și conținutul turnat în flacon.

Vodca (3000 ml), se toarnă ardei roșu pisate (75 g), amestecul a fost pus într-un loc cald timp de 3 săptămâni și apoi se filtrează prin tinctura de pânză și se diluează sirop de zahăr din 900 g zahăr și 750 ml apă. Printr-o cârpă Filtrate și îmbuteliată. La cererea tinctura nu se poate planta sirop de zahăr.

Vodka (1000 ml) insista pe 150 g de coajă de portocală și 10 buc. cuișoare într-un loc întunecos timp de 2-3 săptămâni. Apoi s-a adăugat greutate la 250 ml de suc de cireșe. Dacă tinctura a fost foarte puternic, puteți adăuga în continuare suc de gust. Tinctura amestecat cu grijă și filtrat, sigilate într-o sticlă și se păstrează timp de cel puțin 6 luni.

În funcție de vesela, în care se prepară tinctura, necesită același număr de boboci unblown „currant. Rinichii au fost spălate și se toarnă într-o sticlă sau sticle (1/2 volum), vodca turnat astfel încât acoperea complet rinichii. Mâncăruri se acoperă cu tifon și locul în soare, se păstrează timp de mai mult de 6 săptămâni.

Apoi se strecoara infuzia, da settle și, dacă este necesar (dacă există sedimente) se filtrează din nou, îmbuteliate, astupate și depozitate într-un loc răcoros și uscat. Infuzia mai lung standuri, cu atât mai bine are un gust.Tinctura de cenușă de munte

Tinctura de Acacia

Florile proaspete de salcâm (150 g) a fost purificat din verde, turnat într-un vas și se toarnă zahăr (200 g). Conținut acoperit cu o pânză și a pus la rece timp de o zi. Apoi, variația de masă într-o sită, se clătește cu apă pură într-un vas

Citește coaja cu 10 lămâi, plasat într-o sticlă și toarnă 3000 ml alcool insista 24 h. Siropul se prepară din 1500 g de zahăr și 1500 ml apă. În timpul gătirii siropul este îndepărtat de pe suprafața spumei, siropul la fiert da 2 ori.

Siropul răcit se toarnă într-un vas emailat sau din oțel inoxidabil și se adaugă în siropul de perfuzie este filtrat. Tinctura de alcool ar trebui să fie turnarea siropului, mai degrabă decât invers. Maccu agitat, îmbuteliate, sigilate. După 2-3 zile tincturii devine transparent.

În vasul pregătit se toarnă 20 g de cuișoare, 6 g de scorțișoară, coaja de lamaie doi, se toarnă alcool, închis ermetic și pus într-un loc cald timp de 3 săptămâni. filtru de perfuzie și apoi amestecat cu sirop de zahăr răcit (zahăr 600 g Apă 1000 ml), se agită bine și se filtrează de două ori prin bumbac.

Alcoolul (1000 ml) a fost turnat într-o sticlă de un litru cu un gât larg și umplut cu coji fin tocat de portocale trei. Sticla a fost astupate și a pus într-un loc cald timp de 3 săptămâni, după care perfuzia este filtrat. Apoi, siropul preparat pe bază pe fiecare 100 g de tinctură 10 g acid citric, zahăr adăugat. Pentru a prepara 500 g de sirop de zahăr se toarnă în 750 ml de apă și se fierbe. Când siropul sa răcit, se adaugă la bitter portocalii, îmbuteliate și sigilate. Băutura rezultată să nu se deterioreze, și pot fi stocate de ani de zile. tinctură în special osvěžení, diluat cu apă carbogazoasă.

Două portocale decojite, tăiate în felii subțiri și puse într-un bol cu ​​un capac. Cu coaja de coaja de portocala este îndepărtată și se taie în fâșii subțiri, așezate pe pastă tăiat portocaliu. Se presară 50 g de zahăr, 200 g de zmeură, căpșuni 25 g și 200 g de cireșe fără sâmburi. Fiecare strat de boabe se toarnă 50 g de zahăr granulat. boabe acoperit cu un suc de lămâie și pus într-un loc răcoros.

Când alocă suc cu boabe a fost turnat în 1500 ml care coniac și 800 ml de băutură vin alb pus la rece timp de 2 ore. Se servesc într-un vas, iar masa este turnat în kremanki.

 1. Lichiorurile și prepararea lor Lichior - o băutură tare, care conține până la 35% zahăr și alcool 45%. În arta veche de a face rețete licoroase aromatice în diferite țări implicate în călugării și apothecaries care au folosit ierburi, rădăcini, flori și fructe de plante și.
 2. Prepararea vinului vin de fructe se face din suc, zahăr și apă. De la 1 kg de fructe si boabe, în medie, este posibil să se obțină 0,65 litri de suc. Producere de vin de fructe si boabe de suc proaspăt, aveți nevoie pentru a reduce aciditatea (diluat cu apă) și măriți-l.
 3. Retete tincturi Tinctura de 4-6 semințe de cardamom cardamom, 1 litru de vodca, 1 litru de apă, 400-600 g de zahăr. semințe de cardamom se toarnă vodca, insista într-un loc cald timp de câteva zile, se scurge, se adaugă apă clocotită și zahăr și se amestecă până când acesta este complet.
 4. Tehnologia de preparare a fructelor vinuri condiție importantă în selectarea materiilor prime - utilizarea de fructe si boabe coapte proaspăt culese. Fructele sau bace sortate, îndepărtați putrezit, necopt și supramaturați și nuiele, frunze, tulpini și pețiolele. În fructe și boabe cu supramaturați.
 5. Prepararea Spotykach Spotykach In 500 ml de vodca insista 5 g de scorțișoară, nucșoară, 10 g, 5 g de cuișoare, șofran 5 g, 20 g de vanilie timp de două săptămâni, agitând zilnic. Apoi infuzie de filtrat și fiert cu 300.
 6. Vinurile Reteta din fructe grapefruit Grapefruit vin mare 3, 4,5 litri de apă clocotită, 4,5 litri de suc - 6 cana zahar 1 lingura. l. drojdie de bere. Se taie felii de grapefruit, se toarnă apă clocotită și infuzat timp de trei zile. Se strecoara si se masoara cantitatea de suc. Adăugați.
 7. Prepararea de grog și pumn băuturi calde cu vin încălzește, astfel, formulate de obicei, în timpul iernii. Se serveste in pahare, a pozat în roller-coastere. Pahare înainte de a turna băutura în ele, trebuie încălzite în apă fierbinte. Ceaiul și roșu.
 8. Prepararea cordials fructe Palenque preparate recenzată și spălat boabe (1000 g): zmeură, cireșe, cireșe îndoite într-un vas emailat și să toarne boabe vodca suprafață de acoperire. Pot pe capacul superior cu hârtie groasă, care străpunge stick-ul în trei locuri, și a stabilit.
 9. Prepararea tincturi amare - fructe cu boabe dulci și băuturilor alcoolice. Infuzia conține alcool 18-20%, 28-40% zahăr și acid 0,2-0,8%. Lichiorurile preparate din sucuri și infuzii fortificate, fructe proaspete și fructe de pădure, sirop de zahăr, alcool rectificat, acid citric. Compoziția notelor individuale.
 10. Rețete cordials Brandy din fructe si boabe preparate cu zahăr și sirop de zahăr prin fermentare. Alcoolul rezultat din fermentarea și zaharuri reziduale nefermentate conferi stabilitate la stocare de perfuzare. Greșit pentru a pune coniac în soare, cu plafonarea tifon vrac.
 11. struguri Delicioase de struguri sirop de sirop adecvat pentru gătit, cu boabe de struguri albi, cu un conținut ridicat de zahăr. struguri destul de curat și stors sucul este filtrat. Separat, se prepară un sirop de zahăr cu o cantitate mică de apă. In siropul îngroșat se toarnă suc de struguri.
 12. Vishnevok Pregătirea Pentru prepararea cireșe culese cireșe coapte și curat și umplut într-un butoi, lăsând gol primii 15-20 cm. Într-un butoi pe cireșe turnat miere. Mierea trebuie turnat lent în spațiul dintre fost umplut cu cireșe. Apoi.
 13. suc fermentat de suc fermentat de zmeură au fost selectate boabe intacte mature, clătiți-le cu apă curată de 3-4 ori și se lasă să se scurgă. Fructe de padure ușor se framanta cu mana. Pulpa rezultată și sucul este plasat într-un cilindru de sticlă (10 litri sticla 8 este plasat.
 14. Retete cordials Infuzie de afine Ia primăvară pelinul uscate rata de 5-10 g per 1 L de vodca, se lasă să stea până la toamnă. În toamna umple 1/3 sticla cu afine cele mai mature, umple sticla până la absintul superioară și fixate la temperatura camerei.
 15. Chiar și rețete lichior lichior maraschino Această băutură necesită o cantitate destul de mare de timp pentru a pregăti, dar cel care ei vor fi răsplătiți cu unul dintre cele mai bune Lichidele. În primul rând, cu ajutorul aparatului de distilare este necesară pentru a prepara 3 litri de apă purpuriu 1.
 16. Prepararea vinurilor de fructe și struguri în casă Caracteristici de fructe de vin și struguri de vin - o băutură obținută prin fermentarea boabe de drojdie de fructe. Compoziția lor depinde de infuzia mai mare sau mai mică pe vinurile pulpă și fructe - și gradul de diluție cu apă. Berry.
 17. Acest alcool tonic băuturi amestecate și sodă sau apă minerală, o varietate de sucuri, lapte și alte ingrediente cu adăugarea unei cantități mici de alcool. Ele sunt mai puternice decât cocktail-uri, deoarece conturile de băuturi alcoolice pentru numai 50-70 cm3. Pregătirea acestor băuturi.
 18. Dulce vodca (ratafii) Crimson ratafii Cele mai mature și foarte curat zmeură mutat se toarnă într-o sticlă și se toarnă alcool așa. care abia a acoperit fructe de pădure. Păstrați într-o locație însorită de 3 zile, apoi se toarnă alcool separat, se prepară siropul la 1 l.
 19. Tehnologia de preparare a vinurilor de fructe proaspăt culese fructe sau boabe curățate de crengi, frunze și alte impurități și se spală minuțios. fructe sau fructe de pădure curat imediat zdrobit. În cazul în care o cantitate mică de fructe sau boabe prelucrate, apoi utilizați plododrobilkoy manuală sau zdrobit.
 20. Gătitul gem de struguri la gem de struguri soiuri adecvate cu boabe mari și cărnoase piele puternică. Printre acestea se numără Karaburnu, Agadai, Nimrang, Husain Chaush, Delight, Rizamat de echilibru, Mascot din soiuri aromatice - Muscat Hamburg, Muscat de Alexandria, etc .. selectate

Un răspuns la perfuzii de pregătire la domiciliu