Priveze forme de persoană, cauze, simptome, tratament

Ați dezactivat în script Java browser-ul, trebuie să-l activați sau nu va primi toate informațiile de sub „simptome Pecingine și manifestări.“

Zoster - principalele simptome:

Zoster - este o boala fungice care afecteaza pielea umana. Boala este însoțită de o erupție pe piele (sub formă de pete), scalarea și o ușoară mâncărime. Practic, boala sunt copiii și persoanele de 30 până la 70 de ani. Zoster afectează în mod egal atât pentru bărbați cât și femei.Etiologia acestei boli fungice depinde de tipul acesteia. Cu toate acestea, există mai mulți factori care sunt comune pentru toate tipurile de boala:

 • contact cu animalele nevaccinate (pisici, câini, porci de guineea);
 • un sistem imunitar slăbit;
 • situatii stresante frecvente.

În cazuri rare, există o predispoziție genetică la boală. În acest caz, pentru dezvoltarea procesului patologic ar trebui să creeze doar un mediu „confortabil“ pentru ciuperca.

Conform statisticilor, ea animalele infectate de multe ori sunt purtătoare de herpes zoster. Prin urmare, chiar și animalele de companie ar trebui sa fie vaccinate.

simptomele generale

Pecingine la om a pronunțat simptome. Dar ar trebui să fie efectuate analize instrumentale pentru diagnosticul final. Simptomele comune de licheni sunt:

 • Educația pe roz a pielii, pete albe;
 • peeling la marginile locului;
 • roșeață a pielii în patch-uri;
 • mâncărime.

În funcție de tipul de jefui, imaginea de ansamblu clinice pot fi completate cu unele mai multe caracteristici.

tipuri de priva

Medicamentul oficial distinge aceste tipuri de privarea unei persoane:

 • zosterian roz;
 • zona zoster;
 • pecingine;
 • pitiriazis versicolor sau multicoloră.

pecingine

Priveze forme de persoană, cauze, simptome, tratament

Această formă a bolii este cea mai frecventa in randul copiilor, așa cum sunt transmise prin intermediul animalelor. Herpesul se manifestă după cum urmează:

 • formarea pe piele sub formă de pete de culoare roz;
 • pete pe scalp;
 • fragilitate, căderea părului în zona afectată;
 • peeling.

În acest moment a început pecingine tratament la om tratate destul de simplu și nu provoacă complicații grave.

zosterian roz

Este o formă de boală fungice cele mai „inofensive“. De regulă, infecția se dezvoltă pe fondul de a suferi o boală virală - răceli, gripă. Organismul astfel zosterian se manifestă sub forma unor pete mici de culoare roz. După câteva săptămâni, ei încep să dezlipirea, și există un pic mancarime. Dupa sase saptamani de simptome dispare aproape complet. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu este necesar să se trateze. Fara un tratament adecvat, procesul poate începe din nou să se dezvolte. Este de remarcat faptul că acest tip de lichen nu este contagioasă.

Pityriasis (multicoloră) versicolor

Medicamentul oficial, această formă a bolii este numit - chromophytosis. În vulgar sa numit colorate sau lumina soarelui, din cauza manifestarea specifică a pielii.

Petele ce apar în partea din spate, gât, brațe și chiar subsuori. Boala este sezonieră și cea mai acută în perioada de primăvară și toamnă.

O astfel de zoster la om nu este infecțioasă, deoarece agentul acționează ca un organism fungic drojdie care trăiește în corpul unei persoane. Procesul patologic incepe sa se dezvolte numai după ce va fi favorabil pentru ea condiții sau în cazul în care o persoană care are o predispoziție genetică.

Semne de privarea subspecii sunt:

 • pielea transpira pete albe care se transforma in culoare maro inchis;
 • Patologia pielii este vizibil după arsură sau expunerea prelungită la soare;
 • mici peeling la marginile petelor.

Ca o regulă, mâncărime sau unele dureri, în același timp, nu se simte.

culoarea pielii nenaturală cu pitiriazis versicolor, datorită faptului că activitatea celulei este perturbat. Infecțiile fungice care intră în organismul începe să producă acid, care dă celule de lucru responsabile pentru producerea de melanina. Prin urmare, există o astfel de pigmentare caracteristică a pielii.

În ciuda faptului că o astfel de versicolor, nu este contagioasă, persoana bolnavă ar trebui să fie în continuare de igienă individuală.

zona zoster

Herpesul zoster este tipul cel mai dificil și dureros al acestei boli. In plus fata de simptomele generale, astfel de simptome sunt zoster observate:

 • mâncărime severă în zona afectată a pielii;
 • durere;
 • erupții cutanate profuse pe trunchi.

Deoarece petele de pe piele mancarime grav, de multe ori o persoană începe pieptene lor, rezultând în răni și chiar mai mare răspândire a infecției cu sângerare.

Simptomele pronunțate trec după patru săptămâni. Cu toate acestea, în unele cazuri, mâncărime poate perturba pacientul timp de câteva luni.Priveze forme de persoană, cauze, simptome, tratament

Cele de mai sus tipuri de lipsirea apar mai des. Dar, în practica medicală este rară, dar încă găsit, lichenul plan. Se pare ca un mic nodul roșu, care puternic zgâriat. Settle acest tip de lichen nu este numai pe piele exterioară, dar, de asemenea, pe membranele mucoase, și chiar unghiile. Cele mai sensibile la acest subtip de femei din grupa de vârstă 40-60 de ani.

diagnosticare

În ciuda faptului că simptomele bolii este bine marcat, deși diagnosticul definitiv se poate face numai după proceduri de diagnosticare.

După o inspecție personală efectuat razuitura bacteriologice din locurile afectate. Conform studiului acestui material putem spune exact ceea ce este o formă de infecție fungică și prescrie un tratament adecvat. Diagnosticul doar de modul în care pielea se uită la educație, nu este recomandabil.

Atunci când semnele de a priva erupții inexplicabile de mai sus sau alte pe piele, trebuie să contacteze imediat infektsionistu medicul sau dermatolog. După ce au efectuat teste medicul diagnostica si prescrie tratamentul corect. Prin urmare, pentru a spune exact ceea ce pentru a trata herpesul la om poate fi doar un specialist, pe baza datelor din testele de laborator și de inspecție personală.

medicamente de admitere atribuite rar, doar într-un stadiu avansat. Programul de tratament obligatoriu include astfel de medicamente:

La momentul desfășurării tratamentului nu este recomandat pentru a uda zonele afectate ale pielii cu apă. În cazul în care casa nu a fost vaccinat împotriva animalelor de companie lipsindu-ar dori să fie vaccinate împotriva acestei boli fungice, cât mai curând posibil.

Priveze forme de persoană, cauze, simptome, tratament

Pet trebuie să fie vaccinate împotriva zosterian

Tratamentul de herpes zoster și roz este deținută de:

 • antihistaminice;
 • unguente topice pentru a reduce senzațiile neplăcute;
 • medicamente antivirale.

Când pecingine lubrifia zonele de piele afectate de soluție de iod (5%). Inainte de a merge la culcare pielea unguent uns prescris de către medicul dumneavoastră.

Atunci cand medicii prescriu antivirale pitiriazis versicolor pacient. Deoarece durerea si mancarime este, practic, nu au fost observate, unguente locale sunt folosite destul de rar.

În tratamentul lichenul plan initial prescris medicamente pentru a reduce durerea și mâncărime. Terapia în continuare are ca scop consolidarea sistemului imunitar.

Nu se angajeze în auto-valoare, deoarece simptomele pot fi similare cu reacții alergice sau alte semne de boală. Prin urmare, o astfel de „tratament“ poate afecta numai sănătatea ta.

Tratamentul de remedii populare

Se tratează aproape orice tip de separare (cu excepția celor de tip plat roșu) și poate fi prin retete populare. Dar acest lucru ar trebui să se facă după un diagnostic corect se face. Tratamentul licheni in casa poate fi foarte mare succes, dacă o faci corect.

profilaxie

În absența unei pecingine predispoziție genetică nu este periculoasă pentru viață. Pentru a preveni apariția în viața ta această boală, ar trebui să fie puse în aplicare într-o reguli destul de simplu:

 • spălați-vă pe mâini după plimbări, vizite la locuri publice, în special după contactul cu animalele;
 • nu folosesc lucruri străine de igienă personală - prosoape, bureți sau perii, piepteni, papuci;
 • intari sistemul imunitar.

Dacă credeți că trebuie să priveze o caracteristică a simptomelor bolii, vă pot ajuta doctorii: boli infectioase. dermatolog.

De asemenea, să profite de diagnosticare noastre de servicii online de boli. care este impusă pe baza simptomelor bolii picamere probabile.

Boli cu simptome similare:

Impetigo (simptome coincidente: 5 din 9)

Priveze forme de persoană, cauze, simptome, tratament

Priveze forme de persoană, cauze, simptome, tratament

pitiriazis versicolor (pitiriazis versicolor) - Boala strat de piele umană mingii, care se manifestă ca pete pe piele, mai ales în mâinile și gâtul, însoțită de o ușoară prurit și descuamare. pete de culoare pot fi de la albicioase la maro profund. La oameni, această infecție fungică este cunoscut ca o plaja insorita sau zona zoster. La risc sunt copii sub 7 ani și adulți tineri (20-35 ani). Este demn de remarcat faptul că acest tip de patologie este cel mai tipic pentru locuitorii din țările cu climă caldă.

Priveze forme de persoană, cauze, simptome, tratament

Herpesul zoster, care este de asemenea definit ca herpes zoster sau herpes zoster, este o boală în care pielea este supusă șocului, și deteriorarea are o manifestare mai pronunțată și natura masivă decât varianta tradițională a herpesului a buzelor. Sindrilele, simptomele care pot să apară la bărbați și femei, în special frecvente la persoanele în vârstă de peste cincizeci de ani, cu toate că acest lucru nu exclude posibilitatea apariției sale pe tineri.

boli de iradiere (simptome coincidente: 4 din 9)

Priveze forme de persoană, cauze, simptome, tratament

boala radiatii - o stare patologică a persoanei, care este cauzată de efectele sistematice asupra organismului de radiații. Tabloul clinic este prezentat, în cazul în care doza de radiatii mai mari de 100 razi (1 Gy). Dacă doza este mai mică decât aceasta, atunci putem vorbi despre boala radiații asimptomatice.

Neurofibromatoză (simptome coincidente: 3 din 9)

Priveze forme de persoană, cauze, simptome, tratament

Neurofibromatoza este o boală ereditară caracterizată în primul rând formarea în tumorile țesutului nervos care provoacă mai târziu apariția diferitelor tipuri de malformații ale oaselor și ale pielii. Este demn de remarcat faptul că simptomele neurofibromatozå care apar atât la bărbați și femei, cu frecvență egală, de cele mai multe ori se manifestă în copilărie și mai ales - în timpul pubertății.