Producere de spumă în casă 1

Producere de spumă în casă 1

Spuma este folosită pentru fabricarea ambalajelor, au izolat pereții, în cele din urmă, se face feluri de mâncare de unică folosință. Putem spune cu siguranță că materialul de spumă este cerut. Procesul de fabricație are loc cu utilizarea de abur și presiune, astfel încât nu este necesar să se extindă producția într-un apartament oraș. Este necesar ca încăperea este bine aerisită, ca în fabricarea și uscarea emit formaldehidă. Deci, mai bine pentru a începe producția în garaj sau într-o altă cameră. Dacă aveți propria casă, pentru a stabili producția de spumă în casă, fără probleme.Necesar pentru fabricarea de echipamente de spumă pot fi achiziționate. Acesta va costa aproximativ o sută de mii. Daca nu sunt dispuși să investească acest tip de bani, puteți face singur. Nu este atât de complicat. Dar vreau să rețineți că, dacă doriți să faceți o spumă de bună calitate, iar echipamentul trebuie să fie adecvată.

Se servesc materie primă pentru fabricarea de granule de polistiren, care sunt clasificate ca materiale plastice. Ei spumã sub influența aburului produs din apa obișnuită. Este de remarcat faptul că materialul foarte primă pentru producția de cincizeci de ori mai mici decât în ​​volum a produsului finit. Deci, dacă nu sunt aproape de producător, producția de spumă în casă poate fi afacerea ta.Procesul de proces de producție de spumă nu este complicată și rentabilă. Dar, totuși, au nevoie de un minim de cunoștințe.

Primul lucru pe care trebuie spumat granule de polistiren, sau așa cum sunt numite în popor - margele. Buncărul este plasat materie primă și vine sub presiune cu abur. În timpul acestei granulometrie abur este crescut de 25-50 de ori.

Al doilea lucru de făcut - este de a da granule uscate. Aerul cald poate fi folosit pentru a accelera procesul. După câteva granule expuse cresc în dimensiuni formate spațiu trebuie umplute cu aer, adică granulele nu trebuie doar uscat, ci și să se odihnească în pat. De obicei, acest proces durează patru la douăsprezece ore.

A treia etapă. Se numește turnare. Forma perlelor de spumă se potrivesc, și din nou sub influența aburului, se lipesc împreună. Blocurile rezultate, astfel încât este necesar să se dea timp să se întindă și doar blocuri apoi obținute pot fi tăiate. Trebuie remarcat faptul că procesul de producție nu poate fi complet automatizat. Principalul lucru aici - factorul uman. Cel mai important - capul și mâinile. Și, desigur, dorința.

Rockwool Flor Butts
Unul dintre avantajele majore ale izolației termice Rockwool Flor Butts este inflamabil. Deoarece izolația din fibre minerale poate rezista fără a temperaturii topiturii peste o mie de grade Tse ...

Încălzirea de la mansardă
În casa ta, în ciuda bateriei la cald, la rece? Se încălzește pe stradă? Vârtej de la pod? În acest articol vom vorbi despre modul de a izola spațiul pod și a salva bugetul familiei.

Încălzirea de spumă garaje
Aici vei învăța în ce ordine a aranja izolarea garaj? Cum de a izola plafonul de garaj? Și informații suplimentare cu privire la aceste probleme.