Producerea de spumă în casă

instrucție

• spume prezintă proprietăți izolante, cu condiția ca temperatura (forma specifică de spumă) nu depășește temperatura descompunerii (distrugerea, pierderea structurii);


Producerea de spumă în casă

• spume permise pentru utilizare în construcția și ambalarea, sunt materiale non-toxice, unele dintre formele sale (de exemplu, polistiren) sunt acceptabile pentru alimente, care să permită să-l folosească pe scară largă ca ambalajele produselor alimentare și pentru preparate de unică folosință (cu toate acestea, ar trebui să fie informat consumatorilor cu privire la pericolele încălzirii sale);

• Spumele sunt materiale extrem de ușoare, astfel încât acestea sunt destul de ușor de instalat, instalare și montare, dar tratamentul poate fi complicat în vânt, și în timpul transportului;

Cu toate acestea, în același timp:
- Polistirenul expandat ușor distrus de mai multe lichide tehnice (benzen, dicloretan, acetonă) și de vapori, care trebuie luate în considerare, inclusiv alegerea vopselelor și în construcția otdelke.V alcooli inferiori, hidrocarburi alifatice cu greutate moleculară mică, eteri, fenoli și polistiren insolubil în apă .
- Faptul că utilizarea de polistiren în construcția de clădiri din beton încă nu înseamnă că cineva în prealabil, luând toate măsurile necesare și suficiente împotriva faptului că oricine, în orice moment, în durata de viață a clădirii va fi utilizată în repararea și decorarea orice materiale (vopsea, lacuri și altele asemenea), care conține, de exemplu, cetone (cm. „acetonă“), respectiv, ceea ce duce la o deteriorare (distrugere), polistiren (cu toate consecințele!). Prin urmare, teoretic construcție aplicabilitate polistiren limitată sever condițiile reale de aplicare.
- Pe piața materialelor de construcții există propuneri spume care sunt condițiile specifice de funcționare reale pot (în timpul perioadei de utilizare) ar aduce atingere în mod direct sau indirect, consumatorul ca proprietățile de construcție (deteriorarea izolației termice) și starea de sănătate a organismelor vii în ea (inclusiv oameni).

• Spuma nu este expus la microorganisme, nu creează un mediu favorabil pentru dezvoltarea algelor și a ciupercilor, dar din cauza o suprafață neuniformă (aspră) creează condiții pentru atașarea la suprafața produsului spumă de colonii de microorganisme (alge);

• Usurinta de prelucrare folosind orice instrumente auxiliare, inclusiv fierăstraie, cuțite, etc. Unul nu ar trebui să fie periculos de înșelătoare. Spuma poate fi ușor de tăiat cu sârmă fierbinte, dar acest lucru necesită respectarea regulilor de siguranta (locul de muncă trebuie să fie efectuate în aer liber sau într-o zonă ventilată).

(În ceea ce privește proprietățile fizice și mecanice ale plăcilor din spumă NU trebuie să respecte standardele stabilite în ISO 15588-86, deoarece acesta a declarat GOST se extinde doar în formă de plăci din spumă de polistiren.)

echipament

sfaturi utile

În cazul în care pentru a găsi desenele de mașini pentru tăierea figurate de spumă?

Pe Internet, o mulțime de propuneri pentru vânzarea de o varietate de echipamente pentru decupare de penoplast, dar este foarte dificil să se găsească cel puțin o descriere sau desene eficiente mașină sau dispozitiv pentru tăierea de penoplast. Sa oferit sa cumpere dispozitivul sunt scumpe și nu întotdeauna disponibile. Prețul minim de astfel de echipamente începe de la 45 000 freca. Aș dori să găsească desenele și descrierea unui dispozitiv simplu, dar eficient pentru tăierea de penoplast.

Producerea de spumă în casă

Cum de a face un instrument simplu și eficient pentru tăierea de penoplast cu propriile mâini?

Dispozitivul de astfel de echipamente, în general, este, probabil, familiară multora. Dar totalitatea tuturor elementelor echipamentului, la un astfel de design a evoluat într-o mașină cu drepturi depline pentru tăiere buclat și toate mecanismele de lucru cu precizie și sincronă? Cum de a face posibilă gestionarea acestui echipament de către o singură persoană? Un dispozitiv de această mașină, care ar îndeplini toate aceste cerințe nu sunt ușor de găsit, fie pe internet sau în orice literatură.

Cum să taie forme complexe și elemente din spumă?

Cum se taie spuma la placa de obicei sau sculpta unele forme simple folosind șir nicrom convenționale cunoscute de mulți dintre cei care sunt interesați de aceste probleme. Dar există o nevoie de a crea o mașină care a fost capabil să taie o formă predeterminată în număr mare, aceste cifre nu ar trebui să fie diferite unele de altele, deoarece dacă acestea au fost sculptate undeva în fabrică. Asigurați-o mașină de ieftin pentru tăiere cret (SFD) - acest lucru poate fi o mare problemă. În aceste desene căutările poate lua o mulțime de timp, iar rezultatul dorit nu se poate realiza.

propriile lor mâini


Producerea și fabricarea spumei

Producția de plastic spumat - productie cu un proces complex, astfel încât accentul companiei noastre privind calitatea produselor. În producția de spumă utilizează numai materii prime de calitate. Tehnologie dovedită și de control strict din partea TCI în prezența laboratorul său de control oferă produse de înaltă calitate.

sfaturi utile

Vă rugăm să rețineți - camera trebuie să fie evacuate ca formaldehidă format fabricarea și uscarea spumei.

Dacă vă decideți pentru a face spuma, și sunt gata să cumpere toate echipamentele necesare, este mai profitabil și mai sigur să se angajeze în producția de spumă de carbamida.

Producerea de spumă în casă


Spre deosebire de alte tipuri de spume, spuma uree formaldehidă este relativ ușor de făcut.

De exemplu, în atelier. Mai mult, această spumă are cel mai mic cost și excelente proprietăți de izolare termică.

Mai mult decât atât, conductivitatea termică scade semnificativ spuma carbamida la temperaturi scăzute.

Producerea de spumă în casă

Să începem: producția de spumă în casă. Pentru a începe, aveți nevoie de granule de polistiren expandabil, denumirea prescurtată care - PVS-C. Acest material de construcție, în prima etapă trebuie să fie atent face spumă, apoi aburit folosind temperaturi ridicate (95-98? C). Continuați până când densitatea în vrac nu va fi în nivelul 18-35kg / m3. O altă spumare se va stabili nivelul densității în vrac a granulelor de PVA-C sub nivelul 15-18kg / m3. Re-extins

Producerea de spumă în casă
Anija a doua etapă este fabricarea spumei. Pe suprafața granulelor PVA-C pot fi formate din picături de umiditate, este rezultatul primelor două etape de prelucrare. Esența a treia parte a producției este de a elimina umezeala din suprafața materialului folosind uscare specială. După aceea, pe viitor trebuie să fie pus spuma pe aer și se lasă perlele să umple vid său. Acest proces poate dura de la o oră până la 6 zile.

Cum de a face o spumă la domiciliu

Asigurați-spumă se poate face la domiciliu. Dar acest proces nu este încă sigur, astfel încât să o facă mai bine în atelier, și stoc pe toate echipamentele necesare în prealabil.
veți avea nevoie de

Polistiren (bile), echipamente speciale.

1 Pentru a face spumă necesitatea de a obține o mulțime de bile de polistiren. Aceste perle sunt foarte mici, astfel încât oamenii sunt numite uneori mărgele. Apoi, aceste mărgele trebuie să se umfle și lipite împreună.

Producerea de spumă în casă

2 Pentru lipirea între granule de polistiren este nevoia lor de a încălzi abur foarte fierbinte. Încălzirea se realizează atât timp cât granule de polistiren incep sa se umfle. Cand peletele se umfla de ele încep să stea de gaz, care va împinge bilele unul cu altul. După aceea, se lipesc împreună și să ia forma recipientului în care se află.

3 După răcirea masei de spumă rezultată poate fi considerată fierte. Cu toate acestea, calitatea spumei de casă va fi foarte scăzut (dacă faci ceva). Pentru producerea acestei spume necesită echipament special care poate oferi întregului ciclu de producție. În plus, experimentele de acasă cu astfel de temperaturi ridicate sunt pur și simplu periculoase pentru sănătate, cât și pentru casa.

4 Pentru a face Penoizol, efectuați următorii pași. Se prepară pentru pornire soluție.
În acest scop, în apă, la temperatura camerei, diluat catalizator de întărire (KO) și un agent de spumare (ON). instalare Run. Apoi se toarnă în rășină recipient adecvat și soluția de spumare. Mesaj comprimat de intrare a aerului de instalare. Porniți pompele alimentează soluția de spumare și rășină. rășini deschise supape și soluții. Se toarnă vin din penomassu mâneci într-o formă specială, pliabil. Se taie și se usucă spuma rezultată. Ureea spumă formaldehidă tăiat linia de pescuit sau șir. Timpul de uscare este de la 1 la 3 zile.

Echipament de producere de spumă foi (Styrofoam)

Suntem încântați să oferim o soluție completă pentru producerea de echipamente de spumă pentru producerea de spumă de foi (Styrofoam). Plantele noastre sunt de capacități diferite (de la 20 m3 per schimb) și gradul de automatizare (de la manual la linii automate) care vă permite să înceapă o afacere cu diferite investiții și corespund maxim la planificarea afacerii. Grosimea foii de spumă produs de la 10 la 500 mm în trepte de 10 mm. densitatea spumei de la 9 la 55 kg / m3, ceea ce permite producerea tuturor mărcilor GOSTs respectiv spumă.

O altă caracteristică importantă a echipamentului pentru producerea spumei este posibilă creșterea productivității prin instalarea de noduri suplimentare. În plus, datorită experienței inginerilor noștri, designeri, poate fi paralel cu eliberarea de spumă organiza producerea oricărui alt produs cu polistiren expandat (cofraje permanente, unitatea de fuziune, dale, ambalaje, baguette) .Oborudovanie pentru producerea de spumă. Preț de la 8600 USD.

Descrierea componentelor principale

Producerea de spumă în casă

Agentul de spumare - unitatea de prelucrare a materiei prime primare (polistiren expandabil), de obicei plante echipate cu un astfel de asamblare, dar productivitatea diferită.

Pneumatice - ventilatoare de sistem și conducte pentru transportul materiilor prime intre site-uri, este finalizată pentru o anumită instalație.

Bunker ședere - capacitate specială de mare pentru intermediar de maturare această materie primă în masă este finalizat, în funcție de capacitatea de producție.

Mold - mașină de formare pentru polistiren termic, în cazul în care materia primă este transformată într-un bloc de spumă. Mașini vin în manuale, semiautomate și automate. Numărul matrițelor din set depinde de cantitatea de spumă produsă.

Complex de tăiere - „masă“ pentru tăierea blocului de spumă în foi de dimensiuni specificate, kitul include două tăiere manuală sau semiautomată un complex.

Concasor - Mașină de butași de prelucrare abraziva si reciclare a deseurilor de polistiren.

Packer - o mașină semi-automată sau automată pentru ambalare foi de spumă în film.

Cerințe pentru camera de producție

Suprafața camerei minimă de 70 m2, în plus, ar trebui să aloce spațiu pentru depozitarea materiilor prime și a produselor finite.

înălțimea tavanului nu este mai mică de 3,7 metri.

Este necesar de a asigura furnizarea de energie electrică (380V de la 7kW).

Este necesar să se aplice cu aer comprimat (presiune la 8 atmosfere și un volum de aproximativ 200 de litri pe minut).

Este necesar să se aranjeze alimentarea cu abur uscat (presiune de până la 2 atmosfere, volumul de 50 de kilograme pe oră).

Conținut: Pregătirea stratului suport de izolare casa de perete Încălzirea, izolarea fațadei începe prin verificarea faptului că baza va încălzi spuma sau bazalt dale. Dacă este necesar, peretele curat prin mijloace mecanice, iar în cazul în care pereții sunt acoperite cu var, apoi folosind hrana cu jet de apă la o presiune de până la 30 MPa. Amorsarea motive Tot de bază, care se va izola case cu izolatie, izolare de perete, spumă de izolare a fațadelor sau plăci de bazalt acoperă.

Conținut: se aplică spuma: Pentru izolarea termică ca Fațade strat de mijloc, cu izolație de clădiri rezidențiale, depozite, garaje, vile, cu repararea și revizia generală a clădirilor rezidențiale și industriale, construirea de grajduri, cutii, terenuri de joacă interior. Pentru pereții exteriori izolante, urmată de tencuirea suprafeței. Spuma este bătut în cuie pe perete cu ancore speciale. Pe partea de sus a spumei este aplicată, iar plasa este deja tencuite pe grila.

Conținut: Spuma este granule lavabile mici sinterizate împreună la temperaturi ridicate. Acest material este produs pe baza de polistiren prin conversia termică a granulelor de polistiren atunci când sunt supuse suflare. Aceste granule au o structură eterogenă și volum imens (miliarde) de micro-celule cu pereți subțiri, care crește foarte mult aria totală de contact cu aerul. Mărimea granulelor variază de la 5 la 15 mm. Datorită acestei structuri.