Producerea de spumă în echipamentul de origine și tehnologie

Producerea de materiale de construcții a adus întotdeauna un venit bun. Acest lucru se aplică și spumă. Astăzi, acest material este în mare a cererii pe piața internă. Dacă decideți să înceapă propria afacere și a pus împreună o stare bună, uita-te la planul de afaceri pentru producerea de spumă. Pentru a pune în aplicare această idee nu are nevoie de un capital de start-up de mare, cum ar fi în cazul producției de cărămidă. de ce un astfel de lucru ar putea orice antreprenor aspirant.înregistrare

Imperceptibil pentru a deschide magazin într-o cameră mare și a pus-o destul de echipamente voluminoase, nu va funcționa. producerea de spumă la domiciliu este necesar, în orice caz, să-și legalizeze. Acest lucru vă va permite să-și vândă bunurile prin transfer bancar în vrac. Și acest lucru este un avantaj semnificativ.

La început, vă puteți înregistra IP și să plătească un impozit forfetar. Pentru a deschide o companie cu drepturi depline și să plătească taxe în deplină prea scumpe în fază incipientă. Acest lucru poate conduce afacerea în faliment. Atunci când o companie începe să se extindă, este posibil să se deschidă o companie și să lucreze în cadrul sistemului simplificat de impozitare.

locație

Pentru a alege locația geografică drept al întreprinderii, este necesar să se efectueze o cercetare amănunțită a pieței. Cel mai favorabile pentru afaceri sunt regiunile în care oferta acestui produs, nu acoperă în totalitate cererea. Într-un astfel de loc, puteți rula în condiții de siguranță proiectul comercial.

Nu uitați să lucreze în mod clar și să prezinte planul de afaceri pentru modul în care vânzările de materialul finit. Acesta este un punct foarte important pe care profitabilitatea întreprinderii dvs. depinde în mare măsură. Mai mult decât atât, ar trebui să ia în considerare caracterul sezonier al afacerii. La un moment în care cererea de produse scade, puteți merge la producerea spumei. Acest lucru vă permite să ofere un venit stabil pe tot parcursul anului.

Consumatorul principal de spumă - firme de construcții. Fiecare dintre ele este deja de lucru cu alți producători. Este necesar să se atragă atenția asupra prețurilor produselor lor scăzute, dar în același timp, de bună calitate. Pentru a oferi un produs de vânzări stabil, este necesar să se găsească un clienții en-gros permanente, cum ar fi construirea de magazine și să încheie un acord cu ei.

Clădirea, care va fi amplasat echipamentul de fabricație spumă, cerințe speciale. Mini-plante ar trebui să constea din trei clădiri, care sunt izolate una de alta printr-o scuturi speciale rezistente la foc:

 • Hala de productie - 70 mp. metri;
 • Depozit - 50 mp. metri;
 • Depozit de materii prime - 10 mp. metri.

Instalația ar trebui să aducă apă și energie electrică. Înălțimea tavanului în cameră nu ar trebui să fie mai mică de 5 metri.

În ceea ce privește locația instalației, cel mai bine este de a găsi un spațiu în țară. Închirieri Bude sunt mult mai ieftine, care afectează în mod semnificativ timpul de recuperare de afaceri.

Producerea de spumă în echipamentul de origine și tehnologie


De conducere: Echipament de producere de spumă

Echipament necesar

Începeți o afacere mica este mult mai ușor decât o afacere mare. Dacă aveți resurse financiare limitate, puteți deschide o mini-producție de spumă, cu o capacitate de producție de 50 de metri pătrați. metri de material pe schimb. Acesta va costa mult mai ieftin.

O linie completă de producție de spumă este alcătuită din următoarele unități:

 • Pre-expandor - 250 de mii de ruble.
 • Masina pentru al doilea expansion - 40 de mii de ruble.
 • Generator de abur - 80 de mii de ruble.
 • Formularul Block - 150 ruble ;.
 • Fan uscare - 20 de mii de ruble.
 • acumulator cu abur - 85 de mii de ruble.
 • Concasor - 55 de mii de ruble ..

Acest echipament nu necesită o întreținere specială. Instalarea sa se poate face pe cont propriu. Dar, la fel ca în orice alt caz, aici există unele nuanțe care, în viitor, ar putea afecta negativ costul produsului. Prin urmare, este mai bine să încredințeze instalarea de echipamente de specialiști.

O formă de bloc pentru producerea spumei nu va fi în măsură să ofere de înaltă performanță. Este recomandabil să cumpere două unități dintr-o dată. Dacă aveți de gând să producă produse în cantități mari, cumpara o masa de tăiere, echipată cu un tăietor electric.

lucrătorilor de personal

Pentru a lucra într-un singur schimb, veți avea nevoie de 1 tehnolog si 4 muncitori. În plus, statul ar trebui să fie o persoană care este angajată în curățenie. Pentru a aborda problemele legate de nevoile contabile și fiscale pentru a angaja experți competente.

Una dintre cele mai importante etape in prepararea unui mini-plastic spumă plan de afaceri de producție - o estimare a costurilor:

 • Echipamente - 900 de mii de ruble.
 • Salariul angajaților - 100 de mii de ruble.
 • Cheltuieli suplimentare (camera de închiriere, plata de energie electrică, și așa mai departe. D.).

Dacă afacerea dvs. va funcționa în două schimburi, 5 zile pe săptămână, costurile inițiale vor achita literalmente timp de 3-5 luni. Acest lucru se aplică numai pentru achiziționarea de echipamente și materii prime. Costurile de închiriere și salariile personalului vor fi lunar.

Calculul costului de producție

Un metru cub de material costă în jur de 1000. Ruble. Costurile totale de producție sunt de 600 de ruble. Prin urmare, în cazul în care pentru instalații de producere a spumei produce 50 de metri cubi pe zi de produse, va face un profit de circa 450 mii. Pe lună.

Rentabilitatea acestei afaceri este de 20%. Această performanță excelentă, care este dificil de realizat într-o altă direcție de antreprenoriat. Dacă sunteți în căutarea pentru o producție profitabilă spumă idee de afacere - o opțiune ideală pentru a deschide propria afacere profitabilă.

Materii prime și tehnologii

Spuma de polistiren realizat dintr-un polistiren expandabil special. Valoarea sa depinde de producător și fracțiunea. Prețul materiilor prime pentru producerea spumei variază de la 2 $ pe 25 kg.

Atunci când achiziționează polistiren să acorde o atenție deosebită calității sale. materii prime autohtone pot fi cumpărate la un preț scăzut, dar poate avea un impact negativ asupra calității produsului finit. polistiren de import permite obținerea de material de înaltă calitate, cu o cantitate mică de căsătorie. În ultimii ani, principala materie primă de cumpărare în China.

Să acorde o atenție la calitatea de polistiren, precum și durata stocării sale. Materialele mai vechi, mai mult timp va trece procesul de spumare și mai greu de realizat densitatea granulelor de spumă.

Ceea ce este necesar pentru producerea de polistiren expandat?

 • Materie primă (polistiren expandabil);
 • Vaporii (temperatura de aproximativ 110 grade);
 • Electricitate (tensiune 980 W);
 • apă rece;
 • Echipamente.

tehnologia de producție

Atunci când materia primă este adjudecată a fi o pre-expander, perle sunt umflate și transformate în granule. Dacă este necesar, acest proces se repetă. După spumare granule crește în volum. Această tehnologie de producție de spumă utilizată pentru fabricarea unui material de rezistență scăzută.

 • Tehnologie simplă;
 • materii prime necostisitoare;
 • rentabilitate ridicat;
 • întoarcere rapidă a investiției;
 • investiție inițială mică;
 • Cererea de produse.

Înainte de a deschide propria afacere, aveți nevoie pentru a calcula totul cu atenție, pentru a preveni riscurile posibile. De asemenea, trebuie să ia în considerare caracteristicile regionale ale pieței, pentru a vedea cât de profitabile afacerea dvs. va fi. În general - este o idee promițătoare și atractiv pentru afaceri start-up-uri.

Evaluează acest articol - (21 voturi Evaluare: 4.95 din 5)