Producția penoizol propriile mâini la domiciliu - Prezentare generală și recenzii de firme de constructii

Producția penoizol mâinile proprii la domiciliu

Producția penoizol propriile mâini la domiciliu - Prezentare generală și recenzii de firme de constructii
Izolație penoizol Penoizol - este una dintre mărcile de izolație pe bază de spumă și rășină de uree congelată. Dar poporul a fost mult timp un nume de uz casnic. Deși există mulți oameni care înțeleg cum pur și simplu ca reducerea izolației spuma sau spumă de izolare. Capetele titularului real pentru marca este deja greu de găsit. Pe Internet, mulți producători susțin că numai ei au dreptul de a produce uree, spumă de lichid sub acest nume.Orice ar fi fost,
dar la respectarea corectă a tehnologiei, o înțelegere clară a procesului de fabricație, și de a folosi numai componentele de calitate necesare
se poate afirma cu certitudine.
Penoizol este modul cel mai ieftin, rapid și eficient de încălzire de locuințe private.


Producția penoizol propriile mâini la domiciliu - Prezentare generală și recenzii de firme de constructii


Penoizol mâinile proprii
Pentru client particular, prețul mediu în România 120 - 180 ruble M2 sau circa 1200-1800 ruble per 1 metru cub de + - 20%. Pentru Ucraina 30-45 grivne pe metru pătrat, sau între 250 și 400 USD per m3. Depinde de regiune și concurența. încălzirea casei privat obișnuit de aproximativ 100 m2, 3-4 ore.

Iar pentru cei care doresc să înceapă propria afacere, rentabilitatea poate varia de la 100% la 400%. Doar depinde de regiune.

Numai pentru fabricarea și vânzarea de uree, spumă lichidă, sub marca Penoizol. dacă locul de muncă sincer - ai nevoie într-adevăr un titular de permis și condițiile tehnice și chiar mai bine pentru a face un certificat de conformitate cu toate caracteristicile de încălzire dumneavoastră în specificațiile declarate.

În alte cazuri, nu faci nimic împiedică spuma lichidă să facă propriile lor mâini și izolați ieftin casa lor, rude, vecini și cunoștințe.


Câteva fotografii de încălzirea casei și umple spuma carbamidă.

Echipament de producere de spumă UF cu mâinile

Caracteristicile instalației pentru producerea de foi de spumă UF și turnare-l în pereții casei sunt foarte diferite! Care poate sau nu poate să înțeleagă unele dintre hacks. Și mai mult decât atât, în cazul în care acestea sunt folosite pentru a salva alte componente sau materii prime care sunt similare în proprietăți, dar diferite sau nepotrivite pentru scopul nostru particular.

izolare acasă penoizol


C folosind plante pentru spuma UF și unele echipamente suplimentare, cunoscând toate informațiile necesare, puteți izola casa cu costuri reduse. Prețul de cost al componentelor echipament necesar + vă puteți amortiza integral izola doar 3 case standard, suprafața totală de aproximativ 300 m2.

Sau, chiar dacă nu vrei să te faci, atunci știi că este important să se corecteze de fabricație și tehnologia de izolare la domiciliu. Nu s-ar ajunge pe propriile lor hacks și în mod clar să monitorizeze întregul proces de încălzire. Un timp - și pentru o lungă perioadă de timp!

întrebări suplimentare cu privire la penoizol cere mai jos în revizuire.