proprietăți de piatră marcasit și efectul acesteia asupra semnelor zodiacale

proprietăți de piatră marcasit și efectul acesteia asupra semnelor zodiacale

Marcasite a fost mult timp cunoscut pentru proprietățile sale miraculoase și de vindecare. Acest mineral are mai multe nume și este popular pentru mai multe secole.


Uimitor frumusete piatră astăzi este considerat unul dintre cele mai populare pentru crearea de bijuterii frumoase.
Înapoi la cuprins

Un pic de istorie

magazin online
bijuterii

Anterior, numit marcasit doar două minerale - pirită și el însuși marcasit, dar din moment ce 1814, când omul de știință austriac Wilhelm Haidinger au dovedit că aceste două pietre sunt complet diferite, au primit nume diferite. Datorită luminos marcasit sale de culoare din alamă are un al doilea nume - pirita radiant.
Strămoșii noștri au folosit mult timp piatra pentru foc, asa ca a fost foarte popular într-un caz pistol. Dar când mineral a fost lustruit și fațete, a fost utilizat pe scară mai largă. Europenii l-au folosit ca un substitut pentru diamante. Reprezentanții nobilimii franceze în schimbul ornamente de aur donate au primit bijuterii din metal cu marcasite.
Cele mai populare marcasite a fost la începutul secolului XX. Apoi, o societate seculară a început să cheme să-l picătură de argint, și aproape fiecare femeie la modă din acea vreme a fost cu decorul acestui mineral.

proprietăți de piatră marcasit și efectul acesteia asupra semnelor zodiacale
Înapoi la cuprins

Varietatea și culoare

magazin online
bijuterii

Fiind foarte ușoară și fragilă, marcasite ușor maruntite și spart. Cu toate acestea, această caracteristică nu îl împiedică să fie folosite ca bijuterii. Cu toate acestea, marcasite adesea utilizate în industrie pentru producerea de acid sulfuric.Culorile acestui mineral - galben-portocaliu, cu o nuanță verde de la verde la negru. Are un luciu unic de bronz metalic, si acoperire multicolor se formează prin oxidarea pe suprafața sa. Cel mai frumos marcasite se uită la marginea de aur alb și argintiu. Jewellery bijuterii oferă o gamă largă de bijuterii din oțel, cu marcasite.
Această piatră este un fel de - spektropirit. Este un mineral frumos, cu un curcubeu de colorat. Spektropirit este, de asemenea, utilizat în fabricarea de bijuterii.
Înapoi la cuprins

Proprietăți: vindecare și magie

magazin online
bijuterii

Această piatră este considerată a fi mai masculin. Dar rus împărăteasa Maria Feodorovna iubit și a purtat de-a lungul vieții sale, crezând că minerale aduce noroc în afaceri. Cleopatra prefera, de asemenea, alte pietre prețioase și a pus-o, în scopul de a păstra tinerețea și frumusețea lor, ci pentru că ea a fost renumit pentru frumusețea ei nepământească!

proprietăți de piatră marcasit și efectul acesteia asupra semnelor zodiacale
Mineralul nu este recomandat să poarte mai mult de trei zile - atât de puternic în puterea lui. Se crede că copiii ar trebui să poarte un colier de marcasit pentru a se proteja de deochi. Mineral este capabil de a calma nervii sfărâmare, aduce armonie în viața umană. Marcasite este proiectat pentru oameni de pozitive și de bună. Astfel de oameni, el este un serviciu bun, eliminând greutățile, protejarea împotriva fricii.
marcasite Din cele mai vechi timpuri utilizate pentru tratamentul bolilor de piele, ulcere, boli de ochi si tumori. Se macină la o pulbere, rasa a fost aplicat la abraziuni si rani, dupa care au repede si relativ vindeca fara durere.

În plus, piatra purifica sangele, vindeca splina, ajută să scape de negi, alunițe și pistrui.
epuizare nervoasă și slăbiciune generală a corpului marcasit este pur și simplu de neînlocuit. Cu toate acestea, cei care suferă de iritabilitate, nu este recomandată mineral.
Înapoi la cuprins

Stone astrologie

magazin online
bijuterii

patronii Planet-Marcasite - un Marte si Neptun, din cauza căreia piatra a dobândit o forță extraordinară, permițând șamani și vrăjitori-l folosească cu succes în efectul lor magic.
Se crede că acest mineral poate schimba viața oamenilor în multe direcții diferite. Cu toate acestea, nu toate semnele zodiacale supuse influenței sale. Cei nascuti sub semnele Berbec, Sagetator si Scorpion pot cumpăra în condiții de siguranță marcasit, în scopul de a îmbunătăți starea sa internă și de viață în general. În orice caz, nu este recomandat să poarte acest Cancerele minerale si Pesti. Im-vă că el este considerat de mulți astrologi, va aduce nefericire.
Horoscop Oriental dezvaluie nici un efect special caracteristici de piatră pe persoane născute într-un anumit an.
culori calde și strălucire strălucitoare a făcut piatra un favorit real al celor care nu pot sta monotonia. Și, deși poate părea ciudat, acest mineral într-adevăr de fiecare dată în același decor arata ca ceva diferit.

Înapoi la cuprins