Psihologie tatuaje - de ce oamenii fac ce avantaje tatuaj tatuaj!

Psihologia influenței de tatuaje

Să înțelegem de ce oamenii doresc să picteze corpurile lor, devin mai luminoase cumva să iasă în evidență din mulțime, ca să spunem așa. Ce motive subliminale se află în spatele acestor dorințe? Pentru a răspunde la această întrebare, am decis să apeleze la natura noastră mama și ma determinat să răspundă.


Acesta este primul dintre articolele referitoare la impactul tatuaje asupra psihicului unei persoane, pe care o voi aborda și de a examina impactul instinctelor de bază. Aceasta înseamnă că analiza lui Darwin. Deci, aici vom merge. Mai întâi trebuie să se răspundă la prima, suprafata o serie de întrebări despre motivul pentru care oamenii tatuaje:

În lumea animală

Desigur, acest lucru nu este întreaga listă de motive, dar acum asta e suficient. In acest articol voi aborda dorinta de a iesi in evidenta, de a ridica statutul lor, devenind mai luminos și privlekatelnee.Zhelanie acestea clare și simple, dar de ce tatuaj s-ar putea să le îndeplinească? Este foarte simplu. Faptul că natura culorii se acordă o mare importanță. Cod de culori face posibilă determinarea cu exactitate ierarhia în stae.Tak lichidare faptul că mai de succes persoane fizice, iar acest lucru este evident în special masculii au o culoare mai vie. Iată compara două babuini.

Psihologie tatuaje - de ce oamenii fac ce avantaje tatuaj tatuaj!
Psihologie tatuaje - de ce oamenii fac ce avantaje tatuaj tatuaj!


Am nevoie pentru a explica cine este Alfa și Omega, care? Cred că te cred. Deci, du-te pentru a determina starea de masculi din cauza culorii. După cum vom vedea, mai mult succes un aspect mult mai luminos individuale și mai saturate.

În lumea oamenilor

Psihologie tatuaje - de ce oamenii fac ce avantaje tatuaj tatuaj!
Crezi că oamenii pe de altă parte? Oamenii au probleme mai mari, dar la un nivel de bază, este instinctul determina comportamentul nostru. Așa că, atunci când vom vedea o persoană cu un bun, tatuaje scumpe nu va va atrage atenția asupra sa. De ce acorde o atenție la ea? Este simplu - sau pericol (pentru barbati) - - Creierul primeste semnale aproape de un individ luminos, și să stea hormoni subordonare.

Deci, adversarul este la un nivel subconștient se teme de tine și respectă. În cazul sexului opus, atrage atenția pentru un alt motiv - lângă un individ luminos - creșterea libidoului cauzată de dorința de a se împerecheze cu un mascul dominant sau. E atât de simplu. În natură, în general, totul este simplu și genial. Culoare Bright - un semn al nivelurilor hormonale bune, stare bună de sănătate și stabilitate psihologică.

Acum ați înțeles de ce ar trebui să obțineți un tatuaj dragă, frumos și mare tatuaj vă ajută să trăiești, precum și hainele bune. Apropo despre haine. Da, ea joacă, de asemenea, același rol, dar! Tatuaj face mult mai puternic. Deoarece creierul nostru a fost mult timp obișnuiți cu hainele nu este omul însuși, dacă el a prins un pic, dar cu un tatuaj este mult mai complicat - creierul își dă seama că culoarea pielii sale! Știi ce vreau să spun?

In urmatoarea parte a articolului pe acest subiect voi vorbi despre mărimea și proporțională cu plasarea de tatuaje, pentru a maximiza efectul lor psihologic.

Psihologie tatuaje - de ce oamenii fac ce avantaje tatuaj tatuaj!