pui de cultivare și reproducere la domiciliu, sfaturi și trucuri

Agricultura modernă de pasăre este reprezentată de următoarele tipuri de pui:

 • pui de cultivare și reproducere la domiciliu, sfaturi și trucuri
  Carne. Aceste păsări au dimensiuni mari și producția medie de ouă. O trăsătură distinctivă a acestor pui este că acestea sunt minunate găină.
 • Ou. Au o greutate mică la naștere și creșterea producției de ouă. Cele mai frecvente pui tip.
 • Carne și ouă. Cea mai bună rasa pentru reproducere la domiciliu. Caracterizat prin rezistenta inalta. Aceste păsări sunt modest în conținutul și pot fi cultivate chiar și în țară. Pentru găinile ouătoare din ouă rase ușor inferioare. Ele sunt bune sitter. Foarte liniștit și, opțional, pentru garduri înalte lor erect.
 • Combaterea. Bird poate cantari atat 500g si 7 kg. Datorită coada scurtă pui trebuie să fie izolate coteț. Hranei pentru animale ar trebui să fie de origine vegetală sau animală, bogate în proteine. La domiciliu, acestea conțin rare. Rasa le neprofitabilă.
 • Decorative. Aceste pui, de asemenea, nu va aduce nici un beneficiu. împerecheați în principal pentru estetica si frumusete.

Cerințele pentru creșterea puilor la domiciliu

Pui este un animal de companie destul de undemanding. După cum coteț poate fi folosit în orice clădire, de exemplu, o magazie în grădină sau patio cabane în jurul mici. În interiorul coteț trebuie să ajungă la poli, care vor fi utilizate pentru stinghii și păsările de noapte. Este de dorit să-i unghii prea mare.pui de cultivare și reproducere la domiciliu, sfaturi și trucuri
Dispunerea internă a coop de pui depinde de scopul pentru care a cumpărat păsări. În cazul în care acestea sunt folosite pentru reproducere, în acest caz, asigurați-vă că pentru a pregăti locul unde puii vor depune oua. podea coteț ar trebui să fie acoperite cu un pai uscat și curat, care ar trebui să fie schimbate de îndată ce devine murdar. În acest caz, găinile se vor depune oua numai într-un singur loc, ceea ce face mai ușor pentru a colecta ouă.

Pentru a crea urmași are nevoie de cocoș. Un cocoș suficient 9- 13 găini. Este recomandabil să cumpere un incubator, ceea ce va face mai ușor procesul de ouă pentru incubație. ouăle trebuie să fie selectate în mod corect înainte de incubare. Acestea trebuie să fie libere de orice defecte și formularele necesare. Pentru incubare nu sunt ouă adecvate sau mari, cu două gălbenușuri.

pui de reproducție la domiciliu

pui de cultivare și reproducere la domiciliu, sfaturi și trucuri
Puii care sunt crescute la domiciliu, care au nevoie de îngrijire. În primul rând, trebuie să pregătească un loc pentru ei. Echiparea unei coop de pui, aveți nevoie pentru a pune pe podea paie, făcând adăposturilor și mențineți lumina. Este important ca un loc pentru cuibărit și de a suporta ouăle sunt curate și umbrite. Acest lucru asigură faptul că puii nu vor mai transporta ouăle. În coop de pui ar trebui să fie două uși. Unul, de ventilație, trebuie să fie plasate în partea de sus a doua, pentru a ieși păsările din țarcul în partea de jos.Pentru a ridica pui la domiciliu, acesta va avea nevoie de o cloșcă sau un incubator. Nu toți puii manifesta instinct matern. Cel mai bun sitter recunoscut de carne de pasăre și de rase de carne, ouă, precum și puii de găină fără pedigree. găină de pui se transformă în primăvara și vara, când cauza unui număr suficient de ouă. În acest caz, nu este nevoie de a lua orice acțiune. Suficient pentru a pune carnea de pui în cuib, care trebuie să fie în colțul întunecat și liniștit al coteț. Rămâne doar să aștepte perioada de incubație, podsypaya periodic jgheabului de alimentare de găină și turnarea în apă. Pui de dimensiune medie poate transporta 14 la 17 ouă.

De asemenea, pentru găinile de reproducție se pot utiliza incubator de casă. Problema este destul de complicată, care necesită cunoștințe teoretice și practice. Ouăle ar trebui să fie doar de la o pasare sanatoasa, care are o productivitate ridicată, fără defecte și deficiențe. Înainte de incubare ouăle sunt atent selectate, sacrificarea neregulate și prea mari sau prea mici. Ouăle din incubator rândul său, periodic, o dată pe oră 4. pui apar mici după trei săptămâni de incubare.

creștere

Cultivarea pui este un pas foarte important în creșterea păsărilor, din cauza aceasta depinde foarte mult. puii de o zi sunt foarte mult nevoie de căldură. Temperatura în timpul acestei perioade ar trebui să fie de 30 de grade. Remarcabil, în cazul în care puii clocit sub găină, în caz contrar, va fi necesar să se caute modalități de încălzire. De exemplu, să-l pună în planșa de încălzire sertar învelit într-un prosop.

pui de cultivare și reproducere la domiciliu, sfaturi și trucuri
Chiar înainte de încheierea puilor pregătesc alimentatoare și adapatorilor. Pe măsură ce jgheabul poate fi jgheab alungite sau o capacitate mică. Principalul lucru este că fiecare pui ar putea mânca în condiții de siguranță și să bea. Toți puii trebuie să fie dezvoltate în mod egal. În cazul în care unele dintre ele rămân în urmă în creștere, atunci acești pui este depozitat și au fost crescute separat, oferindu-le mai multă atenție.

puii de o zi care urmează să fie hrănite alimente cu o mulțime de proteine. Acest lucru poate fi brânză de vaci, lapte, ouă fierte, iaurt, și așa mai departe. N.

De asemenea, nu uita de vitamine. Puii place foarte mult ierburi tocate, în special urzica, care conține cantități mari de vitamine.

A zecea zi puii deja încep să se hrănească și a hranei pentru animale must umed specifice. Asigurați-vă că pentru a adăuga aditivi minerali, cum ar fi:

pui de cultivare și reproducere la domiciliu, sfaturi și trucuri
Pui trebuie sa se obisnuiasca treptat cu gama liberă. pui de Cultivat încep să formeze în stocul părinte. t. e. în această populație, care a primit ulterior un nou urmași. Selecția se face în toamnă, iar puicuțele trebuie să fie în stare bună de sănătate și sunt foarte activi. Alte păsări sacrificate pentru carne.

Toamna selectat pentru reproducție și cocoșilor. Acesta ar trebui să ia în considerare faptul că 10 până la 15 pui trebuie să vină un cocoș. dar este mai bine să păstreze o rezervă de un alt mascul. Cocosul trebuie să aibă o sănătate bună, și calități de lider.

Nuanțele de reproducție de pui și de creștere la domiciliu

 • Pasărea s-au grabit, ea are nevoie de lumina.
 • Pui nu va fi efectuată într-un loc murdar. Ar trebui să fie schimbat mai des în paie coteț de păsări, în special în locurile în care găinile ouătoare sunt.
 • Ouăle au fost puternice, pasărea trebuie hrănite cu calciu conținut în cretă și cărbune.
 • pui de cultivare și reproducere la domiciliu, sfaturi și trucuri
  Asigurați-vă că pentru a adăuga la sarea alimentară, care promovează nu numai o digestie mai buna, dar, de asemenea, distruge viermi.
 • Coop de iarnă ar trebui să izoleze, deoarece păsările sunt ucise la o temperatură sub minus douăzeci de grade.
 • coteț de păsări ar trebui să fie lumină și ventilate în mod necesar. Acest lucru afectează producția de ouă.
 • pui de o zi necesită o temperatură nu mai mică de 30 de grade.
 • găini de reproducție sunt cele mai bune produse din rase de ou.

concluzie

Comparând de reproducție de pui în casă în alte zone ale agriculturii, este posibil să se concluzioneze că procesul este în orice caz, va fi profitabil, justificând-a petrecut la timp, energie și bani. Pur și simplu urmați toate orientările necesare și să ia în considerare anumite nuanțe în procesul de reproducere și de creștere a puilor.