pui de cultivare și reproducere la domiciliu pentru punerea în aplicare a

ar trebui să fie pentru a obține cele mai bune rezultate:

 • determina rasa pui (MDF);
 • pentru a determina vârsta păsărilor;
 • să pregătească camera;
 • pentru prepararea hranei pentru animale;
 • alege o pasăre.

traversează pui

Crucile sunt ouă, carne, amestecate, puii de carne.pui de ou rasa au precocitate moderat ridicat și producția de ouă excelent.

rase de carne de pui sunt crescute în scopul eliminării:

 • centrat cu rasa de ou. Rezultatul este un hibrid cruci. Cu toate acestea, pentru întreprinderile mici astfel de pui nu sunt destinate și mai bine pentru a alege păsările de rasă pură;
  pui de cultivare și reproducere la domiciliu pentru punerea în aplicare a
 • încrucișarea cu o rasă de carne. Ca urmare a trecere rase diferite pentru puii de carne se obține. Broileri - pui tip derivate artificial caracterizate prin productivitate ridicată și maturare; Acesta este considerat cel mai bun pentru cultivare în casă.

Atunci când alegeți o rasa pentru a determina produsul final al producției de carne sau ouă. Să ia în considerare necesitatea de a puilor de rasa numai pure.

Pentru creșterea păsărilor de curte potrivite pentru ambele ouă și tinere podroschenny.

Cu nevoi pui incubator auto-eclozat.

Ce incubator aleg?

 • cotitură ouă conform metodei. Cu participarea unei persoane - manuale și mecanice; fără a - automată.
 • privind numărul de ouă introduse. Pentru reproducere internă este potrivit pentru 70 de piese.
 • prin prezența ventilyatora.Luchshe ia Incubator cu un ventilator - pentru încălzirea uniformă a întregii zidărie;
 • de disponibilitate a bateriei. Vă permite să mențină o auto-alimentat atunci când alimentarea este oprită.

Astfel, atunci când cumpără un incubator alege modele cu rotație automată sau mecanică, plasarea de 70 de ouă. Prezența ventilatorului decide problema încălzirii inegale, și de salvare auto alimentate de la întreruperile de energie.

Cum de a selecta ouă pentru incubator?

Pentru așezarea într-un incubator adecvat numai ouă de la păsări sănătoase formă și dimensiune standard, cu o culoare și o suprafață structură uniformă a mantalei. Cea mai mică abatere de la parametrii nu garantează obținerea de descendenți.

Apoi, folosind lustruirii fiecare ou trebuie să fie verificate:

 • Fertilizarea - sunt în mod clar la fața locului întunecat vizibil;
 • privind dimensiunile aranjamentului camerei de aer - în capătul bont al oului, nu mai mult de 1,5 cm;
 • locația gălbenușului - trebuie să fie central;
 • numărul de gălbenușuri de ou - să fie una;
 • pentru prezența incluziuni străine - nu ar trebui să fie prezent în ou.

La ce vârstă de a lua tineri?

pui de cultivare și reproducere la domiciliu pentru punerea în aplicare a
Vârsta tinerilor depinde de dvs. cross-country: pentru puii de carne - 1 zi, pentru găinile ouătoare - 3,5-4 săptămâni. Vârsta se determină ca puii analitică extraordinară: la păsări de o zi în loc de stilou în jos, la industria de păsări de curte de 3 săptămâni este deja (ridicat) pene, are o coadă pe partea din spate, gât.

În cazul în care pentru a cumpăra animale tinere?

Puii de găină sunt cel mai bine luate în incubatoare industriale. Pe piața puteți vinde un păsări bolnave sau slabe de rasă necunoscută. Cumpărarea la fermă păsări de curte ca indezirabil - de vânzare sunt de obicei expuse pui abatorizate.

Cum să pregătească un coteț de pui?

Camera pentru păsările să fie iluminate natural, uscat, bine ventilat, dar proiectul-free. Este recomandabil să tăiați pereții au fost făcute din noroi - astfel încât acestea sunt mai ușor de albesc. Sexul este necesar să se umple cu nisip uscat, pietriș, și pe partea de sus - cu rumeguș. Pentru păsări de curte este necesar să se cuibărească, cuib de ouă, pui de carne - celule. Coteț este necesară pentru iluminat, să-l includă în timpul iernii pentru a crește în mod artificial timpul zilei.

pui de cultivare și reproducere la domiciliu pentru punerea în aplicare a
Unul dintre domeniile de păsări de curte: gâște de reproducție în casă ca o afacere.

Cameră pentru pui este preparată separat. În plus față de dezinfecție este necesară pentru a crea temperatura dorită: alocația pentru - aproximativ 30 de grade, pentru podroschennyh - cel puțin 17 de păsări de zi cu zi pot fi păstrate în cutii de carton cu o iluminare uniformă și încălzire.

Pentru puii de găină este necesară pentru a cumpăra alimente. Pentru păsările adulte hrana cereale adecvate. Pentru puii este necesar să se prepare compoziții speciale pentru furaje. Găinile periodic necesare pentru a alimenta complexele de vitamine si minerale.

găini de reproducție

Pentru condiții de productivitate ridicată pentru găinile ouătoare trebuie să respecte:

 • Temperatura de -2-25. La temperaturi scăzute, degerăturilor, de mare - scădere a productivității;
 • iluminat. Ar trebui să existe lumină naturală și artificială. Prezența ferestrelor și guri de aerisire necesare. pui de zi ar trebui să dureze 06.00-19.00, deci cu scăderea creșterea orelor de zi, cu ajutorul luminii artificiale;
 • cuib pentru păsări. 1 soclu stabilit la 3-4 pui, la o înălțime de o jumătate de metru de podea;
 • un număr suficient de alimentare și de băut. Lungimea calculată: 10 cm la 1 pasăre.


pui de cultivare și reproducere la domiciliu pentru punerea în aplicare a
Pentru ouă în prezența coteț cocoșului nu este necesară. Se observă că producția de ouă este crescut. Cu toate acestea, majoritatea fermierilor de păsări de curte nu aderă la aceste reguli și să ia în considerare prezența obligatorie de sex masculin, deoarece Structura de ambalaj deranjat. În plus, ouăle nefertilizate nu pot fi folosite pentru incubator.

Fiecare pui ar trebui să mănânce până la 100 de grame. produse din cereale. În plus, se adaugă oase sau făină de pește în hrana pentru animale, iarba verde și fân în timpul iernii. Pui hrănite coji de ouă, dacă este necesar (coajă moale) adăuga o cretă.

Băutorii din pasăre trebuie să fie o cantitate suficientă de apă. În timpul iernii, este necesar pentru a evita înghețarea.

este necesară Coop pentru găinile ouătoare, cu zona împrejmuită adiacentă. Acest lucru este necesar pentru mersul pe jos de păsări. O condiție obligatorie este considerată a fi puritatea coop de pui. Gunoiul purificat după cum este necesar, așternutul schimbat de 1-2 ori pe saptamana, prevenind umezirea acestuia.

Rasa de găini ouătoare

În prezent, există un număr suficient de roci derivate din ou. Cele mai adaptabile și foarte productive sunt:

Este profitabil pentru a crește găinile ouătoare?

Ouăle de la găini depășesc omologii fabrica din compoziția nutrițională, în greutate, au un gălbenuș de culoare naturala. După ouă de inspecție veterinară pot fi puse în aplicare la târguri, piețe, în special, punctele de vânzare, în cazul în care acestea sunt întotdeauna în cerere mare, decât fabrica.

pui de cultivare și reproducere la domiciliu pentru punerea în aplicare a
Reproducție racii ca o afacere - este complicat la prima vedere, dar foarte profitabile.

Creștere de pui broiler

Cel mai productiv pentru carnea lor este considerată puii de carne de reproducere. De eco mixte, de asemenea, pot obține carne, dar cresterea masei musculare este mai puțin intensă, nu este potrivit pentru punerea în aplicare a planurilor de management comerciale.

Este necesar să se asigure condițiile termice dorite. În prima zi - 30 de grade, următorul ar trebui să fie redusă cu 1-2 grade în timpul zilei. La vârsta de o lună și apoi suficient de aproximativ 19 de grade în cameră.

Inițial pui posibil pentru a păstra cutiile în densitatea de 15-20 de bucăți pe metru. Apoi au transplantat celule.

Hrănirea puilor de carne, produse destul de frecvent - de 6-8 ori pe zi, în dieta includ cantitatea de cereale, minerale, proteine, complexe de vitamine crescut. Numai atunci când suficiente și abundente puii de carne de alimente cresc intensiv.

Rasa puii de carne

Așa cum am menționat mai devreme, aceasta este - rasa crescute special derivate prin încrucișarea pentru păsări de carne. Crucile mai de succes sunt luate în considerare:

 • Pui de carne - Ross 301,
 • Pui de carne - Ross 708,
 • Broiler - 61,
 • Pui de carne - COBB 500.

Toate aceste cruci sunt caracterizate printr-o productivitate ridicată și o calitate excelentă a cărnii.

Este profitabil pentru a crește puii de carne?

pui de cultivare și reproducere la domiciliu pentru punerea în aplicare a
carne de pui broiler este superioară în valoare nutritivă și compoziția de proteine ​​din carne de alte păsări. Este considerat un regim alimentar, și datorită conținutului său ridicat de proteine ​​- o cu drepturi depline. Carnea are proprietăți excelente de consum: licitație, gustoase, savuroase. Produsele pot fi vândute în magazine private, piețe, târguri agricole. Carnea de pasăre este achiziționat mai ușor decât de la fermele de păsări de curte.

Găini ouătoare sau pui de carne?

Pentru a intelege ce rasa sa se inmulteasca profitabile, ne vom baza pe cifrele.

Ouă de găini ouătoare - 1 ou 2 zile, ei încep să scurry de la 4,5 - 5 luni, productivitatea perioadei active de aproximativ 6 luni, după care trebuie să actualizați turma. O persoană conțin într-adevăr de la 30 de păsări. Astfel, în cazul în care valoarea de piață a o duzină de ouă pentru animale de companie, în valoare de 60 de ruble pe lună, puteți obține 2.700 de ruble sau 14850 pentru întregul sezon.

Trebuie remarcat faptul că profiturile din direcția găini ou vine o lună după achiziționare și durează până la șase luni. Cu toate acestea, nu puteți obține toate profiturile la un moment dat. În acest caz, puii consumă o cantitate mică de hrană pentru animale și de animale pot juca fără a cumpăra pui.

Face subiectul nu doar util, dar extrem de actualitate, în legătură cu evoluțiile geopolitice în curs de desfășurare în lume, și ca o imagine în oglindă, în țară. În vremuri de criză orice hrană, și mai ales așa-numitul „Buget“, a rămas una dintre cele mai populare bunuri de larg consum. Aceste produse populare includ carne, ouă de pui. suficient de competent, în opinia mea, și în mod clar dezvăluite subiect. Singura insuficient dezvăluite caracteristicile comparative ale cruci. Îmi doresc toate creative și de afaceri de succes.

tupo.chelovek departe de temy.dazhe foarte departe.

Locuiesc cu familia într-o casă privată, grădină este de asemenea disponibil. găini de reproducție și de producție de cotete pentru mine unul dintre tipurile de venituri pentru vara. Totul a început cu faptul că am decis să pui pentru vară și să facă propria coteț. Zis și făcut, am început treptat să se uite la vecini, rude și prieteni și interesat de hobby-ul meu, iar când au aflat că am fost un coteț a făcut-o, așa că toate ordinele rostogoli, pentru că noi toți vrem să fie pe masă au avut propriile lor produse! Mai ales în aceste vremuri incerte.

Buna ziua! In-lege a decis să înceapă o mică afacere în creștere puii de carne în zona lor. Am decis să înceapă cu pagina-va coteț 200-300 capete și că era cald. Este ușor de curățat. Ventilația a fost de a avea pui în cuști, pentru a oferi facilități pentru sacrificarea și smulgerea, de a veni cu o modalitate de reciclare a gunoiului de grajd de pui. În general, o mulțime de întrebări. Dacă poți, spune-mi, sunt dispuși să plătească pentru info

Bine ai venit Ivan.A decât hrana gainile, eu sunt în sensul că, dacă totul merge să cumpere ceva scump.

Bună Ivan! Eu locuiesc în suburbii .zhelayu vinde un apartament și să cumpere o casă în Ryazan oblasti.ne spune-mi care zona este mai bine kupit.chtoby atât de bine ca tine la puii de găină în creștere.

Da, tema este relevantă astăzi, eu nu susțin. Numai în apartament astfel încât dealerii nu zaymoshsya, și în satele, astfel încât satele și așa zanimayutsya.A aici despre ouă auzit că în timpul iernii păsările sunt transportate neohotno.Tak că rata de bază este pentru carne și carne produktsiyu.Takim același mod poate fi crescute și prepelițe.

Nu văd ideea de ceva nou. Tema purtat Srl. Însuși din provincie și știu că oamenii toți au avut alimente. Și despre păsările de reproducție în casă, cazul poate fi stoyuschee. Dar, de fapt, dureros laborios! Practic, la fel ca orice alte afaceri. Cu toate acestea el, cunoscând dificultățile sat hassle, nu m-aș angaja într-un astfel de sector la domiciliu.

Ouăle de găini pot obține în timpul iernii cat si vara, trebuie doar să mențină temperatura camerei și timpul de lumină .... + 21 de grade, lumina de la 6 am la 20 pm ... + alimentare corectă ....

rasa promptă găini ouătoare pentru a începe de reproducție