pui de reproducție la domiciliu

În plus, găini de reproducție la domiciliu a facilitat calități reproductive ridicate. Mulți pui rasa reprezintă o găini fine, incubator altfel procesul de diluare este facilitată în mare măsură. creștere Young este în creștere destul de rapid rase de carne de pui trăiesc creștere în greutate și găini deja la 4 - 5 luni poate începe să depună ouă.pui de reproducție la domiciliu
Pentru restul nopții, puii au nevoie pentru a construi adăposturilor într-un colț întunecat al casei. De exemplu, uita-te la adăposturi pot fi pe prima fotografie. Este ceva în calea stinghii de tip în cuști pentru papagali, este doar mai mare. Având în vedere că este sub stinghii să fie o cantitate mare de gunoi de sub ele mai bine dota într-o cutie de genul asta, care ar putea fi transporta și curățate de gunoi cu ușurință. Apropo, acest lucru este un îngrășământ mare.

Deseori, puii de reproducție la domiciliu urmărește în esență același scop - obținerea de ouă. Că nu au existat probleme cu colectarea lor, Coop este echipat cu prize în care puii ne aduc de fapt ouă. Ca regulă generală, găinile depun ouă în mod continuu într-un singur loc, astfel încât problemele cu colectarea ouălor nu ar trebui să fie.

pui de reproducție la domiciliu
Dar noi nu vrem să păstreze doar găinile primesc produsele lor, dar, de asemenea, pentru a le reproduce. După cum sa menționat mai sus, puii înșiși sunt capabili să-și retragă descendenții acestora, eclozează mai întâi ouă, și după apariția puilor avea grijă de ei și de a proteja. Dar, mai productiv, în acest caz, ar fi de a utiliza incubator. Incubatoare de uz curent în prezent există atât de multe. Acestea diferă în mărimea lor, și anume capacitatea procesului de ou. Unii meșteșugari chiar-făcute sculptate incubatoarele improvizate. Cel mai des utilizate în acest scop, un frigider vechi.

Cum de a aborda problema incubator - maestru de afaceri. Acum, o privire mai atentă la procesul de incubare însuși. Uneori se întâmplă că, odată ce nu există suficiente ouă pentru un semn de carte în incubator. Deci, trebuie să așteptați câteva zile, atunci când puii vor transporta mai multe ouă. Dar, amintiți-vă pentru a păstra un ou la un semn de carte în incubator poate nu mai mult de 10 zile să fie.Pui au o caracteristică utilă - acestea vor continua să depună ouă chiar și fără participarea cocoșului. Dar, în acest caz, ouăle vor fi sterile și nu va da urmași. Pe aceasta în mod necesar în efectiv ar trebui să fie cocoș pentru creșterea puilor la domiciliu. Un mascul poate servi 30 de straturi, dar pentru o mai bună sigure că, deși au avut două. Pentru sute de pui au tendința de a ridica 4 cocoș.

costuri minime

pui de reproducție la domiciliu
Dacă ne apropiem puii de reproducție materia acasă cu inteligență și entuziasm, este posibil nu numai pentru tine si familia ta cu alimente de calitate oferă, dar și pentru a câștiga pe ea.

Profund salva pe hrana pentru animale pot fi începând din primăvară până în toamnă. În acest moment, puii costa cu ușurință o singură dată hrănire seara furajere sau cereale. După o zi, ei Udati ei înșiși „liber pâine“. Pui de găină, în timp ce în stilou sau altă zonă desemnată pentru a prinde diferite insecte care se hrănesc cu iarbă și cereale sale, râme, omizi.

În plus, aproape toate deșeurile de bucătărie este, de asemenea, mâncat de găini cu un apetit mare.

Dar nu uita despre suplimente minerale, în straturi este o îndepărtare activă a calciului din organism, împreună cu cojii. Prin urmare, cretă, sare, cărbune ar trebui să fie disponibile permanent pentru păsările.

Un pic mai mult conținutul

pui de reproducție la domiciliu
Oricare ar fi găini simt o mare și este un efect pozitiv asupra productivității, trebuie să fie îndeplinite următoarele trei condiții: temperatura necesară și disponibilitatea constantă a hranei pentru animale și a condițiilor sanitare.

În ciuda faptului că puii din toate păsările agricole sunt bolnav, probabil, mai puțin de, oricum - murdar, cotete neventilate unde așternutul nu este schimbat de-a lungul anilor și în dispozitivele de alimentare pot fi găsite urme de o lună în urmă hrana pentru animale (în cazul în care mash umed), poate deveni un mediu de dezvoltare agenți patogeni și pune în pericol întreaga gospodărie.

Atunci când puii de reproducție la domiciliu are loc în celule, acestea trebuie să fie curate în fiecare zi. În cazul în care puii crescuți de podea, pentru a curăța aveți nevoie de unul - de două ori pe săptămână. Vara este chiar mai ușor, pentru că puii sunt aproape tot timpul pe stradă și în coteț de păsări, vă puteți curăța de câteva ori pe lună.

Dacă lapte de var pereții casei cu mortar de var, se va reduce în mod semnificativ posibilitatea de a bolii. Pentru a spori imunitatea ca măsură preventivă, puteți adăuga pe cineva la găini diferite aditivi alimentari. pui adulți iernează cu ușurință în găină neîncălzită, dar cei tineri, care nu a format încă suficient de penaj, poate muri. Pentru aceasta, ar trebui prevăzută o cameră izolată termic. Interesant a venit la alegerea gazdă izolației Coop de pui pe prima fotografie, se poate observa că pereții sunt izolate cu paie.