Purulentă amigdalite tratate la domiciliu rapid

Purulente amigdalita - este o boală infecțioasă a tractului respirator superior, care se manifesta prin edem amigdalelor și apariția puroiului pe ele. Soreness în același timp, să devină atât de severă, încât pacientul poate cu greu chiar și înghiți propria salivă. Tratamentul acestei boli apare de obicei pe o baza in ambulatoriu, care este, la domiciliu.Problema modului de a trata purulente amigdalita, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. Pentru a vindeca rapid o durere în gât într-un adult sau un copil, este necesar să se efectueze primirea de medicamente antibacteriene. Acestea sunt selectate în mod individual în funcție de grupa de vârstă a pacientului și severitatea bolii. Ca o terapie suplimentară poate fi folosit remedii populare.

Tratamentul purulente amigdalită unui copil

Purulente amigdalita este cel mai frecvent diagnosticata la copii cu vârsta de 2-3 ani. În această perioadă, copiii participă în mod activ diverse instituții preșcolare și de a comunica cu colegii lor. Datorită sistemului imunitar imperfect, ele alege cu ușurință streptococi și stafilococi infecții, care pot provoca cu ușurință dezvoltarea acestei forme a bolii.

amigdalite supurative treat la copii cu vârsta de 2 ani și mai în vârstă trebuie să fie din primele zile ale apariția simptomelor bolii, cu antibiotice! Deoarece există un risc de diverse complicații care pot provoca invaliditate. Mai mult decât atât, în această vârstă de tratament incorect al infecției poate duce la o tranziție la o formă cronică! Apoi complet vindecat o durere în gât va fi foarte dificil.

vindeca rapid boala într-un atac folk copil la domiciliu nu va funcționa. Deoarece sistemul imunitar pentru copii nu este pe deplin format, și mijloace de aplicare în sine nu este medicina alternativă eficientă. Dar este posibil să se utilizeze soluții diferite pentru gargară, care va ajuta la eliminarea placa si puroi din amigdale.

Purulentă amigdalite tratate la domiciliu rapid
Gargara? În acest scop, este posibil să se utilizeze soluții de sodă și sare. Acestea sunt considerate cele mai sigure și pot fi folosite cu vârsta de trei ani. Copiii care nu se pot face gargară (de exemplu, grudnichki sau copii de până la 3 ani), este recomandat pentru a iriga gât. Puteți utiliza Miramistin sau Furatsilinom. Irigarea poate fi utilizat ca un dispozitiv special (spray-uri farmaceutice) și o seringă convențională fără ac.

Dacă vorbim despre decât pentru a trata aceasta boala, in plus fata de antibiotice, care trebuie să desemneze un medic, trebuie să dea un complexe de multivitamine care contribuie la menținerea imunității.

În cazul în care un copil are febra mare, atunci ar trebui să bat în jos antipiretice, cum ar fi paracetamol sau Ibuklinom Nurafenom. Dar să le folosească necesar numai în cazul în care temperatura corpului ajunge la 38 de grade și de mai sus. În caz contrar, utilizarea unor astfel de medicamente nu este necesară. Prezența la temperaturi de până la 38 de grade indică faptul că organismul este copilul singur pentru a face față infecției, iar creșterea de temperatură a frontierei indică faptul că organismul este supus la intoxicație severă și avea nevoie de ajutor.

Cum menține temperatura la copiii cu amigdalite purulente? De regulă, apare brusc în prima zi a bolii, și pot fi păstrate timp de 2-4 zile de la data intrării în corpul de infecție. În cazul în care temperatura este ridicată, iar copilul nu se stinge după luarea de medicamente de reducere febră, aveți nevoie pentru a apela o ambulanță.La temperaturi ridicate, a afectat grav creierul și alte organe interne. În cazul în care nu aduce în jos riscul de a dezvolta pneumonie, mediastinita, reumatismului si a altor boli care amenință viața copilului, crește de mai multe ori.

Antibiotice pentru amigdalite purulente

Antibiotice pentru amigdalite purulente nu întotdeauna prescris. În cazul în care boala progresează pentru adulți, fără complicații, utilizarea unor astfel de medicamente nu are nici un sens. Dar copiii de la 2 la 15 ani, cu dezvoltarea timpului antibiotice prescrise de boală, chiar dacă angina este ușoară, ca și la copii riscul de complicații este foarte mare.

În cazul în care medicul decide cu privire la necesitatea terapiei cu antibiotice, antibioticele trebuie sa fie strict pe scrise schema, iar aceste doze. Cursul de tratament este de obicei 5-10 zile. In acest caz, terapia cu antibiotice trebuie să fie în mod necesar completate de medicamente, contribuie la normalizarea microflorei intestinale.

Tratamentul de amigdalită purulente la copii și adulți, cel mai adesea efectuate cu utilizarea medicamentelor antibacteriene care fac parte din grupa penicilinelor. Dintre acestea, cele mai eficiente sunt:

  • ampicilină;
  • stomatologi;
  • amoxicilină;
  • Oxacilina.

Care este cel mai bun antibiotic este greu de spus. Toate aceste medicamente au avantajele și dezavantajele lor. În măsura în care acestea sunt eficiente, depinde în mare măsură de caracteristicile individuale ale organismului.

În acest caz, în cazul în care antibioticele peniciline nu sunt adecvate datorită prezenței la pacient a avut contraindicații sau intoleranțe individuale, antibacterieni folosite din alte grupe farmacologice. Cele mai populare printre ei sunt:

Toate medicamentele de la purulente amigdalita acțiune antibacteriană ar trebui să fie numiți doar de către un medic! Utilizarea necontrolată poate duce la probleme de sănătate.

Purulente amigdalita fără temperatură

Ar putea fi că purulentă amigdalite un adult sau un copil are loc fără temperatură? Nu, acest lucru nu poate fi. Chiar și o ușoară creștere a temperaturii corpului în această boală este necesară.

tablou clinic extern al bolii este similar cu infecția fungică a faringelui. Acesta este motivul pentru care amigdalita purulenta este adesea confundat cu ciuperca. În acest din urmă caz, creșterea temperaturii nu se observă, dar amigdalele sunt plăci albe ca aspectul lor seamănă cu puroi. Același lucru se observă în amigdalită cronică, atunci când în amigdaliene acută prize siropoase clar vizibile de culoare albă sau gălbuie.

Purulente amigdalita nu apare niciodată fără căldură. Dacă nu este, iar pe amigdalele ar fi găsit puroi, trebuie să consultați imediat medicul dumneavoastră ca amigdalită cronică și fungice gât inflamat necesită un tratament complet diferit.

remedii populare

remedii populare pentru amigdalite purulente in casa este folosit ca terapie complementara. Cu toate acestea, copiii de până la 3 ani, acesta nu este recomandat pentru motivele expuse mai sus. Tratamentul anginei neconvenționale metode pentru adulți înseamnă prin aplicarea diferitelor bulioane și soluții pentru tratarea faringe și cavitatea orală.

Gargara acasă? Următoarele sunt cele mai bune remedii pentru dureri în gât. Pentru a ajunge la aplicarea lor un rezultat pozitiv, astfel de evenimente la fiecare 3-4 ore trebuie să fie efectuate.

  1. Sare, iod și sodă. În 200 ml de apă caldă trebuie să se agite timp de ½ linguriță ingrediente în vrac, de exemplu, sare și bicarbonat de sodiu și se adaugă 2-3 picături de iod.
  2. Tinctura de propolis. Paharul de apă caldă trebuie să se agite 1 lingura tinctura de alcool pur de propolis.
  3. Peroxidul de hidrogen. Paharul se agită cu apă caldă 1 lingură 3% peroxid de hidrogen. În cazul în care agentul este utilizat sub formă de tablete, soluția a fost preparată după cum urmează: 1 comprimat la 1 cană cu apă.

Cum de a vindeca o durere în gât la domiciliu prin alte metode? Puteți folosi frunze de aloe. Aceasta planta are mai multe proprietăți simultan - antibacteriene și anti-inflamator. Tratamentul cu aloe pentru a efectua foarte simplu. Ai nevoie pentru a aduce o bucată de plante cărnoase și a pus obrazul pe noapte. Astfel de activități trebuie efectuate la dispariția completă a principalelor simptome ale bolii. În mod similar, se poate folosi de propolis.

Purulente amigdalite - o boala foarte insidios. Pe lângă faptul că provoacă întotdeauna o mulțime de dureri în gât, și slăbiciune a pacientului, aceasta poate duce, de asemenea, la diverse probleme de sănătate cu tractul gastro-intestinal, sistemului nervos central, articulatii si creier. Prin urmare, tratamentul este mai bine să încredințeze un medic cu experiență.

Ce să faci când o angină purulentă? Leskov Ivan