Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Articole Împărtășește cu prietenii tăi:

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară
Aproape fiecare cabana de vară tomate cultivate. Și dacă este așa, și mulți grădinari doresc să învețe cum să crească răsaduri de roșii în casă. Mai mult decât atât, că acest caz nu este la fel de complicat cum ar putea părea inițial.De ce este nevoie de sol pentru răsaduri

Calitatea ei depinde foarte mult. Deci, este logic să se pregătească terenul în propria lor casă, mai degrabă decât de cumpărare în magazin. Cel mai adesea tomate răsaduri de folosind următorul amestec: ia sol gazon (1 parte), se adaugă humus (2 părți) și gazon (3 părți).

Dezgropa sol poate fi în pădure sau în orice alt loc, prea mare, cu iarbă, în cazul în care cel puțin câțiva ani nu sunt cultivate plante de grădină.

Capacitatea solului timp de 3-4 săptămâni tolera rece, și apoi, în același timp, sunt introduse în cameră. După ce a făcut acest lucru de mai multe ori, veți realiza distrugerea aproape toate agenților patogeni și a semințelor de buruieni. sol de achiziție ar trebui să fie, de asemenea, promorazhivat.

Cum să crească răsaduri de roșii la domiciliu

Prepararea unei multitudini de semințe pentru însămânțare circuite preferate sunt următoarele două scheme:

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Înainte de semănat semințele sunt înmuiate într-o soluție nutritivă.

- Tratamentul termic de semințe la o temperatură de 50 de grade timp de 25 minute, urmată de răcirea în apă rece. Apoi le înmuiere timp de 18 ore într-o soluție „Alpin“ (2 picături de formulare per 100 ml apă) la temperatura camerei.

- Tratarea semințelor în soluție de permanganat de potasiu de concentrație 1% timp de 30-35 minute. Apoi înmuiere timp de 18 ore într-o soluție „EPIN“ (2 picături de pregătire în jumătate de pahar de apă) la temperatura camerei.

Secvența de operații să fie exact așa cum este specificat în schemă.

Pentru a determina timpul de semănat semințe, este necesar să se cunoască data transplantare roșii într-o seră sau sub o folie de acoperire. Deoarece răsaduri trebuie să treacă o medie de 45-50 de zile, aici este necesar să se adauge încă 5-7 zile la germinare.

Astfel, vârsta răsadurilor de tomate în fața ei de aterizare pe o constantă va fi 45-55 de zile pentru soiurile timpurii; 55-60 zile de mijloc-grade și 70 de zile pentru hibrizii înalți și soiurile târzii coacerii.

Răsadurile mai vechi dă un rezultat negativ, deoarece acestea sunt trase, Bloom mai târziu, mai rău tolera un transplant.

Ce să crească răsaduri de tomate

La domiciliu, răsadurile de tomate sunt cultivate mai ales în cutii de lemn sau în pahare de plastic. cupe din turbă sa dovedit a fi nu foarte bine. Rădăcinile acestor roșii fac drum cu mare dificultate, iar majoritatea gradinari le-au refuzat.

Cum este semănat semințe

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Pregătirea brazde pentru plantarea semințelor

Ambalajele preparate umplute preparate amestec, se toarnă soluție fierbinte de permanganat de potasiu sau sodiu humate. Apoi, în sol face brazde 3-4 cm, o adâncime de 1 cm și sunt așezate în 1-2 cm semințele ușor uscate. Mai puțin de poziționarea lor, cu atât mai mult vă puteți păstra răsaduri în cutia de semințe, fără teama de îngroșare.

Chiar și mai ușor să se răspândească semințele același model direct pe suprafața solului, apoi se stropesc cu același strat amestec 1 cm. Udarea după însămânțare nu ar trebui să fie, deoarece semințe cu apa poate fi tras în sol.

Apoi, caseta de film de acoperire și a pus într-un loc cald, la o temperatură de 25-28 ° C, evitând uscarea solului. Umiditatea relativă ar trebui să fie 80-90%. În aceste condiții, după 5-7 zile răsaduri ar trebui să apară.

Este mai util să crească răsaduri de roșii, fără murături, cu transbordare. Pentru a face acest lucru în mică de semințe de însămânțare 2 pahare, iar mai târziu cu două frunze rostogolit peste ea dintr-o ceașcă mică într-o mare, aprofundarea la frunzele cotiledonate. Astfel de răsaduri nu sunt bolnavi și nu se oprește în creștere.

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Noi creștem răsaduri de roșii la domiciliu pe un pervaz.

Condițiile de creștere a răsaduri de roșii sănătoase

Locuinta nu este întotdeauna posibil să se mențină temperatura optimă de creștere răsaduri. Cu toate acestea, controlul temperaturii este factor foarte important. Prin urmare, este necesar să se facă tot ce este posibil.

Seminte de tomate trebuie să germineze la t 25 - 28 de grade. Când cutiile răsad sunt transferate într-un loc bine luminat, iar temperatura aerului rece + 14 ... + 16 ° C. O săptămână mai târziu, atunci când răsaduri cresc mai puternică, temperatură de zi a fost ridicată la + 18 ... + 20 ° C și noapte și menținut la + 14 ... + 16 ° C (temperatura de scădere timp de noapte se poate realiza prin deschiderea ferestrelor. Dar fă-o, astfel că nu a existat elaborarea și vântul nu se sufla pe plante tinere).

are nevoie de tomate răsad moderat de udare apa la temperatura camerei. Amintiți-vă că roșiile nu le place obturarea hidrică excesiv. Se crede că, înainte de apariția primelor frunze adevărate răsaduri nu ar trebui să fie udat, dar te uiți la sol și în cazul în care acesta este grav uscat, apoi se presara ușor cu apă.

În plus adăpare ar trebui să fie nu mai mult de o dată pe săptămână, și numai atunci când există 5 dintre aceste foi pot fi udate mai des - o dată la fiecare 3-4 zile.

răsaduri de roșii Iluminare din spate

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Deci, este posibil să se evidențieze răsaduri

La domiciliu, răsadurile de tomate cultivate pe pervaz. În cazul în care cutiile sunt pe partea de sud a ferestrelor, luminile în cele mai multe cazuri nu este necesar. Dar dacă ferestrele sunt situate la nord și doriți să crească răsaduri de tomate timpurii, trebuie să aibă grijă de highlighting suplimentare.

Chiar primele roșii de hrănire produse în timpul formării de 2-3 frunze adevărate. Înainte de a face inutilă. Începe fertilizarea răsadurilor de tomate trebuie umplute cu azot, la o masă verde a plantelor a crescut bine, dar este important să nu exagerați asta. Pentru a alimenta ia 1 lingură lingură de uree și diluat în 10 litri de apă. Această soluție și apă plantele.

Următorii (a doua) Răsadurile de fertilizare de tomate face la 7 zile după prima. Cel mai bine este de a utiliza nitrofosfați îngrășământ. Pentru fabricarea soluției de udare va avea nevoie de 1 lingura nitrophosphate, care se agită în 1 litru de apă. Această soluție poate fi turnat 25-30 plante.

hrănire ulterioară este recomandată la fiecare 10-12 zile. Prescripția a doua hrănire.

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară


răsadurilor de tomate arme albe

Instrumentul pentru cules este tijă ascuțită (vârf) de 10 cm lungime și 1 cm în diametru murături Tehnica :. Lance face o adâncitură diafragmă centrată, apoi ținând degetele pentru frunze propagule (nu ia tulpinii!) Răsadului Break și se transferă în oala , rădăcină cufundat în gaură, învelind cu blândețe lancea.

Pentru a mai bune ramuri ale sistemului de rădăcină, prindeți din rădăcina principală o treime din lungimea. Nivelul răsad limita adâncimea de plantare oarecum sub frunzele cotiledonate. Uneori, atunci când alungite, răsaduri palid, adâncit de la nivelul primelor frunze adevărate.

După introducerea răsad în gaură, vârfurile ascuțite showered solul din jurul ei și tamped cu blândețe. Imediat se toarnă, ține planta de frunze. În cazul formării lacune în pământ, acestea elimină așternut uscat pochvosmesi.

De ce răsaduri tras roșii

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

răsaduri de tomate sunt trase fie de căldură sau din cauza lipsei de lumină.

Răsaduri intindeau din două motive:

  1. Camera este prea cald.
  2. Tomatele sunt trase în lumină scăzută.

De ce răsaduri ofilit frunze, răsaduri, „pierit“

Motivul este simplu, răsadurile ar trebui să fie udate imediat. Când roșii de udare vin în viață în fața ochilor noștri.

Erori în creștere răsaduri de tomate

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Iată un răsad de tomate plantate în timp pentru paturi.

Noi soiuri de tomate

F1 Leo Tolstoy - un nou hibrid de fructe mari pentru sere. Mari, cărnoase, cu zahăr și suculente, ca un hibrid pulpă de pepene verde pentru cultivare în câmp deschis și sere. fructe plat rotund, roșu, cinci sau șase camere, cântărind 250-300 g (pentru prima recoltă de până la 500 g). determinant plantelor (restricție de creștere s chennym), 120-130 cm în înălțime, intră în poartă prin 115-120 de zile. Hybrid rezistente la boli majore de tomate, tolerant la rece.

Hybrid matura destul de repede: după 110-150 zile de la însămânțare în tabel se va scoate în evidență aceleași tomatele mari cântărind 180-200 g plante determinate (cu o creștere limitată), înălțimea de 120-150 cm, pentru cultivarea în aer liber (cultura Dwarf) sau în sere.

Iris F1. randamente ridicate și stabile - principalul avantaj al noului hibrid. Indiferent de condițiile meteorologice ale sezonului, toata vara va fi din abundență de fructe de mare pentru decapare și salată. Hybrid este determinată la mijlocul (cu o creștere limitată), înălțimea de 100-130 cm. Plantele cresc confortabil în câmp deschis * care leagă tufișuri puternice pentru mize, sau în sere mici. Gustul fructului nu este dezamagi exact:, tomate, soiuri tipice bogate și hibrizi pentru prelucrarea în suc și paste făinoase. Carnea este suculentă, dulceag, cu camera de semințe mici. greutatea fructelor 200-250 g

F1 Steaua Siberia potrivit pentru cultivarea povsemesgno. Destul de rapid de maturare-a (110-115dney), este garantat să dea roade chiar și într-o vară rece și umedă. Și, în condiții favorabile, randamentul este izbitoare-up galeata de fructe cărnoase mari, cu o greutate de 200 de grame pe metru pătrat. Plant-determinist nantnoe (creștere sogranichennym), înălțimea 100-140sm. Se sredneroslye roșii sunt bune pentru sere mici (cu efect de seră folosi productiv volumul și nu necesită îngrijire complexă), precum și pentru teren deschis, dar întotdeauna cu o jartieră la miza. Carnea este dulce, foarte aromate.

Ushakov -rannespely soi determinat. Se recomandă pentru cultivare în câmp deschis și în sere. Fructele sunt ovoidale, netede, de culoare roșie, cu o greutate de 60-70 g Ideal pentru decapare și conserve utilizate tselnoplodnogo pentru prepararea salatelor proaspete. Soiul este rezistent la Fusarium ofilirea și vertitsillezu.

Golitsyn - maturare soiuri. determinant Plant, de la 80 la 120 cm, în funcție de locul de cultivare - câmp sau sub adăposturi de film. Fructele sunt în formă de ou, roșu, dens palatabilitate, ridicată cântărind 70-90 g sunt destinate consumului în stare proaspătă, tselnoplodnogo conserve, sărare și prelucrare. Varietatea este potrivit pentru mai multe taxe.

Salvați acest articol în:

Cultivarea de material săditor piper

Cultivarea de material săditor vinete

Dragi vizitatori „suburban“ zona neobosite grădinari, florării și grădinari. Va oferim pentru a trece un test de aptitudini și de a afla dacă puteți avea încredere lopata și lăsați-o în grădină.

Articole Împărtășește cu prietenii tăi:

Am crescut răsaduri de ridicat. Am auzit undeva că se poate cumva opri creșterea, ceva de genul un „vârf de cuțit“. Este posibil acest lucru?

Eu, din păcate, nu știu cum poți „ciupi“ răsaduri de tomate. Există un drog „atlet“, care încetinește creșterea de răsaduri, nu-i dau să se întindă. Dar, feedback-ul nu a fost lipsită de ambiguitate, unii oameni se plâng că creșterea plantelor este încetinit, nu la momentul respectiv, dar pentru toată vara. Deci, bucurați-vă de „sportivul“ cu atenție, strict în conformitate cu instrucțiunile. Am folosit acest medicament, dar efectele speciale nu sunt observate.
Este mai bine să utilizeze reguli simple, vechi. În cazul în care răsaduri de tomate tras pune-l într-un loc luminos, rece. Dacă este în cupe - le mutați nu a fost gelifiată, este foarte important. Mai puțin de multe ori de udare, lasa solul se usuce si sa nu exagerati cu pansamente de azot. Dar o instalație de răsaduri foarte alungită culcate, este bine acceptat și bine, apoi crește.

ARTICOLE INTERESANTE

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară
Pentru a ajuta la gradinari novice, agricultori camioane, cultivatorii de flori. Cum să aibă grijă de grădină pe tot parcursul întregului an.

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

soiuri roz de tomate.
Descriere și recenzii camionagii

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară
Aflați cum să crească trandafiri în buchet prezentat.

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară
Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară
Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară
Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară

Pregătirea pentru Clematis de iarnă.

Răsaduri de la roșii de acasă, cabana de vară