răsaduri de roșii la domiciliu

răsaduri de roșii la domiciliu

Tomatele au aparut in Peru, astfel încât acestea sunt bine tolerate și chiar climat cald uscat.

răsaduri de roșii în casă - condițiile de creștere

Dacă decideți să încercați să-i crească, ține cont de faptul că această cultură iubește: 1. sol fertil, structuri de preferință neutre.
 2. Căldură dar rezistent la depresii temporare și temperatură.
 3. Pentru dezvoltarea favorabilă necesită fosfor cu doze mari.

În general, dacă nu sunteți de gând să aplice o soluție de gunoi de grajd și a solului acid, puteți obține răsaduri perfecte.

În plus față de toate celelalte avantaje ale unei case este răsaduri mai ieftin de cumpărare. De la ea a obține plante de înaltă calitate, și ei reușesc mai bine. Pentru a creste un material de plantare decent, în primul rând aveți nevoie pentru a cumpăra semințe de calitate.

style = "display: inline-block; width: 336px; înălțime: 280 pixeli"
date ad-client = "ca-pub-2069602068691762"
date ad-Slot = "5527553933">

Expertii recomanda alegerea semințe pentru o anumită regiune. Dar, din experiența mea pot spune că semințele cumpărate în regiunea de nord a țării, ele însele a arătat foarte bine la plantarea în partea de sud.

De-a lungul timpului, puteți obține semințe de legume cultivate în zonă. Dar acest lucru ar trebui să fie făcut în mod corect.

Când plantarea răsadurilor de tomate

Este necesar să se determine în prealabil, atunci când pentru a planta răsaduri de roșii. Aproximativ, acestea ar trebui să semene pentru 60-65 de zile înainte de plantare răsaduri pe site.

răsaduri de roșii la domiciliu

Semințe hatch după semănat în ziua 6-9, uneori 3-4 zile. Trebuie să definiți corect termenii care germenii nu stagnează pe pervazul ferestrei. Aceasta va provoca depresie Bush inaltime.

Puteți naviga la datele specifice:

Dacă mutați mai crescut răsaduri în seră, cultura se realizează cu câteva săptămâni mai devreme.

De asemenea, timpul semănatului poti sa te uiti pe pachetul de semințe. Prea devreme de plantare va avea nevoie de surse suplimentare de iluminat.

Semințe de răsaduri de roșii

Selectarea datelor de destinație, puteți determina semințele. În cazul în care semințele de pe site-ul dvs., atunci ai nevoie pentru a face sacrificarea. Acest lucru trebuie făcut pentru a selecta semințe sănătoase.

Boabe inferioare în apă sărată, cu semințe goale emerge. Dacă alegeți să dezinfecta semințe soluție de mangan, ține cont de faptul că, în acest fel, ele pot fi mult să ardă.

În plus, soluția bogată se agravează doar germinare.

Unii experti recomanda utilizarea de permanganat de potasiu în loc fitosporin. Când acest lucru este luat opt ​​picături per 500 ml de apă. Acest medicament ajută împotriva bolilor bacteriene, cum ar fi.

răsaduri de roșii la domiciliu

În cazul în care semințele sunt stocate timp de mai mulți ani, acesta va trebui să facă o baie. Câteva zile înainte de plantare semințele sunt plasate în apă caldă și menținută acolo timp de aproximativ 20 ore. Apoi, au nevoie pentru a trage afară, și se usuca cu un prosop de hârtie.

Se crede că îmbunătățește călire de germinare a semințelor. În acest caz semințele după înmuiere plasat într-o cârpă umedă și plasat într-un frigider timp de 20 de ore după aceea, semințele pot fi plantate direct.

Semințe de calitate achiziționate nu necesită o pregătire specială. Ele pot fi puse pe scurt în soluție stimulent de creștere, care crește germinare a răsadurilor și crește rezistența la diferite boli.

Cum să crească răsaduri de tomate acasă? Astăzi, vom răspunde la toate întrebările.

Pentru a afla cum să crească răsaduri puternice, trebuie să se familiarizeze cu labirintul de pregătire a solului pentru plantare și cu caracteristicile grija de material săditor.

Înainte de a începe plantarea de tomate, luați în considerare următoarele:

 1. Recoltele un impact negativ asupra plantelor de ventilație și de funcționare de calitate slabă.
 2. Dacă valoarea temperaturii este mai mare de 35 de grade, este polenizare imposibilă.
 3. Expuse pe negativ răsadurile de umiditate excesivă a solului, suplimente minerale de dozare semnificative si udare inegale.

Nu folosiți răsadurile în seră este de mici dimensiuni, ca sere mici contribuie la creșterea slabă și fructificare.Teren pentru răsaduri: cel mai bine cum să facă

Cultivarea semințelor se face cel mai bine într-un amestec de sol făcută cu propriile lor mâini. Puteți amesteca nisip, turbă și cenușă. Doar ține cont de faptul că cenușa este adăugat, de preferință, dacă solul este acid.

Alternativ, puteți cumpăra sol gata făcute și se amestecă-l cu o bucată de teren cu site-ul propriu. Țara lor de a lua o proporție mai mare.

răsaduri de roșii la domiciliu

Este necesar pentru o mai bună adaptare a culturii, astfel încât răsadurile nu au fost pentru șocul de transplant. Pentru a pregăti terenul pe baza de turba contribuie la o mai bună germinare a semințelor, așa cum este mai moale.

Prima hrănire se poate face în etapa de pregătire a solului. Amestecul de sol a fost pus sulfat de potasiu sau superfosfat.

Atunci când se decide ce este cel mai bine să crească răsaduri de roșii ar trebui să aleagă dimensiunea redusă a navei. Acestea trebuie umplute cu compoziția solului.

sol Top ușor condensat, iar semințele răspândite în pași de 1 * 1 cm. Apoi, ei trebuie să fie ușor stropi pământul și mai mult berbec. Capacitate, se acoperă cu folie de plastic sau sticlă și să-l într-un loc cald.

La semănat semințe, umiditatea solului, o mai bună utilizare pulvelizatora. Scop soluție ușor roz mangan și umezește solul înainte ca semințele să fie puse în ea și după.

La o temperatură de 26-32 grade lăstari format în termen de câteva zile. Dacă temperatura este de aproximativ 20 de grade, lăstarii apar în termen de zece zile.

Cum se face udare?

 • Udarea se face nu de multe ori. ar trebui să fie apărat de apă.
 • Periodic udat cu adăugarea de componente minerale, care se compune din fosfor. Pentru a identifica dacă există suficientă umiditate, trebuie să poke un deget în ansamblu, în afara peretelui vasului.
 • Dacă vârful degetului este umed, atunci udarea nu este necesară pentru a efectua câteva zile. Dacă uscat, atunci există o lipsă de umiditate. În acest caz, trebuie sa apa imediat plantele. Lipirea la degetul de bulgări de teren indică o umiditate normală.

Ce să se hrănească răsaduri

În formarea de germinare vizibile, mutați containerul în Lit și un pic de un loc răcoros. Nu ar trebui să fie pus la cel mai sticlă, în cazul în care planta nu va absorbi alimente. Când foame fosfor la partea inferioară a foii apare violet.

O săptămână mai târziu, temperatura trebuie să fie crescută cu câteva grade.

Odată ce frunzele cotiledonate manifeste de răsaduri de roșii răsaduri trebuie hrănite. Puteți folosi o soluție slabă de NPK.

La două săptămâni după alege, aveți nevoie pentru a face un pansament. Folosind azotat de potasiu sau soluție de uree. Două săptămâni mai târziu executat pansament nitrofosfatic.

Cum să se hrănească răsadurile prompt următoarele recomandări:

 1. Daca frunzele sunt prea ușoare, acest lucru indică un deficit de azot. În această abordare a soluției de uree.
 2. În cazul în care frunzele ghemuiesc într-un tub, atunci sugerează o lipsă de potasiu. În acest caz, azotat de potasiu adecvat.
 3. Marmura coloratie pe frunze se întâmplă atunci când deficit de magneziu. Pentru a remedia această situație, utilizarea de nitrat de magneziu.

Fertilizare este mai bine să facă în dimineața în sol umezit. Soluția preparată nu ar trebui să cadă pe frunze.

Răsaduri de tomate mânuirea sabiei: este necesar?

Multe agronomi aspirante interesate de întrebarea: Este posibil să crească răsaduri fără murături. În general, puteți, pentru a primi un foarte bun material săditor cu grijă corespunzătoare.

răsaduri de roșii la domiciliu

Dar dacă există timp, cel mai bine este să facă acest lucru. Deoarece acest proces contribuie la o mai bună dezvoltare a sistemului de rădăcină, și, de asemenea, vă permite să eliminați slab lăstari.

Alegerea pentru a efectua mai bine în a zecea zi după germinare. Două zile înainte de transplantare răsaduri trebuie să fie udate.

Microbii pot obține cu ajutorul unei linguri. Planta este mutat în sus în preparate frunze container cotiledonate. Apoi, solul este compactat și adăpate.

Boli de răsaduri de roșii

Pentru a obține răsaduri sănătoase, trebuie să știți de boli care ar trebui să fie protejate de plante. Tomatele sunt mai susceptibile de a suferi de aceste tipuri de boli:

răsaduri de roșii la domiciliu

 1. Întunecare în partea de jos a răsadului și căderea acesteia indică apariția la înnegrire. Aceasta origine fungică o boală care apare atunci când o umezire puternică a solului. Afectati lăstari trebuie să fie eliminate, iar pământul presărat cu cenușă.
 2. Apariția unor pete negre indică Phytophthora. Este o ciupercă care trăiește în sol. Pentru prevenirea solului, înainte de plantare îngrășământ poate fi turnat, cu adaos de cupru. Cu infecție semnificativă, frunze infectate au fost îndepărtate, iar compoziția rămasă pulverizată clorură de calciu 1%.
 3. Frunzele mucegai pot fi identificate prin marcaje galbene pe frunze. În cazul în care boala tocmai a început, aveți nevoie pentru a opri udare, solul și se presară cenușă.
 4. mucegai alb și gri apar pete putred pe legume. Cel mai adesea, planta trebuie să sape complet în sus și arunca.

răsaduri de roșii la domiciliu

răsaduri de roșii la domiciliu

Întotdeauna amintiți-vă despre dăunători de tomate. Deosebit de periculos este whitefly. Împotriva ajută doar compoziții chimice. După aplicarea lor nu se poate recolta în termen de 20 de zile.

Atunci când se plantează răsaduri de roșii în sol

Sfaturi grădinarului novice

Dacă nu aveți o seră, nu ar trebui să semene semințele prea devreme, ca răsaduri perestoit pe pervazul ferestrei, care nu este bun pentru plante.

Vreau să împărtășesc cu voi câteva sfaturi utile:

 1. În cazul în care nu are loc fertilizarea, cauza poate fi într-o umiditate ridicată.
 2. Ovarul se desprinde atunci când se utilizează o cantitate mare de gunoi de grajd sau azot.
 3. În cazul în care ovarele sunt în curs de dezvoltare lent, acesta poate fi din cauza lipsei de lumină și într-o clipă rece lung.
 4. Atunci când se plantează în seră, care au nevoie să se deschidă la opt dimineața, pentru că în acest moment, diferența de temperatură în seră și pe stradă este minimă. Planta reacționează prost la schimbările de temperatură rapide care declanșează o oprire de dezvoltare.