Recalcularea pensiilor pentru pensionarii care lucrează

Recalcularea pensiilor pentru pensionarii care lucrează

Mai întâi ne amintim dispozițiile de bază referitoare la pensionarii care lucrează.

  • Recalcularea pensiilor pentru pensionari - această modificare în mărimea pensiei ca urmare a unei majorări de capital de pensii ale angajaților, cu condiția ca munca juridică națională și angajator listat pentru el primele de asigurare la Fondul de pensii din România (PFRF).
  • Dreptul de a recalcula partea de asigurare a pensiilor de muncă pentru limită de vârstă și de invaliditate are loc într-un pensionar după 12 luni complete după numirea unei pensii sau ultima recalculare (ajustare), în cazul în care este în acest moment pentru a continua să lucreze pentru că primele transferuri de angajator de asigurare către România Fundația de pensii.


(Pentru pensionarii care lucrează, care deja recalculare)

Creșterea a pensiilor după recalculare = (salariu anual * 0,16) / (228 - Numărul de ani la pensie * 12.).

În această formulă: 0,16 - ponderea reținerile din salariu (16%), care sosesc la finanțarea părții de asigurare a pensiei; 228 - supraviețuirea pe termen lung (19 ani) pe lună, care este utilizată la calcularea pensiei și care se reduce la determinarea sumei, pe baza de ani valoarea pensionarul care a locuit.

Creșterea a pensiilor după recalculare = 568 000 * 0.16 / (228 - Numărul de ani la pensie * 12.).În această formulă, factorul (16/22), aplicat la suma specificată în notificare, următoarele mijloace - o notă care reflectă valoarea taxelor în valoare de 22% din salariu. Cu toate acestea, este împărțit în două părți - 16% merge pentru a crește pensia cetățeanului de capital și se duce la ILS sale personale, iar 6% PF ia în oala (inclusiv plata FBI). Toate celelalte numere din revendicări sunt similare cu cele descrise anterior.

Vă mulțumesc, foarte detaliate și ușor de înțeles. Dar, mai ales necesar să se sublinieze tuturor pensionarilor pe care le va primi doar 16% din cei 22% care deduce dumneavoastră angajator
Așa că de lucru, nu tot ceea ce câștigă la pensie, dar, de asemenea, menținut de 6% PF România. Cât de mare este, pensionarii contin PF :)

Toate adevărat, dar rețineți că aceste 6% din toate încă un pic înapoi și sa retras din FBI.
Și serios (la mare) colecta sau de a lua banii în „pusculita“ PFRF iată cum:
- Datorită supraviețuirea pe termen inventat (19 ani), în loc de reale 11-12 ani (toți banii nu pot trăi această viață - să rămână PF)
- capital de pensii al celor care nu locuiesc la vârsta de pensionare. Unde sunt ei? De asemenea, rămân în PF,

- Restricție KSZ = 1.2 (vezi algoritmul de calcul)

Și toate decorate, împrejmuită ca o palisadă, legile - nu seva :).

Asigurați-vă că pentru a testa și rafina.

Legea federală „Cu privire la pensiile de muncă“ este scris:

Ei bine, despre nemurirea femeilor - cu cât scris în direct, deoarece cu atât mai bine. Și noi suntem cu tine, ca o distracție și confortabil :).

A spus să fie în mod direct și explica oamenilor - „Ei bine, nu avem (la PFRF) nu au destui bani Din cauza celor 70 de milioane de oameni care lucrează în țară doar 40 de milioane de transfer de bani la fondul de pensii ...
Ei bine, nu știu cum să gestioneze economia suficient de eficient pentru a face astfel de alte taxe și să plătească pentru tot. "
Mulți ar, probabil, nu a fost înțeleasă Cry și o dată pentru a face ceva pentru ei înșiși gândit pentru viitor.
Deci, de fapt, există din nou - un mare efort cheltuit pentru crearea de diagrame de proiectare stupide și formule. Și peste tot scoate în afară urechile de calculatoare și necalificați neprofesioniste. Chiar și mai înțelept într-adevăr nu se poate ascunde.