Rehydron dacă copiii pot fi

Rehydron pentru copii

La copiii mici întâlnesc adesea diverse afectiuni digestive. De exemplu, este necesar să se mănânce ceva gras sau prăjit și să bea apă rece, ca imediat începe să doară stomacul, și apoi începe greață și vărsături pot. Sau corpul copilului poate reacționa prost la salata nu destul de proaspete sau cheburek. diaree severă poate fi cauzata de o infectie intestinala.Atunci când un copil plânge de dureri abdominale lung, și spune că bolnav atenția plată la ea, poate că este prima manifestare a unei tulburări intestinale. Dar ce să facă în cazul în care un copil are vărsături, și a continuat să fug la baie? Sarcina ta este în primul rând pentru a preveni deshidratarea! Această condiție este extrem de periculoasă pentru viața și sănătatea copilului. Asigurați-vă că nu este suficient de dificil pentru a da copilului să bea multă.

Cea mai bună realizare a acestei băuturi este o băutură care conține săruri și glucoză (diaree excretată spălate microelementele utile). Acest lucru poate fi destul de slab negru sau verde nu este ceai dulce, stafide fierte sau, în cele din urmă, doar apa cu sare și zahăr. Există, de asemenea, un instrumente medicale speciale pentru a normaliza echilibrul de apă cu sare. De exemplu, rehydron. Acesta conține în compoziția sa de clorură de sodiu (sare de masă), clorură de potasiu, citrat de sodiu și glucoză. Aceste substanțe sunt în măsură să restabilească rapid echilibrul electrolitic în organism.

Este posibil pentru a da un rehydron copil?

Cum să luați copiii rehydron?

Dacă decideți să dea rehydron obișnuite, se recomandă reducerea dozei pentru copii. De obicei, este necesar să se dizolve punga într-un litru de apă fiartă și răcită. Și tu, pentru a reduce concentrația, crește cantitatea de apă. soluție gata poate fi păstrat în frigider pentru nu mai mult de o zi. Dar este de remarcat faptul că fiecare băutură va fi mai bine absorbit în cazul în care temperatura este aproape de temperatura corpului, adică, circa 37 ° C Rehydron nu face excepție, deci înainte de utilizarea acestuia ar trebui să fie încălzit, și apoi a da o uluire.

Cum rehydron da copilului tau?

Greață și vărsături, suficient pentru copii să bea câteva înghițituri rehydron la 10 minute după fiecare meci de vărsături. Cu diaree, în primele câteva ore ar trebui să bea cât mai mult posibil la medicament. În mod ideal, un copil este mai bine să cântărească, și a pierdut la fiecare 100 de grame de băutură de două ori mai mult, adică, 200 de grame de lichid.

Copiii sub un an poate oferi, de asemenea, rehydron. Astfel, este suficient pentru a uda copilul o linguriță la fiecare 10 minute. Și astfel timp de 4-6 ore.

Câteva mai multe sfaturi pentru utilizare rehydron. În cazul în care copilul dumneavoastră este încă mic, și știi că o zi betivul el un litru de droguri va fi dificil, și totuși, deoarece păstrează ar trebui, în frigider, să vă întotdeauna va fi cald, există o modalitate foarte ușor de ieșire din această situație: se diluează pulberea cu apă la piese. Pentru a păstra proporțiile se toarnă conținutul pungii pe o placă cu un cuțit și se împarte în două părți, iată o bucată de jumătate de litru, încă două - o porțiune de 250 mililitri.

Amintiți-vă că în cazul în care copilul dumneavoastră nu se simte mai bine, diaree și vărsături apar mai mult de 5 ori pe zi - o ocazie consulte un medic. De asemenea, dacă vedeți orice simptome neobișnuite, scaune apoase amestecate cu sânge, sau o creștere a temperaturii peste 39 de grade, fara a pierde timp, du-te la spital pentru diagnostic în continuare.

Rehydron pentru copii

Ce se poate face în cazul în care un copil are o doare burta sau suferă de greață? mijloace destul de comune de diaree și vărsături este considerat Regidron. Compoziția de medicament include substanțe cum ar fi clorura de sodiu și citrat, clorură de potasiu și dekstraza. Produs în Finlanda și medicament este o pulbere care trebuie diluate înainte de consum în apă. Desigur, adulții pot bea acest medicament, fără nici o teamă, pentru că este disponibil fără prescripție medicală, dar ce despre copii? Este posibil să se dea rehydron copilului?

Instrucțiuni de utilizare Rehydron pentru copii cu vărsături


Acest medicament este prescris pentru copii Regidron în cazul unor încălcări ale echilibrului acido-bazic (acidoza pulmonară).
Simptomele acidozei ușoară:
 • oboseală;
 • greață;
 • vărsături

Un alt rehydron poate fi folosit ca un mijloc de a preveni deshidratarea în cazul în care copilul este implicat activ în sport sau vătămare termică a organismului (copilul pentru perioade lungi de timp în soare).
Reacția la Regidron în mod individual, astfel încât înainte de ao da copilului dumneavoastră, consultați medicul.
dozare:

Conținutul rehydron unui plic se dizolvă în 1 litru de apă caldă (pre-fierbere și se răcește la temperatura camerei). Soluție mare încălzită nu este necesară, este consumat rece (magazin în frigider).
Bea rastrului rezultat este necesară în inghitituri mici de 10-15 minute după vărsături (dacă există) sau după fiecare excursie la toaletă.

Cum de a da copiilor Regidron?In primele 5 - 10 ore Regidron da copiilor următoarele proporții: 50 ml per 1 kg greutate corporală a copilului. În a doua zi, doza a fost redusă la 10 ml per 1 kg greutate corporală.

Copiii cu vârsta mai mare de 3 ani

Dacă bebelușul mai mult de 3 ani, prima doză poate fi de până la 100-200 ml în decurs de 6 ore, adică copilul poate bea în timpul zilei la 1 litru de medicament dizolvat. În a doua zi, doza se reduce la 50 ml la 1 kg greutate corporală, și apoi 10 ml.

Durata tratamentului trebuie să fie verificată cu un specialist, ci ca o regulă, în cazul în care există o ușoară acidoză, durează 3 - 5 zile. De data aceasta este suficient pentru a face față cu diaree.

copii Rehydron: efecte asupra organismului


 • Preparatul conține glucoză, care are un efect pozitiv asupra procesului sărurilor de aspirație și nitrați;
 • Stabilizeaza echilibrul acido-bazic al sângelui;
 • Normalizează nivelul de potasiu din sânge;
 • Normalizeaza echilibrul de apă-sare;
 • Elimină acidoza;

contraindicații Rehydron pentru copii

Ce să se hrănească un copil în timpul tratamentului cu rehydron?


Mâncarea pe care copilul va mânca în timpul diaree ar trebui să fie la fel de conținut scăzut de grăsime. Se recomandă să se pregătească mese care contin carbohidrati simpli. Evitati alimentele solide, produsele alimentare ar trebui să fie tăiate sau mărunțită într-un blender inainte de servire.

Cum se păstrează rehydron soluție?


Soluția amestecată a fost lăsată să stocheze nu mai mult de 48 de ore (preferabil zilnic prepara nou, deoarece pulberea nu este mare cost). Se bea trebuie să fie răcit, deci utilizați un frigider de stocare.

Rehydron pentru copii

Rehydron - un medicament care este prescris pentru adulți și copii cu deshidratare care rezultă din leziuni ale infectiei gastro-intestinale sau insolatie. vomă și diaree copioase duce la pierderea de fluide corporale și săruri.

Rehydron - solubil în apă, un număr mare de pulbere, care compensează echilibrul electrolitic în organism. Compoziția de pulbere include clorură de sodiu, potasiu, glucoză și citrat de sodiu.

Este posibil pentru a da copiilor Regidron?

Există o altă părere că deshidratarea la copii se produce foarte repede, și aveți posibilitatea să bea doar sorbi, astfel încât Regidron să nu aibă timp să rănesc dramatic copii. Deci, Regidron pentru copii se aplică numai acelor părinți care sunt încrezători în siguranța sa.

Instrucțiuni de utilizare

Cum în mod corect pentru a da copiilor săi? În primul rând, pulberea trebuie diluată într-o cantitate mult mai mare de apă pentru a reduce concentrația de sodiu. În al doilea rând, lichidul ar trebui să bea sorbi 10-15 minute după vărsături sau scaun lichid. In timpul primei 10 chirurgie preparare ore băutură poate fi nu mai mult de 50 ml per kilogram greutate corporală a copilului, reducerea treptată a dozei până la 10 ml.

Să ne amintim cum să gătească rehydron pentru copii: instrucțiuni simple.

 1. Un pachet diluat într-un litru sau mai mult (în funcție de vârsta copilului) apă fiartă la temperatura camerei;
 2. se dizolvă în mod corespunzător toate cristalele până la dispariția completă;
 3. Store utilizează nici o soluție la temperaturi cuprinse între 2 și 6 grade;
 4. Nu utilizați soluția după o zi;
 • Înainte de utilizare, soluția trebuie să fie să cântărească copilul pentru a stabili gradul de pierdere în greutate și nivelul de deshidratare.

  Avertismente pentru părinți

  O regulă importantă în tratamentul infecțiilor intestinale este lipsa de hrană și multă băutură. Lichidul ar trebui să fie ingerate de gât încet, dar într-o cantitate mare. norma zilnică de 100 ml de lichid per 1 kg greutate. Este periculos să utilizați rehydron cu insuficiență renală, diabet zaharat. obstrucție intestinală și hipertensiune. Este necesar să se spitaliza urgent copilului, dacă următoarele simptome în timpul tratamentului cu rehydron sa alaturat:

  Regidron combina cu alte medicamente și împerecheați orice lichide altele decât apa nu este recomandată. Dacă apar vărsături după ingestia soluției a crescut, puteți adăuga câteva picături de suc de lămâie.

  supradoze de droguri

  In cazurile de supradoze de potasiu apare riscul de creștere și sodiu în organism, prin urmare, există o slăbiciune puternică apare aritmie, somnolență și denaturarea conștiinței. Foarte rar se poate constata stop respirator. În disfuncție renală poate fi observată apariția convulsiilor, respirație rapidă și scăderea activității musculare. Găsirea aceste simptome, ar trebui să opriți imediat administrarea rehydron, cereti sfatul medicului si tratarea simptomelor care au apărut după ce a petrecut condiția necesară teste de laborator a corpului.

  condițiile de depozitare

  Preparatul uscat poate fi ambalate magazine aproximativ trei ani la temperatura camerei nu mai mare de 25 de grade C, la îndemâna copiilor. Soluția preparată, așa cum sa menționat mai sus - nu sunt mai mult de o zi.

  Rehydron în timpul sarcinii

  Femeile gravide și mamele care alăptează consumă Regidron absolut sigur în setarea de dozaj. Efectele secundare în această stare sunt practic eliminate, dar poate fi o manifestare de reacție alergică.

  Ce se poate înlocui Regidron?

  În cazul în care copilul dumneavoastră are nevoie de ajutor de urgență, și rehydron sau un analog al acestuia nu este la îndemână, puteți să vă pregătiți un mijloc necesar. boli infecțioase cu experienta recomanda sa ne amintim o reteta simpla pentru prepararea rapidă a soluției de electrolit: într-un pahar de apă pentru a dizolva o lingurita de sare si zahar (foarte mici, este mai bine să ia o lingură de cafea).

  Dacă aveți copilul să bea băutura nu este posibil, este necesar să-i ofere stafide fierte, ceai verde, fara zahar sau apa pura. lichid, care este aproape de temperatura corpului mai bine și mai rapid absorbite. Deshidratarea este extrem de periculos pentru corpul copilului, iar procesul anterior dezlipit de pornire, recuperarea mai rapidă și mai ușoară va avea loc.

  După oprirea proceselor de excreție și de a îmbunătăți starea copilului, se poate produce pofta de mancare. Pentru o lungă perioadă de timp ar trebui să fie eliminate din dieta de alimente grase si glucide complexe pentru a permite tractul gastro-intestinal este complet restaurat.

  Produsele permise includ:

  • biscuiți sau pâine albă ieri;
  • Chiftele de abur de carne macră și păsări;
  • Supa bine fierte la bulion scăzută;
  • brânză proaspătă conținut scăzut de grăsime frecat printr-o sită;
  • Abur sau omletă fiert;
  • cereale fierte apa mucos;
  • coapte sau mere rași;
  • compot neindulcit de fructe uscate, ceai verde.

  Manifestare tulburărilor gastro-intestinale la copii este deosebit de periculos, și trebuie să reacționeze imediat. Ca urmare a tuturor acestor linii directoare, vă va face rapid cu simptome de infectie intestinala. iar copilul va transfera cu ușurință boala. În cazurile severe, boala este foarte periculos pentru a încerca să se descurce pe cont propriu. acces în timp util la un medic poate salva viata copilului tau!

  Dysbacteriosis la copil Komarovsky sfătuiește să nu ruleze dysbacteriosis Komorowski numește una dintre cele mai frecvente probleme care pot fi confuze pentru sugari. V.

  Prevenirea diferitelor boli, care este produs la o vârstă timpurie necesită anumite măsuri de precauție. De aceea, îngrijirea mamelor de multe ori se pune întrebarea dacă puteți merge pe jos.