Rehydron instruire, cererea pentru copii, cum să se înmulțească și să bea compoziția

Rehydron instruire, cererea pentru copii, cum să se înmulțească și să bea compoziția

Fiecare persoană acum și apoi se confruntă cu o astfel de problemă neplăcută ca diaree. Ea se poate manifesta ca un adult și un copil. Și aici este necesar să se ia în considerare faptul că pentru copii - nu este doar o boala, dar este o forma periculoasa. Într-adevăr, în primă instanță în astfel de cazuri, un copil organism sever deshidratat și ar trebui să fie cât mai curând posibil, pentru a umple. Astfel, această problemă este de măsuri terapeutice foarte importante pentru recuperarea a tractului gastro-intestinal.Cea mai bună soluție în tratamentul diareei la copii este terapia de rehidratare orală, care este cel mai recomandat de Organizația Mondială a Sănătății. Astfel, apariția copilului semne primele de diaree, utilizați Regidron pentru copii. El este un medicament bun, rapid și eficient, care promovează recuperare timpurie a corpului în timpul diareei.

Instrucțiuni de utilizare

Compoziția, structura și ambalare

pulbere pentru soluție albă de admisie, cristalin, solubil în apă; soluție preparată transparent, incolor, inodor, cu gust sărat-dulce. 1 ambalaj. 1 L de terminat p-pa
clorură de sodiu 3,5 g 59,9 mmoli
citrat de sodiu 2,9 g 11,2 mmoli
clorură de potasiu 2,5 g 33,5 mmoli
Dextroza 10 g 55,5 mmoli

Pungi din laminat folie de aluminiu (4) - cutii de carton.
Pungi din laminat folie de aluminiu (20) - cutii de carton.

Medicamente pentru rehidratare și detoxifiere pentru administrare enterală

pulbere d / prigotov. r-ra d / ingerare: pak. 4 sau 20 - P №014770 / 01, 18.03.10. Validitate reg. sp. Acesta nu este limitat. Ved.

Pregătirea pentru corectarea echilibrului energetic și electrolit.

Restabilește echilibrul apei și electroliților deranjat de deshidratare; corectează acidoza.

Soluție Rehydron osmolalitatea este 260 mOsm / l, pH - 8,2.

Datele privind farmacocinetica medicamentului disponibil Regidron.

Indicații preparare rehydron

 1. restabilirea apei și echilibrul electrolitic, corectarea acidozei în timpul diareei acute (inclusiv holera) in leziuni termice asociate cu apa și alterarea metabolismului electrolit; pentru a preveni - căldură și exercițiile fizice, ceea ce duce la o transpirație intensă;
 2. terapia orală de rehidratare diareei acute cu (pierdere în greutate de 3-5%) ușoară sau moderată (pierdere în greutate - 6-10%), gradul de deshidratare.

Un pachet este dizolvat în 1 litru de apă, soluția preparată se administrează pe cale orală. Dacă nu există nici o certitudine că apa este sigur să bea, trebuie fiartă și răcită, înainte de prepararea soluției. Soluția preparată trebuie depozitată într-un loc răcoros, la o temperatură cuprinsă între 2 ° și 8 ° C și utilizată în decurs de 24 de ore. Soluția nu poate fi adăugat orice alte componente pentru a nu perturba acțiunea medicamentului.

Înainte de tratament, pacientul trebuie să fie cântărite pentru a evalua gradul de pierdere în greutate și deshidratare.

Mesele pacientului sau alăptarea nu trebuie întreruptă în timpul terapiei de rehidratare orală trebuie continuată sau imediat după rehidratare. Se recomandă să se evite alimente bogate în grăsimi și carbohidrați simpli.

ar trebui să înceapă cât mai curând diareea pentru a preveni deshidratarea recepției rehydron. De obicei, medicamentul este utilizat nu mai mult de 3-4 zile, tratamentul este oprit la sfârșitul diareei.

Dacă greață sau vărsături este de dorit să se producă soluție răcită doze repetitive mici. Puteți utiliza, de asemenea, un tub nasogastric sub supravegherea unui medic.

Pentru rehidratare Regidron luate în timpul primelor 6-10 ore, într-o cantitate care este de două ori pierderea de greutate corporală diaree indusă. De exemplu, în cazul în care pierderea de greutate corporală a fost de 400 g, indicele rehydron cantitate este de 800 g sau 8,0 dl. In timpul acestei faze de tratament nu este necesară utilizarea altor fluide.

În conformitate cu dozele recomandate reacții adverse rehydron sunt puțin probabile. Potențial posibilă reacție alergică.

Contraindicații la utilizarea medicamentului rehydron

Utilizarea rehydron de droguri în timpul sarcinii și alăptării

Utilizarea în funcție renală

deshidratare severă (pierderea de greutate corporală> 10%, anurie) trebuie ajustate folosind mijloace pentru rehidratare la / v administrare, atunci pot fi atribuite Regidron.

Soluția de zahăr nu poate fi adăugat. Alimentele pot fi administrat imediat după rehidratare. Dacă voma, așteptați 10 minute și se lasă să bea soluția încet, cu înghițituri mici. Pacienții care au dezvoltat deshidratare la pacienții cu insuficiență renală, diabet sau alte boli cronice, care au încălcat echilibrul acido-bazic, electrolit și carbohidrați necesită o atentă monitorizare în timpul tratamentului cu Regidron.

Atunci când se aplică Regidron de droguri este necesar să se consulte un medic în următoarele cazuri: încetinirea vorbire, oboseală rapidă, somnolență, pacientul nu răspunde la întrebări, creșterea temperaturii corpului peste 39 ° C, încetarea fluxului de urină, apariția unei scaune cu sange lichid, diaree care durează mai mult de 5 zile, încetarea bruscă diaree și apariția unor dureri severe în cazul în care tratamentul la domiciliu este ineficient și imposibil.

Efecte asupra capacității de a conduce vehicule și mecanisme de gestionare

Rehydron nu afectează capacitatea de a conduce vehicule și mecanisme de gestionare.

Simptome: soluție rehydron atunci când sunt administrate în cantități mari sau concentrații excesive pot hipernatremie (slăbiciune, excitație neuromusculară, somnolență, confuzie, comă, stop respirator uneori chiar); la pacienții cu insuficiență renală pot dezvolta alcaloză metabolică, care se manifestă în reducerea ventilației, excitație neuromusculară și convulsii tetanice.Tratament: În cazul unei supradoze de mare nevoie de supraveghere medicală. fluid corector și echilibrului electrolitic trebuie să se bazeze pe date de laborator.

interacțiune de droguri Regidron de droguri nu este cunoscut.

Soluția este produsul de reacție slab alcalină, prin urmare, poate influența eficacitatea medicamentelor, a căror absorbție depinde de pH-ul conținutului intestinal.

Diareea poate ea însăși modifica absorbția multor medicamente care sunt absorbite în intestinul subțire sau mari, sau preparate în metabolismul care are loc circulația intrahepatic.

Condițiile de furnizare a farmaciilor

Medicamentul este aprobat pentru utilizare ca un medicament fără prescripție medicală.

Condiții și termeni

Medicamentul trebuie păstrat la temperatura camerei (15 ° până la 25 ° C) la îndemâna copiilor. Perioada de valabilitate - 3 ani.

Soluția preparată trebuie păstrată la frigider (la o temperatură cuprinsă între 2 ° și 8 ° C), care nu depășește 24 de ore.

Compoziția medicamentului, care este un amestec de glucoză-electrolit sau pudră măsurată include componente cum ar fi clorura de sodiu, la o rată de 3,5 g de citrat de sodiu într-o cantitate de 2,9 grame, 2,5 grame de clorură de potasiu și 10,0 grame de glucoză .

indicaţii

Indicații pentru utilizare rehydron indică faptul că acesta poate fi utilizat chiar și în timpul sarcinii și alăptării. Chiar și pentru cei mai tineri copii, este perfect sigur dacă doza este calculată corect.

Acest medicament este utilizat pentru a restabili echilibrul de apă și electroliți și să efectueze corectarea acidozei, cu diferite grade de diaree, precum și prevenirea acestuia. De asemenea, Regidron poate fi utilizat în holeră și bolile infecțioase intestinale care implică diaree, transpirație abundentă, la care se referă la sarcini fizice sau termice. Uneori, medicamentul este utilizat pentru a preveni problemele cu pH-ul sanguin.

Cum să planteze și să ia droguri?

Regidron utilizate în casă. Acesta ar trebui să studieze numai instrucțiunile și să învețe cum să planteze Regidron. Astfel, pentru prepararea unui medicament, este necesar să se ia o apă proaspăt fiartă răcită într-un volum de 1 litru, și se dizolvă în aceasta formulare un plic sau medicament care se toarnă apă clocotită și se lasă să se răcească.

În cazul în care copilul este foarte mic, atunci soluția poate fi realizată în volume mari de apă. Lichidul rezultat trebuie administrat copiilor să bea in inghitituri mici. Și ia copiii Regidron nevoie după fiecare scaun liber.

In medie, copilul este dat marimea dozei, două sau trei linguri (sau 30-60 mm) de medicament per 1 kg greutate copil, adică 30-60 mg / kg. Apoi, reduce puținul de dozare, în cazul în care deshidratarea este redusă.

Să nu mai vorbim, cum să bea Regidron. În primul rând, prima soluție de primire trebuie făcută imediat atunci când a început diaree. Cantitatea necesară este necesară pentru a bea de fiecare dată când un copil a venit scaune moi sau vărsături dezvăluit. adică atunci când copilul a pierdut următoarea cantitate de lichid.

Rehydron nu ar trebui să bea mai mult de 3-4 zile. Intrerupeti tratamentul este necesar pentru finalizarea diareei. Și cel mai bun cu vărsături sau greață medicamente pentru a da copilului o soluție răcită porțiuni mici repetate. Că copilul a băut medicamentul, puteți merge la truc și într-un pahar cu un rehydron inserat paie. Copiii mai interesant să bea, iar efectul este același.

În cazul în care un copil cere să mănânce din dieta ar trebui să elimine glucide și grăsimi complexe.

Soluția preparată trebuie păstrate la frigider și nu mai mult de două zile de la preparare.
Părinții ar trebui să ia în considerare faptul că medicamentul nu poate, în nici un caz, se adaugă zahăr, se diluează în continuare cu apă sau sirop de gemuri și conserve. La urma urmei, atrage după sine o încălcare a optim selectat pentru săruri rehydron și glucoză. Acest lucru reduce eficacitatea medicamentului și rehidratarea.

Efecte secundare și contraindicații pentru utilizarea soluției

Utilizarea în doze terapeutice nu rehydron atrage după sine nici o manifestare a efectelor secundare. Prin urmare, acesta poate fi utilizat de către femeile însărcinate și care alăptează și copii mici.

Persoanele care suferă de diabet, un exces de potasiu din organism, pacienții cu insuficiență renală cronică, insuficiență renală acută și hipertensiune moderată și severă, ileus contraindicată utilizarea Regidron.

În ceea ce privește femeile gravide, medicamentul poate fi luat, deoarece nu are efecte adverse asupra fătului. De asemenea, cu conducătorii vehiculelor, Regidron nu este contraindicată.

rehydron supradoză

Utilizarea rehydron ar trebui să fie foarte atent, deoarece supradozarea poate duce la dezvoltarea hiperpotasemie sau hipernatremie. Excesul de dozare este determinată prin următoarele simptome: slăbiciune, aritmie, confuzie, somnolență, sânge în scaun, și, uneori, chiar stop respirator. De asemenea, copilul poate să apară alcaloză metabolică este însoțită de simptome, cum ar fi convulsii la copii, scad ventilația pulmonară și o scădere a tonusului muscular. În astfel de cazuri, adică, supradozaj, trebuie să opriți imediat utilizarea și începe corecția rehydron de tulburări electrolitice în organism. Important este de a vedea un medic.

Informații suplimentare despre rehydron

Rehydron caracteristică reacție alcalină, de aceea este necesar să se țină cont de faptul că a lua cu alte medicamente, absorbția poate să apară la un anumit nivel al pH-ului.

La apariția diareei, trebuie să se asigure că în cazul în care greutatea unui copil este redusă și de cât de mult. În cazul reducerii cu mai mult de 10%, rehidratarea trebuie administrat intravenos mijloace. Dar, dacă după restaurarea volumului sanguin circulant, se oprește diaree, Regidron pot fi folosite.

În unele cazuri, doza poate fi depășită. Cu toate acestea, acest lucru este posibil numai atunci când copilul este controlată cu atenție compoziția electrolitică a sângelui. De asemenea, este posibil să se utilizeze de droguri de către cei cărora le este contraindicat, dar decizia cu privire la această chestiune ia medic, și el monitorizează, de asemenea, pacienții internați la spital.
Este obligatoriu să trebuie să consulte un medic în cazul în care un copil după ce mănâncă febră rehydron ridicată. a început să sângereze cu fecale, urina sa oprit, diareea sa oprit, dar începutul o mulțime de durere, vorbire încetinit, diareea durează mai mult de cinci zile.

Analogii soluției de preparare și de gătit la domiciliu

În lumea de astăzi, o mulțime de diferite medicamente și multe dintre ele unul-la-unu poate înlocui cealaltă. Rehydron nu face excepție. Deci, analogii săi de substanță activă sunt GIDROVIT și GIDROVIT forte.

Rehydron instruire, cererea pentru copii, cum să se înmulțească și să bea compoziția

Și are ca efect, mai important, medicamentul poate fi înlocuit cu următorul text:

 1. Acesol
 2. clopotar
 3. clopotar
 4. Chlosol
 5. sorbilakt
 6. Disol
 7. mafusol
 8. reosorbilakt
 9. yonosteril
 10. neogemodez
 11. Trisol
 12. soluție Hartman
 13. kvintasol
 14. soluție complexă lactat de sodiu Bieffe.

Uneori, mâna nu este nici o rehydron sau l medicamente similare. În astfel de cazuri, este posibil să se prepare o soluție pe cont propriu. La aceasta trebuie dizolvat într-un pahar de apă o linguriță de sare și zahăr. Dacă este copii mici, puteți folosi lingura de cafea.

Cu toate acestea, nu toți copiii pot bea o astfel de soluție. Prin urmare, în cazuri extreme, este suficient să-l prepara ceai slab, este mai bine dacă este ceai verde, fara zahar, sau gatiti-i o compot de stafide uscate.

Cu toate acestea, se potrivesc și apa fiarta de obicei. Principalul lucru de reținut faptul că fluidul corp la un copil slăbit trebuie să acționeze, pentru că este deshidratat și cu necesitatea de a face ceva despre el. O mai bună, desigur, în cazul în care aportul de lichide este aproape de temperatura corpului. Apoi a învățat repede și va fi începutul reconstituirii sistemului imunitar, precum și toate componentele corpului.

Principalul lucru pe care nu trebuie să uităm - este că deshidratarea la copii foarte serios. Prin urmare, pentru a controla acest proces nu este numai necesar, ci vital. La urma urmei, consecințele pot fi dezastruoase și imprevizibil.