Rehydron instruirea copiilor cu privire la utilizarea antiemetic

Rehydron - o pulbere de glucoză-sare, conceput pentru a restabili echilibrul apei și electroliților în corpul uman. În mod eficient cu vărsături incontrolabile și diaree, deshidratare periculoase. Componentele constitutive ale cristalelor sunt sodiu și potasiu, cloruri, dextroză și citrat de sodiu. Compușii reglează aciditatea și răspunsul osmotic, echilibrul corect acid alcalin și de a crea condiții de energie necesare pentru fluxul proceselor metabolice.La ce varsta sunt tratate rehydron?

Rehydron instruirea copiilor cu privire la utilizarea antiemetic

La ce varsta se poate aplica, de asemenea Regidron pentru copii? Producătorul asigură că tratamentul pulberii este permis să-și petreacă primele zile de viață în numirea unui mijloc de pediatri. sugarii Rehydron tratați cu precauție în cazul în care nu există posibilitatea de a înlocui analogul de droguri.

Dacă din orice motiv, pudra de sodiu nu este potrivit pentru copil în parte, în loc să prescrie medicamente de acțiune similare:

 • Kvintasol;
 • Polisorb;
 • tur;
 • Trigidron;
 • Enterodesum;
 • Sorbilakt;
 • Reosolan;
 • enterosgel;
 • Humana electroliti;
 • soluție Ringer;
 • GIDROVIT Forte;
 • Reosorbilakt și altele.

Rehydron instruirea copiilor cu privire la utilizarea antiemetic

O atenție specială este acordată medicație Regidron Bio. În structura sa există lactobacili benefice și prebiotice maltodextrina, compensând medicamentul lichid pierdut și sprijină microflorei intestinale normale. Toate aceste produse li se permite să se acorde copiilor sub un an, copiii mai mari, adolescenți și adulți.

Rehydron: indicații pentru instrument de terapie

Indicația principală pentru utilizarea pulberii rehydron de instrucțiuni sa numit tulburări intestinale care apar cu diaree prelungita. Dacă diareea combinat cu vărsături, deshidratare apare mai rapid. Recunoaște că este imposibil, t. Pentru a. Pierderea chiar și o zecime din fluid poate fi periculos pentru corpul copilului.

Rehydron instruirea copiilor cu privire la utilizarea antiemetic

Utilizarea rehydron pentru copii de toate vârstele vor fi adecvate în următoarele cazuri:

 1. afirmă infecții intestinale;
 2. supraîncălzirea unui copil cu transpirație abundentă;
 3. vărsături asociate cu alte intoxicație și intoxicație;
 4. dysbacteriosis și sindromul de intestin iritabil;
 5. diaree orice origine, oferind o pierdere ușoară și medie de fluid;
 6. adoptarea de exercițiu de rupere spate, provocând transpirație.


Contraindicații la utilizarea de instruire anti-emetic pe Regidron numește copil inconștient, insuficiență renală, diaree coleric, obstrucție intestinală și intoleranță la componentele preparatului.

Un efect secundar de a primi rehydron este vărsături, în cazul în care soluția a fost beat prea repede. băutură medicinală se recomandă să bea încet, în inghitituri mici și într-un mod rece.

Cum să pregătească o soluție

Rehydron instruirea copiilor cu privire la utilizarea antiemetic

Se tratează rehydron intoxicația copilul începe la domiciliu. Pentru șarjă de pulbere de reproducție 1L răciți apă fiartă și se toarnă într-un recipient cu ea conținutul unei formulări plic. Intr-un alt agent preparat cristale Bay apă caldă și permițând soluției să se răcească. copii foarte mici sunt lăsate să se dizolve pulberea cu apă.

Lichidul rezultat este bolnav să bea inghitituri mici, după fiecare mișcare lichid sau vărsături. Doza medie pentru un copil este echivalent cu 2 - 3 linguri. l. soluție pentru fiecare kilogram de greutate corporală. În primele 10 ore de copii rehidratare recomandat să ia medicamentul într-o cantitate de 30 - 60 ml / kg (doză determinată de către medic, ținând cont de gradul de deshidratare). Odată cu îmbunătățirea fiind volumul de droguri a fost redus la 10 ml / kg.

Nou-născuți și copii mici Regidron vărsăturilor în timpul primelor 4 - 6 ore de la administrare de 5 - 10 ml cu un interval de 7 - 10 minute. Dezlipit copii mai bună răcire a soluției, deoarece medicamentul cald poate provoca greață și noi gag reflex.

Orientări specifice privind utilizarea rehydron

Rehydron instruirea copiilor cu privire la utilizarea antiemetic

pulbere Rehidratarea ajută la rapid, dar instruirea întrerupe terapia cu privire la utilizarea acestuia este permisă numai după sfârșitul diaree persistente. Mai mult de 3 - 4 zile, nu ar trebui să bea lichide de sodiu copil.

În cazul în care terapia a fost activități inutile, în continuare, părinții ar trebui să discute cu medicul dumneavoastră. copil spitalizare imediată necesită următoarele simptome:

 • absența sau reducerea frecvenței de urinare;
 • vărsături și diaree sunt deschise pentru mai mult de 5 p. pe zi;
 • Temperatura corpului atinge 39 ° C și depășește-l;
 • copil se plânge de dureri severe în zona abdominală;
 • scaun apos este eliberat, iar masele sunt văzute spotting impurități;
 • copil are un aspect ciudat: retardat, epuizat, somnoros, letargic, palid, inactiv.

De asemenea, părinții trebuie să fie conștienți de faptul că o supradoză rehydron agravează starea corpului copilului. aritmie provocând potasiu în exces de sodiu și, slăbiciune severă, somnolență, denaturarea conștienței și încetarea respirației. Dacă un copil suferă de boli renale, respirația poate deveni mai frecvente, iar activitatea musculară - picătură. Prezența acestor simptome necesită rehydron îndepărtarea și tratarea în clinică.

 1. De multe ori de la părinți, sfaturi despre vărsături și diaree a copilului, se bazează pe această întrebare: „Ceea ce este mai bine - Regidron, Lactobacterin sau Smecta“ Fiecare formulare trata în mod eficient tulburările intestinale, dar numai Regidron reglează raportul dintre electroliți și oferă organismului energie. Prin urmare, medicul poate prescrie Regidron cu smectită pentru a combate deshidratarea și reglarea funcțiilor gastro-intestinale. Lactobacterin combinate cu rehydron arată eficacitatea acestuia în cazul în care diareea este cauzată de dysbiosis.
 2. În timp ce copilul este tratat pentru diaree, păstrați-l ca alimente conținut scăzut de grăsime. Feluri de mâncare pentru a găti din alimente cu carbohidrati simpli. copii alimente solide, nu sa. Tăiate fin produse sau proces blender.
 3. Pentru fixarea de stomac mucoase terci miez de alimentare, fierte în apă, biscuiți sau pâine ieri. De la băuturi favoarea unei gastro-intestinale supărat aduce uzvar de fructe uscate și ceai verde.

Rehydron - ușor de folosit instrument pentru a salva copii și adulți de la deshidratare. Dar gustul său nu este foarte plăcut, atât de mulți copii refuza medicamente. OutWit copiii ajuta la două moduri simple - o soluție de băut printr-o canulă și suge o bucată de gheață obținută din formulare congelată.

Ajuta copilul cu o infectie intestinala