Rehydron manualul de instrucțiuni pentru copii, analogi, preț

copii Rehydron utilizate pentru terapia de rehidratare orală (restabilirea echilibrului hidro-electrolitic) la domiciliu. Medicamentul este necesară atunci când pierderea de fluide corporale, care este întotdeauna însoțită de otrăvire sau de supraîncălzire în soare, restabilește echilibrul electrolitic și apă cu sare. Medicamentul este fabricat din finlandez Corporation Orion Corporation.Rehydron manualul de instrucțiuni pentru copii, analogi, preț

Atunci când este aplicat Regidron?

Rehydron prescrise în toate cazurile de diaree, inclusiv infectioase pentru a restabili echilibrul apei de bază, precum și alocarea activă a sudoare în timpul efortului fizic și expunerea la căldură. Uneori înseamnă a lua pentru a ajusta pH-ul sângelui.

Copiii de la 3 ani li se permite să dea Regidron Bio. Aceasta înseamnă că mai cuprinde LGG Lactobacillus și aromă de căpșuni. Se restabilește microflorei intestinale. Acesta este disponibil fără prescripție medicală, are un preț scăzut.

Mulți părinți mai ales în timpul verii încerca să păstreze în cabinetul medical câteva pungi rehydron. El nu a fost amar la gust, ceea ce este foarte important pentru copii, eficient cu vărsături și diaree. începe să acționeze rapid prin restabilirea echilibrului de apă cu sare și facilitarea starea copilului. Este foarte important pentru copii. Ei se produce deshidratare mult mai repede. Rehydron Bio are un efect favorabil asupra microflorei intestinale, populand rapid bacteriile benefice. Acest lucru este important deoarece, dacă aveți diaree și vărsături dysbiosis de multe ori. Rehydron Bio permite acasă remediu rapid situația.

rehydron de aplicare în timp util sau analogii săi pot face copilul recupera rapid și ușor. Farmacia Medicamentul este eliberat fără prescripție medicală. Preț înseamnă scăzut din cauza ingrediente ieftine. Dar, înainte de a da copilului tau, mai ales un copil de până la un an, ar trebui să se consulte cu medicul pentru copii. Trebuie să ne amintim întotdeauna că de sine de multe ori duce la consecințe negative asupra sănătății.

Rețetă soluție la domiciliu

Rehydron ușor de a găti și să mănânce acasă. Pentru a prepara soluția necesară capacitatea netă, fiartă și răcită la temperatura camerei, apă, sare, sifon, zahar. Deci, o jumătate de litru de apă, aveți nevoie pentru a pune două linguri de zahăr, o linguriță de sare și 1/4 linguriță de bicarbonat de sodiu. Soluția este amestecată complet până când ingredientele se dizolvă complet. Produsul finit pentru a da copilului porțiuni mici la fiecare 10-15 minute.

În același timp, puteți otpaivat suc pentru copii, decoct de stafide, apa alcalina Borjomi. Este de dorit să se mențină temperatura băuturii nu mai puțin de 22 de grade, astfel încât fluidul este mai bine absorbit de către organism.

Instrucțiuni de utilizare

Produs: Pudră cristalină albă, pentru a forma o soluție într-o pungă. Greutate 18,9 g plic 20 plicuri sunt ambalate într-o cutie din carton. ingrediente:

Glucoza promovează absorbția sărurilor, citrat ajută la corectarea echilibrului.

Soluția de medicament se prepară după cum urmează: Într-un litru de apă fiartă, la temperatura camerei pentru a fi dizolvată pudră din plic. soluție gata este incoloră, transparentă, are un gust sărat la gust dulce, nici un miros.

Doza și durata tratamentului

Soluție de droguri Regidron Bio este preparată la domiciliu: 200 ml apă fiartă și răcită se dizolvă două plicuri de pulbere, soluția de medicament se administrează pe cale orală. Soluție Ready Regidron Bio are o aromă de căpșuni. Soluția rezultată Regidron Bio poate fi depozitat până la o zi.Rehydron manualul de instrucțiuni pentru copii, analogi, preț

Doza se calculează 30-60 ml de soluție per 1 kg greutate corporală. Luând înseamnă nu mai mult de 3-4 zile. Puteți opri luați o dată diareea se oprește.

Soluție stoc de magazin poate fi la o temperatură de 2⁰S 8⁰S până la o zi. Înainte de fiecare utilizare, este amestecat. Magazin de droguri nediluat, la temperatura camerei, timp de până la 15⁰S 25⁰S într-un loc unde nu există acces la copii.

După încetarea manifestărilor de diaree acută, copilul trebuie să fie prima dată excluse din dieta de carbohidrati si grasimi. Este necesar să se dea firimituri, supa tenderized, brânză de vaci conținut scăzut de grăsime, terci fiert, suc neindulcit, mere coapte.

supradoză

Atunci când primește o doze excesiv de mari sau rehydron rehydron Bio apare exces de potasiu sau de sodiu. Copilul poate să apară letargie, somnolență, gândire incoerentă, confuzie, aritmie, somnolență, slăbiciune. Este tulburare de respiratie foarte rare, până la limită. Dacă funcția renală compromisă, este posibil alcaloza metabolică. Astfel, există convulsii, dificultăți de respirație, scăderea tonusului muscular.

Rehydron manualul de instrucțiuni pentru copii, analogi, preț

În cazul în care simptomele supradozajului simptome trebuie să întrerupeți administrarea de medicamente, vizitați medicul și să înceapă un tratament simptomatic.

Interacțiunea cu alte medicamente

Studiile clinice pentru a identifica interacțiunile rehydron cu alte medicamente care nu au fost efectuate, prin urmare, recomandări specifice în această privință nu este. La copii rehydron mediu slab alcalin, deci poate afecta absorbția medicamentului, care este important pentru mediu pH intestinal. Diareea poate schimba, de asemenea, mediul intestinal, și, prin urmare, gradul de capacitate de absorbție a medicamentelor.

Efecte secundare și contraindicații

Rehydron demnitate că, în dozele recomandate de instrucțiunile nu are efecte secundare. Este permisă utilizarea copiilor de orice vârstă, inclusiv până la un an, femeile gravide, femeile în timpul alăptării. Instrucțiunea nu este recomandat să luați diabetici de droguri, boli ale rinichilor, intoleranță individuală înseamnă ileus, presiune ridicată în cazul în care pacientul este inconștient. Posibil alergie.

Rehydron Bio indezirabilă administrat copiilor de până la 3 ani.

Rehydron manualul de instrucțiuni pentru copii, analogi, preț

Odată cu pierderea de apă din corp poate scadea dramatic greutatea corporala. Mai ales rapid acest lucru se întâmplă la copiii mici. Dacă există o scădere de mai mult de 10%, rehydron orală trebuie întrerupt. Finalizarea lichid în organism se face prin perfuzie intravenoasă. În cazul în care diareea a continuat după volumul de umplere lichid, reluarea rehydron recepție.

În cazurile în care tratamentul pacientului este necesară pentru a depăși dozele recomandate, creșterea dozei atribui numai după primirea testelor de laborator.

De-a lungul unui control strict al compoziției electrolitului din sânge. Dacă trebuie să dea Regidron copil cu patologii în care nu este recomandată utilizarea acestuia, tratamentul trebuie efectuat într-un spital, sub constant însoțit de un medic. Aceste patologii includ în primul rând diabet zaharat și insuficiență renală.

Impuneau intervenția imediată a medicului în cazul în care copilul dumneavoastră în timpul tratamentului cu somnolență rehydron, oboseala, încetinit de vorbire, letargie, creșterea rapidă a temperaturii corpului la peste 39⁰S, diareea nu se opreste aproximativ 5 zile. Vizitați un medic este necesară atunci când tratamentul la domiciliu nu funcționează. Sarcina și alăptarea nu sunt contraindicații pentru utilizarea rehydron.

Rehydron manualul de instrucțiuni pentru copii, analogi, preț

GIDROVIT, GIDROVIT forte Normogidron, Orsola, Reosolan, sare de Fe, Trigidron, Tsitroglyukosolan, Elektral. Cel mai util pentru copii GIDROVIT. Nu trebuie să uităm că aromele utilizate pentru a face uz de droguri mai plăcut, poate provoca o reacție alergică. Regidron comparativ cu analogi conține mai mult potasiu și mai puțin sodiu. În selectarea analogului trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile, să acorde o atenție la doza pentru un copil de până la un an. analogi de preț sunt, de obicei comparabile cu rehydron prețurilor.