remedii populare de gene au fost groase

remedii populare de gene au fost groase

remedii populare de gene au fost groase

remedii populare de gene au fost groase

Aproape fiecare fată visează la o gene lungi, luxuriante și groase. Cei care natura nu a înzestrat astfel, caută modalități de a realiza dorit. Dar utilizarea de produse cosmetice, care ataca uneori pielea, realizat de multe ori efectul opus - genele cad si subtiere. Pentru a evita acest lucru, este necesar să se mențină genele măști hrănitoare și loțiuni.gene groase pot creste in casa, folosind remedii populare. Pentru îngrijirea completă a acestora este de a picta un program detaliat, precum și utilizarea fondurilor nu va aduce mult efect. Primul element se va masaj pleoape. El are nevoie pentru a îmbunătăți circulația sângelui, precum și pentru netezirea pielii din jurul ochilor și pentru a preveni aparitia ridurilor. Masaj ar trebui să se facă de două ori pe zi, aplica crema de ochi.

De dorit, a avut doua de acest gen - în dimineața și seara pe bază de gel sub forma unei emulsii. Masaj ar trebui să fie puse în aplicare ușor vârful degetelor pe pleoapa superioară, de la interior spre partea exterioară și pe partea de jos - înapoi la interior. Asta este, să facă mișcări într-un cerc. Nu este necesar să apăsați puternic, ca și în acest caz, pielea este întinsă, ceea ce duce la aparitia ridurilor.

crema de ochi trebuie să conțină brusture sau ulei de ricin. Punctul numărul doi. Efectul este realizat prin gene groase și aplicarea de ulei de construcții înainte de a merge la culcare, care se poate face de unul singur, pentru că este foarte simplu. Într-un tub gol din carcasă trebuie amestecat migdale și mare ulei de cătină sau piersici și ulei de măsline, acesta din urmă poate fi înlocuit cu nuca de cocos.

Apoi se adaugă înapoi câteva picături de vitamina A și E, care sunt vândute sub forma unei soluții uleioase. Pentru cel mai bun efect, puteți cumpăra extracte din ulei de musetel, albastrele, aloe vera și gălbenele. Cu toate acestea, trebuie să se țină seama de faptul că, atunci când adăugați un amestec de aloe ar trebui să fie depozitate în frigider. Nu este necesar să-l dilua cu ulei de ricin și brusture.

Cu toate acestea sunt utile pentru gene, dar ele nu pot fi lăsate pentru noapte, și este necesar să se spele după o oră, în caz contrar se pot umfla pleoapele. Al treilea punct care trebuie remarcat masti gene. Ei au nevoie să facă în fiecare zi, dar numai de câteva ori pe săptămână. Ele intaresc cilii, hidrata si le ajuta sa se dezvolte noi, mai dens. Există mai multe rețete pentru aceste măști, care au apărut ca urmare a experienței de succes a multor femei.

remedii populare, așa cum se întâmplă adesea, pentru a ajuta, chiar și atunci când un magazin lipsit de putere specială. acestea sunt aplicate, de obicei abundenta pe pleoape si gene, folosind o perie sau un tampon de bumbac, precum și necesitatea de a se asigura că amestecul nu ajunge la ochi. Ingrediente pentru măști pot fi combinate între ele, în funcție de preferințele personale, dar acestea se bazează trebuie să fie orice ulei.De exemplu, grosimea efectivă masca a genelor care cuprinde următoarele componente - o jumătate de linguriță de ulei de trandafir și aceeași cantitate de nucă de cocos. Aceeași cantitate de suc de aloe și patru picături de vitamine A și E. După aplicarea amestecului trebuie menținute timp de cel puțin o oră. Apoi, acesta trebuie scos cu un tampon de bumbac sau de țesuturi moi. Al patrulea paragraf se va comprima la gene.

Ele sunt de obicei realizate din plante uscate, preparată și infuzat timp de douăzeci de minute. Pentru genele erau groase, utilizați următoarele plante: mușețel, albăstrea, calendula, sau un amestec al tuturor acestor plante. De asemenea, este posibil să se prepara ceai negru sau verde. Apoi, umeziți în bulion de tampoane de bumbac și le-a pus pe pleoapele închise. infuzii timp de expunere de aproximativ douăzeci de minute. Această folie se poate face de mai multe ori pe săptămână.

Pentru genele erau groase și frumos, aveți nevoie pentru a le da o șansă să se odihnească de produse cosmetice, așa că este cel mai bine, fiind acasă, fără a fi nevoie de a face machiaj. În plus, nu utilizați de zi cu zi machiaj rezistent la apa de ochi. Este foarte dificil să se spele off, așa că trebuie să folosim demachiant dur care cauzeaza freca pleoapei, care nu este un efect pozitiv asupra pielii și a cililor.

Cultivarea o frumoasă și groase de lovituri de bici, vor dori să le dea o curbă frumoasă. Cu toate acestea, după ce a petrecut o mulțime de timp și efort pentru acest proces lung, nu vreau să utilizați pentru această chimie.

Există cel puțin două moduri de ondulare de gene la domiciliu, fără a utiliza componente dăunătoare. Una dintre ele este utilizat pentru gene colorate, al doilea - pentru naturale.

ondulare de gene realizate cu cleștii metalice speciale, care vor ajuta pentru a da un cot natural. Acestea ar trebui să fie utilizate pe gene non-vopsite, pentru că altfel ar fi pur și simplu, să rămânem împreună și, apoi muncesc din greu pentru a da cili aspect de montare.

Clesti încălzit și este aplicat genele pentru câțiva milimetri de la baza. Deci, păstrați-le câteva secunde, apoi se trece la mijlocul genelor și apoi la sfaturi. Această metodă este considerată a fi blând, dar în cazul umiditate ridicată efectul poate dura mult timp.

Acesta poate fi in forma si genele folosind o lingură obișnuită. Sale ca forcepsul, care urmează să fie încălzite și menținând degetul apăsat marginea de jos ochi lingura de la baza pana la varful genelor. Această metodă poate fi aplicată genelor pictate.

gene lungi și groase pot să crească, dacă urmați un regim alimentar special, care, mai presus de toate, ar trebui să includă alimente care conțin calciu. Acestea pot include: lapte, nuci, peste, legume verzi (spanac, broccoli). Pentru funcționarea normală a organismului, o persoană trebuie să bea cel puțin zece grame de calciu in fiecare zi. Acesta poate fi luat ca tablete, care sunt vândute într-o farmacie.

Cum ar fi părul Genelor, au același ciclu de creștere și pierdere, doar ușor accelerată. Ele cresc de la patru până la opt săptămâni, și „live“ - de la patru la opt luni. Dorind să accelereze creșterea lor și de a îmbunătăți calitatea, puteți utiliza aceleași rețete care sunt recomandate pentru cresterea parului. Cu toate acestea, trebuie să vă cote pentru faptul că cilii sunt amplasate direct în ochi, a membranei mucoase care poate fi iritat sau mai rau afectate de componente agresive de măști de casă, comprese și loțiuni.

Cum de a face genele mai groase? Mai dens, ei vor, în cazul în care în mod corect pentru a alege produse cosmetice pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor. Acest lucru spune cosmeticieni, care au o vastă experiență în acest domeniu. Rimel, crema hrănitoare sau un pull-up gelurile trebuie să conțină numai componentele utile și au un efect de vindecare.

Din păcate, multe magazine de produse cosmetice ofera astfel de fonduri nu este de multe ori, dar nu este dificil de a le găsi în orice farmacie. carcase medicale speciale, care promovează creșterea genelor, poate costa mult mai scumpe decât de obicei, dar acest ordin este, de obicei, merita. Într-un efort de a mentine genele sanatoase si groase, nu este nevoie pentru a elimina machiaj de la vârsta de suprafață de săpun, și doar un instrument special.

De obicei, este lotiuni care pot fi cumpărate din nou la farmacie sau să creați propriile. De exemplu, castravete preparat, de obicei, pentru câteva zile sau pentru o singură utilizare. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de grătar castravete proaspăt și stoarce sucul. Puteți în acest scop de a utiliza un storcător. Cum să Curl gene, astfel încât să nu distrugă structura prin încălzirea acestora?

Se pare, și în acest scop, poate ajuta la suc de castravete. După podsyhaya, el este capabil de ceva timp să dețină cilii de îndoire. Cu toate acestea, va trebui să țină degetele lor până la uscare. În acest sens există în vânzare un gel special care contine extracte de plante și se usucă în aproximativ jumătate din timp.

Dacă urmați toate sfaturile și în mod regulat să acorde o atenție la cilii, apoi o lună mai târziu, rezultatele pozitive pot fi văzute.