remedii populare elimina parul permanent la domiciliu

remedii populare elimina parul permanent la domiciliu
Orice fată, femeile se confruntă cu probleme care creează parul nedorit de pe corp. Industria de frumusete modern oferă o mulțime de moduri. cum să scape de ele. Cineva se duce la salon și rezervă sunt sume mici de bani, iar cineva epiliruju zonele cu probleme pe cont propriu și de a salva bugetul familiei. Într-un fel sau altul, dar toate vis de a găsi un instrument care va ajuta la o dată pentru totdeauna a scăpa de „ariciului tepoasa“ sub formă de peri și de a face pielea neteda, moale si matasoasa.Procedura de îndepărtare a părului nu este nou, a fost realizat în timpurile preistorice. Cel mai adesea folosesc materiale naturale improvizate (iarbă, muguri, semințe, suc, etc). Toate aceste componente sunt acum în creștere într-un câmp din apropierea casei, grădini. Prin urmare, cei care doresc să arunce aparat de ras și pune capăt torturii, care sunt asociate cu ceruire și epilator ar trebui să încerce remedii populare elimina definitiv parul.

Măsuri de precauție atunci când eliminarea remedii populare de păr de la domiciliu

Înainte de a lua în considerare opțiunile și modalități de a scăpa de metodele tradiționale vegetației nedorite, trebuie să se înțeleagă în mod clar modul în care fiecare vehicul și, prin urmare, oprește creșterea părului. Cele mai multe componente de masti, creme, comprese, care la domiciliu se face de către femei, distruge foliculul pilos uciderea lui. Cu toate acestea, ele sunt alergeni puternici care pot provoca erupții cutanate, iritatii si alte probleme ale pielii. După ce a decis să elimine părul în acest mod ar trebui să se înțeleagă că metoda aleasă are un impact negativ nu numai asupra părului în sine, dar, de asemenea, pe piele. dozare incorectă poate duce la o varietate de boli de piele. Pentru a nu dăuna corpul tau este cel mai bine să se consulte cu un dermatolog cu privire la caracterul adecvat al procedurii.

remedii populare elimina parul permanent la domiciliu

Forme și tipuri de remedii populare pentru îndepărtarea părului

remedii populare, care va rezolva problema creșterii excesive a părului sunt multe. Acestea sunt:

 • Agresiv - format din componente care sunt foarte agresive pe piele și păr. Astfel de agenți sunt utilizați în lupta împotriva părului de pe picioare, brațe. Nu se recomandă să le aplice pe față și în alte zone ale corpului cu pielea sensibila.
 • Mai puțin agresiv - pare a fi mai blând pe păr, dar rezultatul va trebui să aștepte câteva săptămâni până la câteva luni. Pentru a scăpa de păr într-un astfel de instrument, trebuie să utilizați în mod regulat un decoct, bai, infuzii, etc. efectul va fi vizibil după 1-2 luni. Această metodă este adecvată pentru toate părțile corpului, inclusiv pentru zonele deosebit de sensibile.

Componentele și compoziției amestecurilor care pot fi preparate în mod independent, pot fi diferite. Acestea pot fi împărțite în 3 tipuri:

 • Remedii constând din componente chimice (peroxid de hidrogen, iod. Amoniac, sodă, var, etc.).
 • Fondurile, care sunt compuse din ingrediente naturale din plante (plante diferite, suc, semințe, Phyto și altele.)
 • Produsele care conțin cenușă, scoici, săpun, etc.

remedii populare elimina parul permanent la domiciliu

remedii populare Rețete de constituenți chimici

Nu contează cât de înfricoșător-sondare a expresiei „componente chimice“, acestea nu provoacă nici un pericol pentru organism și pielea, dacă rămânem la un amestec de rețete de gătit. De asemenea, înainte de a utiliza orice produs cosmetic pus la domiciliu, este necesar să se efectueze teste pentru apariția unei reacții alergice. Pentru a face acest lucru, picurare un pic de bani pe piele în îndoitură. În cazul în care timp de 7-10 minute, a existat roșeață, mâncărime, sau alt disconfort, atunci înseamnă că este mai bine să nu folosească.

Acid permanganic sau permanganat de potasiu

Aceasta este o destul de simplu mod de buget, care nu necesită pregătire în avans. Această procedură se poate face în mai multe moduri.

remedii populare elimina parul permanent la domiciliu

+ Amoniac + alcool + ricin iod

Una dintre cele mai populare și cele mai eficiente metode de populare, efectul care este vizibil după o săptămână. Pentru aceasta procedura va avea nevoie de:

 • 70g alcool convențional;
 • clorură de amoniu 10 g;
 • 3 g de iod;
 • ulei de ricin 10g.

Toate componentele sunt bine amestecate pielii pot fi tratate, și în câteva ore. Se aplică în fiecare zi, timp de 2 ori, atâta timp cât părul nu se oprește în creștere. Mijloace devine incolor și nu pătează pielea.

"Rivanola"
remedii populare elimina parul permanent la domiciliu


metodă foarte simplă și eficientă, bazată pe rivanola. Pentru o astfel de procedură este necesară numai această concentrație a medicamentului de 1: 1000. Inmuiati o minge de bumbac și ștergeți rivanola pielea cu părul nedorit. După 5-7 zile, parul devine mai subțire, cad și se va opri în creștere. Acest instrument este destul de sigur, nu provoacă arsuri și iritații.

Var pentru îndepărtarea părului de pe corp

Pentru această metodă necesită var într-o cantitate de 10g și sulfit de calciu, care se vinde în fiecare farmacie. Se amestecă ingredientele până la consistența fiertură groasă. Amestecul rezultat se împrăștie cu pielea și spălați după o jumătate de oră. Dupa mai multe tratamente de crestere a parului va înceta pentru totdeauna.

Soda pentru a elimina corpul linia parului

Soda poate ajuta, de asemenea scăpa vegetației nedorite. Ia-1 linguriță de bicarbonat de sodiu amestecat cu 1 cană de apă clocotită. După acest amestec sa răcit, se înmoaie un tampon de bumbac și atașați la piele. Blocați-l și se lasă peste noapte. Astfel de manipulări sunt efectuate zilnic și după 5-6 zile, parul va cadea. Dar fii atent, pentru că Soda este foarte uscat pielea si poate provoca disconfort și disconfort.

peroxid de hidrogen pentru îndepărtarea părului de pe corp

puteți ușura parul, subțire, datorită lor la peroxid de hidrogen și de a face mai puțin vizibile și apoi eliminați problema va fi rezolvată de la sine. Prin această procedură, mulți au recurs la cazul în care doresc să scape de fire de par enervante pe fata. Ar trebui să fie de 2-4 ori pe zi, pentru a șterge soluția de peroxid de piele 3%. De asemenea, această procedură se poate face folosind blondeksa (vopsea de par).

Rețete remedii populare componente fito

Preparate, care includ ingrediente din plante sunt foarte populare, din cauza accesibilității sale. Într-adevăr, folosind doar ierburi, flori, suc și alte componente naturale, aveți posibilitatea de a elimina parul nedorit, nu cheltui un ban. Înainte de a utiliza orice produs pe care sunt preparate, este necesar să se facă un test pentru o reacție alergică.

semințe de urzică pentru a îndepărta părul de pe corp

Cu ajutorul semințelor de urzică puteți scăpa de peri enervant destul de ușor, pur și simplu, dar nu rapid. Pentru a prepara necesitatea amestec 40g semințe de urzică și 1 cană de orice ulei vegetal complet. Semințele zdrobi într-un mojar și se toarnă ulei. Acest amestec insista câteva luni, apoi ștergeți zonele corpului cu parul excesiv pe o bază de zi cu zi, până când se oprește creșterea părului. Rezultatul dorit a fost obținut după 1 lună. Semințe de urzici pentru îndepărtarea părului potrivire perfectă, pentru că distruge foliculul și părul nu dă reînnoit.

Nuc pentru a îndepărta părul de pe corp

Nucile poate ajuta, de asemenea, pentru a scăpa de păr permanent. Acest produs este foarte interesant, deoarece de la ea

remedii populare elimina parul permanent la domiciliu
Acesta poate fi preparat în mai multe fierturi diferite, în timp ce în curs sunt sucul de nuci necoapte, coajă sale, de bază și chiar pereți.

Ia jumatati de nuc necoapte si taie-l ștergeți în mod regulat pielea și părul. Ce procedura va fi efectuată mai frecvent, cu atât mai repede va fi rezultate notabile.

Burn cojile de nuci, care rezultă cenușă amestecat cu apă. Consistența trebuie să semene cu o suspensie groasă. După ce amestecul rezultat se aplică pe piele și lăsate timp de 15 minute. Această procedură ar trebui să fie efectuată de 3 ori pe zi, timp de o lună.

Trebuie să luați un pahar de nuci necoapte și 1 lingura de gudron. Nucile se taie și se toarnă gudron. Amestecul rezultat se lasă la infuzat timp de 2-3 săptămâni într-un loc întunecat, și apoi în fiecare zi pentru a lubrifia zonele lor problematice.

După ce a decis pentru a elimina parul nedorit cu ajutorul nucilor trebuie amintit că este foarte rapid si permanent pata pielea, după care devine maro strălucitor.

suc de struguri verde pentru a îndepărta părul de pe corp

Această metodă este caracterizată prin simplitate și eficiență ridicată. Ia struguri imature, tăiate în jumătate și jumătățile, ștergeți pielea cu părul. De asemenea, puteți stoarce sucul din fructe de padure si tampon de bumbac umed. Sucul de struguri nu are efecte negative asupra pielii și pot fi folosite pentru zonele deosebit de sensibile.

Datura pentru a îndepărta părul de pe corp

Utilizarea dopare pot fi preparate două mijloace diferite. Pentru a pregăti prima nevoie rădăcina acestei plante. Ei se toarnă 1 litru de apă și se fierbe până când veți obține un decoct puternic. După ce supa sa răcit, ștergeți pielea lor în fiecare zi, timp de 2-3 saptamani. Pentru prepararea celui de al doilea instrument, trebuie să luați semințele de Datura, le macină și se toarnă alcool. Ar trebui să obțineți o pastă groasă. Acest amestec insista 2-3 săptămâni.

Înainte de a utiliza decocturi, amestecuri care includ droguri, știi că este o plantă otrăvitoare, a carui seva este foarte toxic. Prin urmare, nu ar trebui să cadă pe suprafața mucoasă a pielii.

remedii populare Rețete, care includ alte componente

În fiecare casă există mai multe produse din care poate fi un instrument de mare, ceea ce elimină părul nedorit pentru totdeauna.

Săpun și cenușă pentru a elimina parul de pe corp

Această metodă este adecvată pentru lupta cu o mustață pe buza de sus. Ia cenușă și se cerne printr-o sită, se toarna in apa de fierbere, iar amestecul rezultat se adaugă săpun ras. În cazul în care obține o masă groasă. Aplicați remediul pe piele de zi cu zi, timp de 2 săptămâni, la 20 de minute.

Cochilii pentru a îndepărta părul de pe corp

Pentru o astfel de metodă este necesară doar scoici. Acestea ar trebui să fie aprins, le permite să se răcească și se macină într-o râșniță de cafea. Frecați cojile pielii zdrobite, și după un timp, pielea devine netedă și plăcută la atingere, iar firele de păr opri în creștere.

Fiecare înseamnă o zonă diferită a pielii

Îndepărtarea părului remedii populare la domiciliu va aduce rezultate excelente și nu va afecta corpul, dacă știi toate secretele procedurilor viitoare. Cheia pentru rezultate excelente este compensată în mod corespunzător infuzie amestec pentru fiecare parte a corpului.

Facial suficient pielea delicată, care este foarte usor de daune. Prin urmare, cea mai mare parte sexului frumos nu elimina firele de păr, ci pur și simplu devin peroxid decolorate. De asemenea, este permisă utilizarea de suc de struguri verzi și de droguri „retinol“.

zona bikinilor, axile

Informații despre zone ale corpului pielea este foarte sensibila. Deci, nu utilizați fondurile cu componente agresive. Pentru îndepărtarea părului în aceste zone se amestecă adecvat cu nuci, semințe de urzici, „rivanola“ săruri mirositoare și iod.

Mâinile și picioarele pot fi tratate prin toate mijloacele, retetele care sunt prezentate mai sus.

Toate „Pentru“ și „contra“ populare metode de îndepărtare a părului

Orice mijloc au laturile pozitive și negative. Prin „plusuri“ includ:

 • Cost redus;
 • Rezultatul rapidă a unor mijloace;
 • efect prelungit;
 • Procedura este nedureroasă.
 • Risc de rănire a pielii sau arsuri;
 • Complexitatea unor proceduri;
 • Durata prepararea anumitor tincturi, decocturi;
 • colorarea pielii;

Fiecare femeie, fată visează de a scăpa de părul nedorit pe diferite părți ale corpului. Se pare că este real, simplu și nu scump. Este suficient să te uiți în jur, pentru a alege metoda cea mai potrivită în lupta împotriva părului plictisit și să o aplice. Și dacă uitați că această iritație după ras aparat de ras și firele de păr crescute sub piele dupa epilat si depilatoare.