remedii populare pentru dureri în gât la domiciliu

Când angina opri activitatea distructivă a infecțiilor bacteriene și virale nu numai pot utilizarea de droguri. Durere în gât poate apărea, de asemenea, în reacții alergice la un stimul sau stres corzilor vocale. Formele ușoare ale bolii sau daune pot fi reparate cu ajutorul medicamentelor tradiționale, care sunt verificate nu de o generație.remedii populare pentru dureri în gât la domiciliu

Dureri în gât într-un stadiu incipient de dezvoltare pot fi tratate în mod independent, dar pentru a experimenta cu medicina populară pentru dureri în gât sau amigdalita nu este în valoare de ea, pentru că este plină cu dezvoltarea de complicații grave. Dacă preferați încă mai avansat tratament la domiciliu, folosind medicina alternativa si dupa 2-3 zile nu sa îmbunătățit, trebuie să mergeți imediat la medic. Există o mare varietate de retete medicinale, care includ nu numai miere și plante aromatice, dar, de asemenea, alte ingrediente naturale foarte eficiente.

Cand o durere in gat cauzate de boli infecțioase sau bacteriene, cele mai eficiente mijloace de eliminare este băutură caldă abundent. Rețete tradiționale oferă o gamă largă de instrumente pentru a spala bacteriile daunatoare din mucoasa gâtului și amigdalelor, care, atunci când pătrunde în stomac sunt neutralizate prin reacția cu sucul gastric.

remedii populare implică băut lapte cald, în care puteți adăuga miere, afine sau suc de afine, si lamaie si ceai de zmeura. Pentru a elimina durerea în gât sunt, de asemenea, încurajați să utilizeze rețetele de mai jos:

  • Lamaie si miere băutură - un pahar de apă caldă lingură luată de suc de lămâie, lichidul rezultat se adaugă miere după gust. Mierea are un puternic efect anti-inflamatorii și antimicrobiene, deci nu ameliorează numai simptomele, dar, de asemenea, elimina cauzele sale. Băutura este beat pe tot parcursul zilei, de fotografiere durere și o gâdilă în gât, și efectuarea unui efect de dezinfectare;

remedii populare pentru dureri în gât la domiciliu


Lamaie si miere băutură este foarte util pentru dureri în gât

clăti

Scapa de durere în gât pentru a ajuta oamenii clătiri. Desfășurarea acestei proceduri este necesară pentru purificarea gâtlejul virusului și a bacteriilor, precum și pentru a preveni în continuare progresia bolii. Gargara să fie cel puțin la fiecare 2 ore. Alternante soluții diferite. Următorii agenți naționali sunt recomandate pentru vindecarea eficientă la nivelul mucoaselor si a reduce inflamatia:

  1. Sucul de sfeclă - remediul perfect pentru o durere în gât, din care o parte are un oțet. Pe un pahar de suc proaspăt suficient timp de 1 oră. L. oțet;
  2. Calendula tinctura - flori de gălbenele au un puternic efect antiseptic, astfel elimina in mod eficient durerea în gât. Pentru a prepara soluția necesară 1 oră. L. calendula 1/3 cana de apa fierbinte;
  3. Soluție de iod - elimină durerea în gât chiar și atunci când purulente amigdalita. Un pahar de apă caldă este luat sifon linguriță de copt și sare. Amestecul s-a adăugat la 5 picături de iod convențional.

remedii populare pentru dureri în gât la domiciliu

Gargara fiecare 2 ar trebui să Chasa

Astfel de remedii populare precum și comprese bine dovedit în lupta împotriva bolilor de gât. Cu ajutorul lor accelera fluxul de sânge, iar durerea dispare activitatea vitală a inhibat de microorganisme patogene.

Cel mai faimos Compresa este alcoolul, care pot include aloe, ulei de camfor sau miere. Pentru a efectua o astfel de procedură nu ar trebui să fie la o temperatură ridicată, deoarece acest lucru poate provoca vasospasm. forma purulent a bolii este, de asemenea, o indicație absolută pentru impunerea comprese.

remedii populare pentru dureri în gât la domiciliu

Cataplasmă pentru dureri în gât

Durere în gât pot fi eliminate, de asemenea, prin inhalare, care oferă un medicament tradițional. Netraditional pentru tratament bazat pe inhalarea de abur fierbinte obținute din soluții în care structura există plante medicinale. Acest mod de acțiune al durerii în gât ajută pentru a scăpa de simptome neplăcute, inflamație și edem la nivelul gâtului și amigdalelor.

Pentru a efectua inhalare de căldură uleiuri esențiale adecvate de menta, salvie, eucalipt, lavanda si brad.

Se recomandă să se utilizeze o soluție fierbinte (80 ° C) pentru procedura. Pentru a obține efectul maxim al inhalate suficient de 6 minute.

remedii populare pentru inhalare:

  • Usturoiul si ceapa inhalare - un efect antiinflamator si antiseptic incredibil. Pentru soluție luate în proporții egale de usturoi și suc de ceapa, care se diluează cu apă 1/10;
  • Herbal inhalare - eficiente sunt: ​​un decoct de mușețel, salvie, pin, mesteacăn, cedru, mentă, ienupăr și stejar. Pentru un efect maxim, ar trebui să utilizați cel puțin trei componente.

Astfel, pentru a trata durerea în gât, cu ajutorul medicinei alternative nu ajută numai miere și muștar. În ciuda siguranței ingredientelor naturale, se recomandă înainte de aplicarea acestora să se consulte cu un specialist.