remedii populare pentru purici în apartament

remedii populare pentru purici nu este mai puțin eficientă decât multe substanțe chimice. Mai mult decât atât, acestea sunt economice și sigure pentru mediu.

remedii populare pentru purici în apartament

Problema cu insecte în casa a existat dintotdeauna. Timp de secole, oamenii au acumulat o vasta experienta în lupta împotriva paraziților. După ce doamnele și domnii au fost ascunse sub rochii si peruci capcane speciale pentru a preveni musca paraziți. Astăzi, acasă căi de atac te va ajuta rapid și eficient a scăpa de purici în casă.Distrugerea metodelor tradiționale

Arată puricii de apartament - nu este ușor. Gândaci, furnici și alți dăunători casnice, acestea diferă în care se hrănesc cu sângele oamenilor și animalelor. Prin urmare, acestea nu pot fi eliminate din apartament, doar curățat de bucătărie și îndepărtarea produselor. Dar pentru a le găsi cu ușurință. În cazul în care primele mușcăturile de pe picioare ar trebui să înceapă să funcționeze. Eliminați paraziții mai bine dintr-o dată, până când a umplut întregul apartament.

acid boric

Un loc preferat pentru paraziți este covor - și confortabil, iar picioarele persoanei aproape. Cu curățarea covoarelor și standuri pentru a lupta. Acidul boric, care este o otravă pentru dăunătorilor de uz casnic este amestecat cu detergent. Amestecul a fost turnat peste noapte pe covor și freca într-o grămadă de perie dimineața complet aspirate. Container imediat curățate de moloz. Un amestec de pulbere de acid boric și spălare este bun, deoarece nu numai ucide adulți, ci și ouăle lor.

Sare și sodă

remedii populare pentru purici în apartament
Sare și sodă - două remedii simple, dar eficiente pentru purici în apartament. Cristalele de sare, obtinerea pe puricii corp, corodare-l. Doar pentru a freca boabe de sare în grămadă covor și se toarnă în toate fisurile, și apoi mor și adulți și larve. În mod similar, acte de bicarbonat de sodiu. La fiecare 2 zile covor aspirate, și apoi se toarnă o nouă porție de sare sau bicarbonat de sodiu. Această metodă este absolut sigur pentru uz casnic și animale de companie.

temperatură

Puricii în apartament se simt confortabil din cauza temperaturii acceptabile pentru ei. Acești paraziți nu supraviețuiesc în timpul ger aspru sau căldură. Dacă hambarele și diverse iarna dependințe purici mor fără nici un tratament, deoarece aceste camere nu sunt încălzite, în casa ei pot fi în orice moment al anului. Prin urmare, unele metode de utilizare prin congelare premise pentru a scăpa de purici. inferior suficient la temperatura camerei până la -15 ° C, la insecte, ouăle și larvele lor au fost uciși. Desigur, într-o utilizare casă privată, această metodă este mai simplă decât în ​​apartament. Cu toate acestea, ar trebui să aibă grijă de protecție a sistemului de încălzire, înainte de a vă aduce purici în acest fel.

Puricii sunt uciși în căldură intensă. Dar temperatura la care insectele mor cu precizie, nu ar trebui să fie mai mică de 45 ° C. numai serviciu special poate efectua facilități de tratament termic.

Dar uscare perne, saltele și alte articole textile sub razele puternice ale soarelui pot fi fiecare femeie. Este, de asemenea, o modalitate eficientă de a scăpa de paraziți.

repellers

Ea nu are întotdeauna posibilitatea de a aduce o otravă de purici. De exemplu, atunci când o familie are copii mici sau animale de companie, pentru a aplica otrava este extrem de periculos. În astfel de cazuri, cel mai bun mod - pentru a speria pe paraziții. Ca toate paraziți care sug sânge, puricii au un bun simț al mirosului, asa ca nu tolerează arome ascuțite. Folosind benzină, terebentină sau kerosen - metoda tradițională de purici în perioada sovietică. Oricare dintre acești agenți a fost dizolvat în apă și se spală cu o soluție de acest etaj. Mirosul era dezgustător, dar purici într-adevăr a plecat de acasă. Replace materiale combustibile pot fi în Koln, alcool sau oțet.remedii populare pentru purici în apartament
Aceasta va ajuta, de asemenea iarbă, cu o aromă puternică. Majoritatea dăunătorilor nu pot suporta mirosul tansy și pelin. Orice plantă este răspândit în întreaga apartament de-a lungul plinta. Puteți folosi, de asemenea, lavanda, menta, eucalipt, muscata, precum și ramuri de conifere. Uscarea ierburi își pierd aroma lor, așa că la început au nevoie să fie schimbate în mod frecvent pentru plante proaspete.

Iarna pentru a obține iarba proaspătă este imposibilă, astfel încât apartamentul poate fi extins tampoane de bumbac impregnată cu uleiuri esențiale. Unele gospodine lubrifia plinta ulei esențial și peretele de la o înălțime de 1 m. Pentru paraziții au părăsit casa, mirosul ar trebui să fie foarte puternic. Dar nu este întotdeauna posibil să se utilizeze această metodă. În cazul în gospodării arome dure amețit, este mai bine să recurgă la o altă metodă de a scăpa de insecte. De exemplu, peste contra piretru - sol la o stare de pulbere de flori de mușețel. Feverfew are un miros înțepător. Pulberea se toarnă în spațiul sub șipci, în dulapuri și alte piese de mobilier, frecat în covor. După câteva zile, vă puteți reîmprospăta înseamnă că paraziți nu sunt returnate la casa.

Nu a fost transferat paraziți și miros de fructe citrice, cum ar fi de lămâie, portocală, lămâie, mandarine sau grapefruit. sucul lor poate freca șipci și o varietate de suprafețe. Cu toate acestea, mai ușor să se extindă doar coaja în locurile de posibila acumulare a dăunătorilor. Am mijloacele necesare pentru ca de multe ori coaja se usucă repede și încetează să emane un miros puternic.

Are amestec miros specific de drojdie și usturoi de bere. Această soluție a fost spălată cu podeaua și suprafața. Puricii părăsească imediat apartamentul „parfumat“. Cu toate acestea, mirosul de drojdie de bere este atât de durabil, care va fi capabil de a scăpa de la o dată.

O bună măsură preventivă este de săpun gudron. Sale spongioasă și tratate toate suprafețele la o înălțime de 1 m. După 10-15 minute de săpun se clătește cu apă. Puricii nu pot tolera miros de gudron și se lasă apartamentul în care curățarea se efectuează în mod regulat cu utilizarea clăbuci. În plus, minorii în curs de dezvoltare din larve, de asemenea, nu va rămâne în această cameră.

remedii populare pentru purici în apartament
Bine salva de la clienții reparații nedorite. Insecte nu va tolera mirosul de vopsea, lac, chit, construcția de solvenți și așa mai departe. N. Și acasă în timp ce reparațiile sunt de obicei mutate în altă locație. Paraziții, nimic nu rămâne decât să părăsească încăperea în care pentru ei a fugit din alimente.

capcane home-made

In magazine poti cumpara capcane speciale pentru purici. Cu toate acestea, aceste capcane pot fi făcute la domiciliu gratuit. Acest lucru va necesita:

  • Orice adâncimea și lățimea containerului adecvat;
  • lampă cu incandescență;
  • lumânări;
  • soluție de săpun;
  • miere de albine.

Puricii sunt vânate în orice moment, dar ele sunt atrași în special, la loc cald și luminos. Noaptea puteți atrage dăunători în capcana de a folosi veioză obișnuite, lumânări și chiar și porniți monitorul calculatorului sau a televizorului. Pe locul luminat, a pus un recipient cu apă cu săpun. Paraziți salt de noapte în lume și se încadrează în lichid. apa, săpunul nu va permite dăunătorilor să iasă din capcana.

În loc de o lampă de birou, puteți utiliza lumânări de ceară. Lumânare puse în borcane de sticlă și sunt aranjate mai multe astfel de capcane camere. Insectele, atrase de lumină și căldură, sari în borcan și lipi de ceară. Cu toate acestea, această metodă este plină de riscul de incendiu. Această capcană nu este de dorit să se lase nesupravegheate pe timp de noapte, este mai bine să înlocuiască capacitatea sa cu lumânări plutitoare.

remedii populare pentru purici în apartament
trap Sticky pot fi făcute din orice obiect plat, frotiu miere. Acest lucru poate fi din sticlă, placă din plastic, carton și așa mai departe. N. Daunatorii lipi de miere și nu mai poate fi liber. Această capcană nu numai că va ajuta la reducerea populației de purici în casă, dar, de asemenea, să-și găsească locul de cea mai mare congestie. Apropo, pentru a vedea dacă parazit este în casă, puteți pune doar pe foaia albă covor de hârtie de dimensiuni mici, cum ar fi, de exemplu, bani sau carti de joc. Dacă foaia apar periodic pete negre, atunci acest lucru este un purice.

Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că capcanele nu ajută pentru a scăpa de purici în casă. Acesti paraziti se multiplica cu mare viteză, astfel încât nu va fi în măsură să-și retragă lor obișnuit de capturare. Capcane sunt bune, ca măsură preventivă în cazul în care insectele, de exemplu, urcare de la intrare murdar, subsol sau de la chiriași lipsiți de scrupule un apartament vecin. Dăunătorii poate aduce, care au fost în zonele infectate. Apoi, capcana va ajuta, de asemenea scapa de acele persoane care au intrat accidental in apartament. Dar este necesar pentru a observa prezența paraziților. În cazul în care dăunătorii au multiplicat, remedii populare de imprimare cu purici va fi dificil. Este mai bine să se aplice o abordare integrată și cu capcane de casă folosesc produse chimice.