Repararea cazanelor pe gaz cu mâinile lor Diagnosticare și depanare-te

Repararea cazanelor pe gaz cu mâinile lor Diagnosticare și depanare-te

Conform reglementărilor de siguranță, repararea tuturor echipamentelor operațiunii periculoase, care include unități de încălzire cu gaz ar trebui să producă personal special instruit calificat. Cu toate acestea, în zonele îndepărtate de sosirea echipei de reparații specializate se pot aștepta la un timp foarte lung. Prin urmare, în caz de urgență, în cazul în care caz nu se aplică automat, iar conducta de gaz se poate face pe cont propriu, precum și pentru a repara cazanul cu gaze de tine.Scurtă informații despre sistemul de încălzire dispozitiv

Sistemele moderne de încălzire cu gaz sunt sisteme complexe. Controlul activității lor se face cu ajutorul unei game întregi de dispozitive automate care trebuie citite înainte de a începe să încerce să repare cazane de gaz.

Principalele elemente ale grupului de securitate:

  • Senzori de tracțiune, proiectat pentru 75 0 C. Acest dispozitiv face posibilă monitorizarea stării coșului. După eșecul creșterilor normale de temperatură dymootvedeniya și senzorul are loc de acționare. Optim, senzorul dobândi în continuare concentrare indicator de gaz de control al tracțiunii.
  • Monostat asigură unități turbo cu gaz ale produselor de ardere de eșapament degradate datorită colmatării schimbătorului de coș sau căldură.
  • termostat este proiectat pentru a controla temperatura lichidului de răcire din sistemul de încălzire. Când apa a fiert, unitatea senzor de supraîncălzire decuplează.
  • Electrod de detectie la detectarea absenței dezactiveaza încălzitorului.
  • supapă brizant servește pentru a controla presiunea. Când presiunea crește peste o valoare critică apare descărcare excesivă de lichid în etape.


Repararea cazanelor pe gaz cu mâinile lor Diagnosticare și depanare-te

Atenție! Uzura sigiliului duce la o scurgere constantă de lichid de răcire de la supapa. Remediu este înlocuirea valvei.

Metode de rezolvare a unor probleme în auto-reparare a unității de gaz

Fail sunt diferite noduri ale sistemului de încălzire și pentru diferite motive. Acesta poate fi - piese care nu corespund, perturbarea cerințelor de funcționare, lovituri ascuțite la setul de componente ale unității.

  • Cea mai frecventă cauză de eșec este un eșec al setărilor dispozitivelor dependente de energie. Repararea cazanelor pe gaz cu mâinile lor ar trebui să înceapă să verifice opțiunile de instalare și disponibilitatea contactelor deschise. Atunci când depanare, aparatul este setat pe modul „de iarnă“ și setarea setată la temperatura maximă de încălzire.
  • În cazul în care pompa nu funcționează, tu, sau pur și simplu trebuie să înlocuiți cablul, sau trebuie să se schimbe pompa în sine.
  • În cazul în care arzătorul nu este alimentat cu gaz, este necesar să se asigure că supapa de gaz este deschis, conducta de gaz nu este blocat, tensiunea de alimentare este în ordine. Dacă problema persistă după toate aceste acțiuni sunt susceptibile de a trebui să schimbe placa electronică.

Repararea cazanelor pe gaz cu mâinile lor Diagnosticare și depanare-te

Sfat! Automatizarea de echipamente de centrale, în acest caz, nu este în afara de ordine, iar pentru reluarea echipamentului de încălzire este suficientă pentru a îndepărta gheața de pe grila de ardere. Pentru a evita astfel de opriri agregatele necesare temperaturi extrem de scăzute inspecta periodic coșul de fum.

Repararea cazanelor pe gaz cu mâinile lor nu este întotdeauna posibil și numai în cazuri de depanare simple si evidente. calitate sofisticate și defalcări pot repara în mod fiabil doar specialiștii cu cunoștințele și echipamentele necesare.

S-ar putea dori, de asemenea: