Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici
Corner aspect economisește spațiu valoros în planul de bucătărie Hrușciov - nu cel mai bun crearea de arhitecții noștri. Și cel mai important dezavantaj lor - volume foarte mici. Și este tipic pentru două și trei camere apartamente pentru Hrușciov. Cum sa faci o renovare bucătărie, astfel încât să neutralizeze acest dezavantaj și de a face această cameră confortabilă și funcțională?Se efectuează remodelare bucătărie în Hrușciov, o suprafață de doar 5 metri pătrați. metri - un proces suficient de provocator. S-ar părea că este vorba despre destul de mici pentru dimensiunea camerei, dar este în acest lucru se află principala dificultate.

Materialele necesită destul de un pic, dar chiar și acest lucru este aproape imposibil de a transforma în jurul valorii în dimensiunile modeste ale bucătăriei.

Deci, de unde începe în renovarea bucătărie Hrușciov

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici
Hrușciov bucătărie - planificare mică și înghesuită, dar propriu-zis poate face mai confortabil

Hrușciov în renovare bucătărie pot fi împărțite în mai multe etape:

 1. Totul începe cu eliberarea completă a camerei de mobilier, aparate și instalații sanitare. trebuie neapărat să taie conductele de canalizare și sanitare.
 2. Apoi, tot parchetul îndepărtat din tabără, precum și plafonul.
 3. În ultima fotografie a ferestrei și a ușilor în cazul în care este planificată înlocuirea lor. Nu contează ce timp de ani sunt reparate, primul lucru în bucătărie este introdus într-un plastic sau cutie de lemn.

Principalele etape

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici
Replanificare în Hrușciov va fi un excelent mod de ieșire

Pornind de o renovare bucătărie, trebuie:

 • Definirea conceptului de reparare;
 • Se calculează puterea totală a tuturor echipamentelor electrice (și anume de important pentru repararea Hrușciov);
 • Decide să fie toate lucrările efectuate pe cont propriu sau cu ajutorul experților.

Ultima opțiune este cel mai bun. Deoarece o renovare bucătărie în Hrușciov implică de lucru într-un spațiu foarte limitat, cu toate provocările viitoare va fi mai ușor să facă față profesioniști cu experiență, care au deja o experiență relevantă.

Pornind de reparații, este foarte important să se planifice bucătărie în sine. În același timp, să ia în considerare necesitatea absolut fiecare centimetru de spațiu disponibil, nu foarte convenabil de alimentare cu apă și gaze, uzura de comunicare.

aspect de mobilier

În cazul în care orice Mobilier camera de zi nu este o dificultate să se miște. În cazul lui Hrușciov chiuveta de bucatarie este complet atașat la alimentarea cu apă, frigider cu un cuptor cu microunde - la prize, etc.

În ceea ce privește viitorul unității de bucătărie, este necesar să se ia în considerare cu atenție toate caracteristicile locației echipamentului de bucătărie. Pervaz, în special, se poate efectua simultan funcția de o masă, un cuptor cu microunde poate fi atașat la spațiul liber pe perete.

Și acum, uita-te la diferitele opțiuni de echipamente de bucătărie lui Hrușciov:

Asocierea cu camera de zi

O soluție se află pe suprafața: asocierea de bucătărie și living. Această soluție are multe avantaje.

 • bucătărie utilă este extinsă;
 • Acesta poate fi luat în afara bucătărie frigider și zona de luat masa, pe care le descarcă;
 • posibilitati de design extins.

Pe dezavantaj:

 • distribuirea de mirosuri alimentare în apartament;
 • repararea este complicată, deoarece necesită demolarea zidurilor;
 • Este nevoie să legalizeze modificări.

Important: Vă rugăm să rețineți că nu este întotdeauna posibil să se combine bucătărie, cu camera de zi sau de o altă cameră. Pentru succesul întreprinderii prin pereții de separare nu ar trebui să fie transportă. Dacă peretele este portant, atunci, din păcate, nu se poate efectua.

Demolarea zidurilor pot fi făcute cu propriile mâini. Acest lucru va necesita un ciocan, ciocan, un ciocan și un efort fizic mic. In peretele hruschevke poate transporta parțial sau complet.

După demolarea zidurilor este necesar să se ia în considerare reparații suplimentare. Există mai multe opțiuni pentru reabilitarea, fiecare dintre care este interesant. Alegerea depinde de structura finală în Hrușciov și de preferințele personale.

După demolarea zidurilor se poate face un singur spațiu, transformând camera de zi și de bucătărie într-un fel de studio. Aceasta este soluția cea mai optimă pentru un dormitor sau două camere apartamente în Hrușciov. În acest caz, zona de bucătărie este izolat de materiale de finisare, folosind un tapet diferit de tapet în camera de zi, dar în armonie cu ele. Ca o opțiune - puteți folosi un singur tip de tapet pentru ambele spații care le unesc în cele din urmă într-o singură unitate.

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici
plan deschis de demolarea zidurilor face cameră spațioasă și confortabilă

O altă opțiune - pentru a face premise zonare. În acest scop, este posibil să se facă pe podium, de ridicare zona de bucătărie și, astfel, evidențiindu-l. Podium se poate face manual. În acest caz, reparația este ușor complicată, dar decizia finală va arăta neobișnuit și elegant.

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici
Crearea de arc - un alt mod de a pune mare zonării

Selectați zona și vă puteți folosi de iluminat și de tavan. Soluție neașteptată și elegant este plafonul suspendat în bucătărie.

Se separă zona de bucătărie din camera de zi, puteți utiliza bara. Ea nu poate deține întreaga lungime a fostului perete, blocând parțial pasajul.În acest caz, bara poate prelua mai multe funcții:

 • pentru a separa bucataria din camera de zi;
 • servi ca o zonă de luat masa;
 • servi ca un loc pentru a stoca lucruri.

Bara poate fi ușor făcut de mână. Interesant este repararea, în cazul în care actele de perete ale corpului stand - în acest caz, acesta poate fi lăsat parțial în Hrușciov. Puteți așeza perete cu mâinile lor într-o nouă cărămidă - va arăta original și neașteptate.

Bucătăria ca o cameră separată

Nu toate spațiu comun cum ar fi. Multe gospodine ca, în cazul în care bucătăria este doar o bucătărie. În acest caz, reparația este efectuată fără demolarea zidurilor.

Pentru a face bucătăria mai funcțională, este necesar să se ia în considerare modul de a aranja mobilierul și echipamentele și ce pot fi eliminate.

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici
Renunțarea la o parte din echipamente tehnice și modele suplimentare de mobilier, pentru ei, puteți pune într-o bucătărie mică este suficient de compact pentru tot ce ai nevoie

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici
Colțul de design modular ajută la distribuirea spațiului ergonomic utilizabil într-o bucătărie mică
Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici
Oglinda în interiorul o bucătărie mică extinde spațiul vizual și face camera mai ușoare

Pentru a elibera spațiu din bucătărie poate fi scos din frigider. Deoarece sala în Hrușciov este întotdeauna mic, singurul loc unde poate fi amplasat - o camera de zi.

Pentru a optimiza spațiu și de a folosi fiecare centimetru de spațiu, poate fi recomandabil să se facă un blat-prag, care va merge de-a lungul ferestrei prin apucarea un colț între sobă și perete, care de multe ori rămân neutilizate. Apropo, dacă faci reparații pe mâinile lor, puteți utiliza o masă ca o zonă de lucru sau o masă. Acest lucru va elibera spațiu și nu dezordona bucătărie.

zonă de luat masa într-un exemplu de realizare special, în Hrușciov în bucătărie nu se potrivea. Prin urmare, un tabel este transferat în camera de zi, sau a făcut propriile lor mâini pliante. În cazul în care să-l să cumpere scaune pliante, puteți organiza și zona de luat masa în bucătărie, și nu au făcut mobilier ei.

O altă opțiune pentru a crește suprafața de bucătărie - transferul pereților. În cazul în care un apartament cu două camere, vă puteți permite să-și sacrifice o anumită zonă din camera de zi, se deplasează spre peretele ei. Această reparație este foarte posibil, deoarece peretele dintre bucătărie și camera de zi nu este un operator de transport. Desigur, acest lucru va necesita un efort, deoarece peretele vechi este complet distrus și a construit unul nou. Noul perete este destul de posibil pentru a face gips carton sau spumă blocuri, care accelerează semnificativ și reduce costurile de operare. Mai mult, un astfel de perete, dacă este necesar, să fie ușor de îndepărtat.

Prin urmare, începând de reparații, este necesar să se ia în considerare modul în care să remedieze acest neajuns în Hrușciov. Cel mai corect mod - de a combina o baie cu o cadă de baie. Asigurați-vă că propriile mâini este posibil. Pentru a face acest lucru, scoateți peretele dintre baie și toaletă. Acesta nu este un operator de transport, astfel încât dificultatea nu se pune aici. O ușă în bucătărie, este necesar să se stabilească și curat, care nu este dificil. Acest lucru va primi un alt zid în bucătărie, pe care le puteți utiliza, plasându-se de-a lungul dulapuri sau pune masa.

Deci, slab în Hrușciov întinsă de comunicare. Conducte de gaz și de canalizare poate fi ținut departe de zidurile de aproximativ 7 centimetri, fără a lua departe de micul spațiu de depozitare bucătărie. Conducte de gaz cu mâinile lor nu pot fi transferate. În cazul în care repararea implică transferarea acestora într-un spațiu colț pentru expansiune, trebuie să apelați serviciul de gaz. Aceasta, desigur, va conduce la costuri financiare, dar va ajuta la a face bucătărie mai estetic.

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici
Efectuarea unei înlocuirea completă a vechilor comunicații în repararea spațiilor de lucru, veți obține o bucătărie de încredere de ani de zile să vină

În mod similar, pornind de reparații, este necesar să se înlocuiască restul conductei cu material plastic, și, dacă este posibil, pentru a le ascunde în perete - acest lucru este posibil într-un număr de apartamente. Dacă nu te poți ascunde, va trebui să le pună pe podea.

hruschevke mobilier

Pentru bucătărie a fost cel mai convenabil și nu părea mic, este necesar să se selecteze cu atenție mobilier. Seturi de caracteristici și mese sunt irelevante. Cel mai bine este să se acorde atenție modulelor mici de bucatarie, favorizand extinse în dulapuri înălțime. Pentru a mări spațiul de stocare, este necesar să se utilizeze pereții la maximum. Prin urmare, toate tipurile de rafturi în Hrușciov - o soluție perfectă. Și puneți-le pe toate de-a lungul pereților.

În mod similar, o opțiune bună ar fi mobilier pliabil sau pliante. masă pliantă sau un ajutor de pliere salva o zonă și în același timp, pentru a organiza o zonă de luat masa completă, dacă este necesar. Canapea este aproape imposibil să fie aici pentru a livra, așa că se preferă un scaun pliant și o varietate de modele de transformatoare.

concluzie

Bucătărie în Hrușciov face întotdeauna proprietarii de acasă o durere de cap. Dar, cu abordarea corectă, chiar și o astfel de suprafață mică, puteți aranja, astfel încât trăiesc în casa va fi confortabil, iar bucataria va arata modern și elegant.

Reparații în bucătărie într-un apartament cu cinci etaje (foto după reparație)

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici

Reparații în bucătărie în fotografie ca Hrușciov să facă propriile mâini lor, bucătărie renovat, variații mici