Review-uri, alb-cheie casă de oaspeți

Cu stimă, doresc să mulțumesc personalului pensiunii alb-cheie și se lasă un răspuns. Reprezint o companie de turism de la Samara, pe de altă zi am luat un grup de turisti pe Taganay și a trăit în acest hotel. Totul a fost doar o mare, se poate spune chiar rezultatul a depășit așteptările. Și cel mai important, personalul este # 33; de multe ori vizitam Urali, și, din păcate, de prea multe ori se confruntă cu Jenö în destinații turistice din regiune. Și aici, în Hotel White Key, fiecare angajat al celor care au întâlnit și ne-a contactat recunoștință individuale demne și respect, în special administratori # 33; Separat, vreau să mulțumesc managerul Artyom - toate aranjamentele anterioare au fost făcute cu un interes, iar la nivelul acestei cooperări, astfel, care ar trebui să caute în orice afacere. Vă mulțumesc foarte mult - întregul personal al casei de oaspeți Alb Cheia # 33; de afaceri de succes și prosperitate # 33; Vom încerca cu siguranță să vină la tine și să aducă turiști cât mai mult posibil.Aș dori să îmi exprim recunoștința sinceră față de personalul cheie casa de oaspeți și personal alb Nikolay Bazarnov pentru profesionalismul și integritatea afișată în timp ce lucrează împreună la organizarea cinele de gală. Datorită eforturilor clientului dvs. a fost îndeplinită. În procesul cooperării noastre, am fost placut surprins nu numai de stabilire a prețurilor și calitatea produselor alimentare servite acceptabile, dar, de asemenea, cultura mare de comunicare personala.Nadeemsya de cooperare.


Noi sincer vă și fiecare dintre dvs. angajat doresc creșterea profesională, stabilitatea financiară și parteneri de încredere.

Ce trebuie să turiștilor obosiți? Vezi un loc cald confortabil pentru a vedea zâmbet de bun venit, un aspect atent. Ce trebuie să metropola forfotă locuitor obosite? O mulțime de aer curat, peisaj fantastic, plăcută și un serviciu discret. Datorită casa de oaspeți „Cheia albă“ pentru ospitalitatea și loialitatea față de zgomotos companiei noastre;) administrator de Olga pentru îngrijirea și controlul Artem soluționarea constructivă a litigiilor # 33; Va dorim prosperitate și. Vom reveni cu siguranta la tine # 33;

petrecere pentru copii celebrate în grila albă. Din păcate, impresia nu este cel mai bun. Managerul a spus că arborele este proiectat pentru 10 persoane. Dar există doar un birou mic și poate găzdui până la 6 persoane pentru el. balansează de masă, din cauza a ceea ce băuturi sunt vărsate în mod constant în cazul în care copiii au mers la verandă și se așeză la masă. Toaletă. nu se spală mai bine. De câte ori a mers, el a fost întotdeauna fie „poluat“ sau dezgustătoare spălate, deși a existat o notă despre curățare. O altă gaură în gard și alpinism. Copiii se pot obține cu ușurință dincolo de „zona împrejmuită“. Recepția este în mod constant goală. Managerul a fost găsit problematică.

Julia. Bună ziua. La etapa de vizite chioșc a fost evaluat și rezervat, prin urmare, toate aranjate de oaspeți. Lavoar în conformitate cu standardele de servire a mesei este îndepărtat în timpul fiecărei ore, sau din necesitate, dar, desigur, acest lucru nu poate fi suficient, având în vedere că teritoriul a fost în vacanță în jurul valorii de 70-80 de persoane. Teritoriul este bine îngrădit, cazuri, copiii au părăsit-o, dar nu a fost prin principal de intrare. Pe teritoriul primi periodic administrator, precum și sala și grupul din față, managerii nu suntem gazda, ei sunt administratori ai întregului complex, ei te pot referi la întrebările dumneavoastră. Vă mulțumim pentru a lăsa un comentariu, aceasta ne va ajuta să stabilească defectele. În numele întregului complex cere scuze.