Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca

Fiecare fată vrea să sublinieze individualitatea lor și un randament excelent în această situație se va imbraca fara un model, cusut propriile lor mâini. Acest costum va fi exclusiv, de altfel, chiar amanta novice nu va eșua în procesul de croitorie.Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca

Vara rochie cu propriile lor mâini, fără modele de repede


Dacă doriți rapid pentru a obține o tinuta casual, atunci acest workshop este pentru tine - veți petrece destul de un pic de timp și efort, ca rezultat va fi capabil de a face paradă într-o rochie frumoasă de vară puțin, și pentru munca pe care nu aveți nevoie de o rochie model de vară.

Rețineți că, în acest caz, materialul trebuie să fie alese cu meticulozitate - verificați dacă întins în diagonală pe ea (puteți utiliza Jersey). Dacă doriți să lucreze rezultatul din figura întârziat mai stricte, atunci alegerea ta - întindere. Se prepară 1 până la 1,5 metri - trebuie să se înțeleagă că suma poate varia, de exemplu, s-ar putea dori o fusta mai lungă.

Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca


Pentru a începe munca, va trebui să ia un tricou și contururile de la transferul ei la tesatura, în timp ce cu siguranță mai adăugați câțiva centimetri la cusături. Desigur, e mai bine vei avea exces de țesut decât dezavantajul său. Dacă doriți să fie pe Tuck piept, apoi contempla această dorință doar în această etapă - a fost inițial o durată mai lungă mâneci decupaj face un cuplu de centimetri. Înainte și coase înapoi împreună din interior.

Acum trebuie să taie dreptunghiul pânză de 150 de 50 cm (această sumă va fi de ajuns pentru fusta nu foarte pufos), coase laterale și din interior, ceea ce face asamblarea, atașați la corsetul deja terminat.

Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca


Ori și Stitch tiv. Mâneci și legare gât obsheyte prejudecată (în absența unuia poate pur și simplu fold și cusături).

Acum, că știi cum să coase o rochie de vară cu propriile lor mâini, fără tipare și să fie în măsură să vă răsfățați haine noi, cel puțin în fiecare săptămână.


Vara rochie cu propriile lor mâini, fără model


Și aici este o altă versiune interesantă a Sundress de vară, a făcut cu propriile sale mâini. De altfel, acest model este extrem de versatil atunci când este utilizat pentru tricotaje de cusut, veți obține o opțiune excelentă pentru o plimbare cu copii, versiunea mai solemnă va fi lansat, în cazul în care folosi materiale scumpe curge, dar, dacă preferați un voal subțire, ieși rochie de plajă, în care puteți face paradă pe partea de sus a unui costum de baie.

Primul lucru pe care trebuie să taie o pereche de cutii de țesut, pentru a calcula lungimea, se măsoară distanța dintre glezna și partea de sus a pieptului, arunca cu o duzină de centimetri, lățimea va fi limitată la lățimea tăieturii.

Măsurarea următoare va fi de san - masura din partea sa superioară (locul în care aveți de gând să faci gât), la partea de jos, nu uita, de asemenea, aproximativ cinci centimetri, și marca, iar apoi sculpta acest etalon materialul de umplutură țesătură. Marginile corsetului și tratează în partea de jos și coase.

Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca


Prima jumătate se alăture cu partea de jos, astfel încât materialul de sus situată pe partea greșită, și de jos - partea din față. Coase, cu pre-asigurați-vă că nu uitați despre alocația, care va fi egală cu 2,5 cm, de fapt, va asigura calitatea Cordon sub bust cu o bandă elastică. Această alocație neaten zigzaguri sau e overlock, ATEM fier său, pentru a atinge planul cel mai înalt kuliske margine trebuie să fie îndreptate spre partea inferioară a aparatului.

Edge de presă bulavochkami și coase de-a lungul partea de jos a corsetului și marginea superioară, aceasta nu se coase lungime porțiune aproximativ 2,5 cm - acest lucru vă va permite să mai târziu, fără probleme vdet gumă. Pentru fabricarea corsetului top kuliske trebuie să fie pliat în jumătate de peste. De-a lungul lungimii de cusătură, în timp ce ai nevoie din nou pentru a lăsa loc pentru guma nezashitoe.Se taie două bucăți de benzi elastice de cauciuc (în lățime trebuie să fie de până la 1 cm). Mai întâi „alerga“ in corsajul - nu trebuie să fie prea strâmt, dar ar trebui să ofere o potrivire confortabilă la corpul materialului. Al doilea este conceput pentru a forma Cordon sub bust. Pentru guma de apa se poate utiliza o pensetă speciale, și puteți utiliza și PIN-ul normal. Partea de jos a creației, puteți trage în sus, dar puteți folosi role tiv.

Aici veți găsi spații pentru cusut haine pentru copii.

Coase o rochie cu propriile lor mâini, fără model

Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca

La partea de jos, va trebui să pătrat segmentul țesutului dorit, acesta ar trebui să fie înfășurat într-o dată și jumătate în jurul șoldurilor, și apoi se taie în linie dreaptă. Dacă ați cumpărat segmentul din magazin si va fi pliat în jumătate, atunci nu se extind, și poziția mai bine rabatabila, apoi pe dos nu poate fi distins de o persoană, și nu trebuie să facă orice manipulare cu prelucrarea tiv, care economisește mult timp și efort .

Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca


Despărțirea ori în jumătate sub formă de fuste. Coase cusătură laterală (se pare că trebuie să coase cele patru straturi de țesut). Setați dimensiunea maximă a mașinii de cusut cusatura ștampilă. Pe partea de sus yubchonki Stitch o cusatura dreapta (sigilați cu doua straturi de tesut) de marginea de aproximativ 1 cm. Cusătura nu se ataseaza la orice parte, pentru că în această clasă de master vă va învăța cum să se adune „Tatyanka“. Pentru a face acest lucru, pur și simplu trebuie să fie la sfârșitul cusăturii trage firul la fusta este adunat. Asigurați-vă că pliurile sunt uniforme și nu prea strâmt.

Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca


Pentru decor puteți utiliza ca o curea obișnuită, iar centura-cercevea. Ultima este destul de simplu: resturile de material ar trebui să fie transformată într-o bandă care este de aproximativ de două ori mai mare decât lățimea destinată a centurii. Ori banda de „persoană“ în interiorul laturile lungi ale jumătate. Coase cusături, nu uitați să lăsați un loc pentru eversion. Porniți pe partea dreaptă a centurii-cercevea, și apoi „Închide“ pentru secțiunea eversiune - l mâzgălind pe mașină sau coase manual. Ei bine, acum sunt puse doar pe cercevea și cravată-l înapoi. Acum știi cât de ușor este de a coase o rochie de vară cu talie înaltă, puteți adăuga o imagine sau jambiere cardigan.

Rochie de seara cu propriile lor mâini, fără modele de repede


Sunteți invitat la o petrecere, iar în dulap nu există nici un lucru nou? Nu contează, pentru că puteți coase o rochie cu propriile lor mâini, fără modele rapid și ușor!

Pentru a lucra, pregăti satin de înaltă calitate, care ar trebui să fie, de asemenea, o grosime și se întind, ori 1 m satin interior fata, pune deasupra tunica sau tricou, rochie cerc contururi cu cretă sau săpun.

Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca


Tăiați părțile înainte și înapoi, ultima tăiate în jumătate pentru a fi în măsură să sew fermoar fără probleme. Rețineți că, în cazul satin dens, trebuie să fie confecționate din metal, pentru amenda este mai bine să ia cel mai ușor fermoar. în primul rând cele două jumătăți înapoi Stitch pentru fermoar cusut, apoi de-a lungul lungimii de propulsie fulgere și apoi coaseți prea fermoar, cu bicicleta pe masina un picior special.

Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca


Următorul în linie va fi cusături umăr, iar apoi marginile care vor avea nevoie zaoverlochit sau trata „zagzagom“. Tuck armholes și gât, prostrochite pe o mașină de scris.

Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca


Pe laturile tăiat rochie coase două benzi de cauciuc cele mai comune, acestea trebuie să fie reticulat din partea de jos și du-te până la subsuori. Acest lucru va permite ca îmbrăcăminte să fie la fel ca în ansamblul, puteți începe pe orice rochii de lungime. Partea de jos de câteva ori și Tuck aparatul pune o linie dreaptă. Imaginea unei doamne plin de farmec supliment Bolero negru translucid.

rochie simpla pentru copii cu propriile lor mâini, fără model

Desigur, haine noi ar trebui să fie pentru a te și copilul meu, cu atât mai mult, deoarece acest costum este cusut la fel ca un fulger.

Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca

Coase o cusătură în mijlocul unei benzi tăiate largă de tricouri, este adunat volane și atașați la guler cu ace de siguranță. Acum, coase doar o bandă decorativă, și să facă pentru o mai mare frumusete de flori resturi tesatura creton și, de asemenea, atașați-l la guler. Sa dovedit un frumos rochie de copil mic, din care va fi încântat mica printesa.

Rochie cu mâinile lor pline fără model

„Cornuri“ poate oferi posibilitatea de a rochie în stil grecesc, care pot fi obținute de la piesa cea mai obișnuită de material - trebuie doar să taie și apoi face câteva falduri de rochia ei, de-a lungul ambelor părți sale și de jos foarte sus. Aceasta rochie eleganta nu va fi rapid - acesta va fi frumos să curgă prin corp, creând un efect de neuitat. Folosind o varietate de moduri de modelare astfel de ordine, fără tragere vei primi diferite tipuri de produse, totul va depinde de ce fel de tesatura si ce culori vei folosi pentru a le crea.

Rochie modele pentru a coase propriile lor mâini ca


După cum puteți vedea, pentru a fi o croitoreasa - nu este atât de dificil, principalul lucru de a folosi imaginația și creativitatea și atunci puteți face paradă în produse exclusive.

Dacă vă place site-ul nostru, exprima „vă mulțumesc“
prin apăsarea butoanelor de mai jos.