Roz herpesul zoster simptome, tratament si prevenire la om

Simpla numele de „roz lipsi“ descurajat imediat. Mulți oameni cred că boala este foarte contagioasa si se transmite de la animale infectate la om. Mai ales ipohondru se pot relaxa, zosterian roz sau boala Gilbert nu este periculos, și cu siguranță nu este contagios.Ce este de culoare roz ar lipsi? Care sunt principalele simptome sale, tratament si prevenire. Aceste probleme vor fi acoperite în prezentul articol.

Roz herpesul zoster simptome, tratament si prevenire la om
E.Malysheva: Elibereaza organismul de paraziți pun în pericol viața, este prea târziu! Pentru a curăța organismul de paraziți nevoie doar de 30 de minute înainte de masă. Site-ul Site-ul oficial Eleny Malyshevoy malisheva.ru

Roz herpesul zoster simptome, tratament si prevenire la om
Pentru a scapa de paraziți au nevoie în fiecare zi. Sfaturi Sfaturi E.Malyshevoy Elena Malysheva despre a scăpa de paraziți în ultimele 7 zile. Metode de prevenire și tratament în drum spre casă Poporului din parazitovnet.com

Roz herpesul zoster simptome, tratament si prevenire la om
Chazov Statistici șocante! Adevarata cauza a cancerului - paraziți care trăiesc oameni în interiorul! Pentru a obține complet scăpa de paraziți au nevoie în fiecare zi înainte de a merge la culcare. Un interviu cu medicul site-ul oficial protivraka.ru

Ce este herpesul zoster roz sau boala Gilbert

Boala Gilbert este o boală de piele. Principalele manifestări - pal, pete roz solzoase pe tot corpul.

licheni roz pete inerente rotunde și ovale, nu a fost greu de ghicit, roz.

Ele par sa beneficieze de coapse de piele, brate, picioare, spate, abdomen, umeri. Pe fata, cap, semne ale bolii este extrem de rară.

Roz herpesul zoster simptome, tratament si prevenire la om
În acest moment, boala nu este bine studiată de către specialiști. Nu se cunoaște motivele exacte pentru dezvoltarea sa subită.

Se presupune că o anumită zona zoster roz cauzate de un virus care este introdus în organism la un moment dat, atunci când sistemul imunitar al unei persoane este slăbit. De data aceasta este adesea necesară pentru primăvara devreme și toamna târziu. De asemenea, apariția cauzelor bolii pot deveni hipotermie severă.

Boala Gilbert sunt supuse la o mulțime de oameni cu un sistem imunitar slab. Cu toate acestea, cel mai adesea privează femeile bolnave cu vârsta cuprinsă între 10 și 40 de ani. Ca o regulă, zosterian roz apare o dată în viață. Cu toate acestea, recidive nu poate fi exclusă.

Simptomele de licheni roz

Așa cum am menționat anterior, boala este însoțită de apariția multitudinii de leziuni. pete Vorbind au tentă roz. Ei au dimensiuni mici, mai întâi. Când răspândirea petelor de boală poate lua o dimensiune de până la 2 cm.

Roz herpesul zoster simptome, tratament si prevenire la om


Inițial, pielea există un mare la fața locului, care este numit placa de bază. 5-7 zile, aceasta nu deranjează pacientul. Pe lângă începutul corpului să apară pete mai mici, care într-un timp scurt, acoperă o mare parte din pielea pacientului. După expirarea unei anumite pete de vârstă vor dispărea fără urmă.

Simptomele pot include o mâncărime mică, febră, nervozitate. Durata bolii în jurul valorii de 4-6 săptămâni. În unele cazuri, poate exista o creștere a perioadei. In cazul unui tratament incorect sau complicații pe piele după lichenul roz pot rămâne eczeme mici, leziuni ale pielii purulente.

După boală Gilbert la un pacient produce imunitate puternica la virusul patogen.

Revedeți cititorii nostri - Victoria Mirnova

Am citit recent un articol care descrie Intoxic mijloace pentru evacuarea paraziți din corpul uman. Cu acest produs, puteți scăpa de oboseala cronica, migrene, stres, iritabilitate constantă, patologie gastro-intestinale și multe alte probleme.

diagnosticarea bolii

Diagnosticul de licheni roz presupune examinarea inițială a pielii pacientului. Toate manifestările bolii este destul de caracteristic. Ele sunt greu de confundat cu alte boli. Ocazional, trebuie să distingem boala de Gibert eczema seboreică, perioada de sifilis secundar, rubeola si rujeola. În astfel de cazuri, numit de un test de sânge.

Tratamentul bolii Gibert

Reprezentat de boala nu necesita un tratament special. Se merge după 4-8 săptămâni. Unele măsuri puteți lua pentru a accelera procesul de vindecare. Este de asemenea important pentru a preveni o varietate de inflamație a pielii, eczeme și alte complicații neplăcute.

Medicii în tratamentul bolii Gilbert recomanda pentru a lipi dieta hipoalergenice. Aceasta implică excluderea din dieta nuci alimentare, alimente cu arome puternice, cafea, ciocolată, fructe citrice, ouă, băuturi alcoolice, fructe roșii și condimente.

Roz herpesul zoster simptome, tratament si prevenire la om
Această listă poate fi completată de cofetărie, băuturi răcoritoare, produse afumate, alimente conservate.

Pacientul este de asemenea interzis să ia o baie lungă, mers pe jos în baie. Acest lucru va reduce răspândirea pete pe piele a întregului corp. Se spală posibil, dar numai rapid și la duș. Despre geluri de duș, săpunuri trebuie să uite pentru o vreme. Frecați organismul burete nu este, de asemenea, în valoare de ea.

În termen de 5 săptămâni de tratament, pacientul nu poate folosi mijloace parfumate pentru corp. Este de dorit să folosească solarul, face plajă, înota în piscina, râu sau lac.

Roz herpesul zoster simptome, tratament si prevenire la om
În ceea ce privește haine, este mai înțelept și mai sigur pentru piele in timpul tratamentului pentru a da preferință bumbac, țesături lenjerie. Nu purta haine de lână și materiale sintetice.

Principalul tratament Medicul prescrie antihistaminice pacient, vitamine, agenți de imunostimulatoare. Ca tratament lotiuni topice posibil, utilizarea de aluat apă zinc, creme, corticosteroizi. pielea afectată ar trebui să frotiu ulei de măceșe, cătină sau ciulin. În unele cazuri, prescrie antibiotice puternice.

Există, de asemenea, metode științifice neconfirmate de tratament, dar ele sunt un pic mai târziu.

Cu un tratament favorabil boala Gilbert nu afectează viața și sănătatea viitoare.

Complicațiile de obicei, nu se întâmplă. La detectarea pete materne, primele simptome ar trebui să consulte imediat un medic dermatolog. El va confirma boala, prescrie un tratament.

Prevenirea roz lichenul

mijloace specifice de prevenire a bolii nu este numit ca motivele specifice pentru producerea acestuia nu a fost încă stabilită. Cu toate acestea, ca măsură preventivă, puteți încerca să țină evidența imunității lor, să încerce să mănânce numai produse de înaltă calitate. De asemenea, este necesar pentru a evita hipotermie, în primăvara și toamna pentru a lua vitamine.

remedii populare pentru tratamentul bolii Gilbert

tratamentele tradiționale puteți încerca dacă doriți. Dar, înainte de asta, să consulte un dermatolog. În caz contrar, boala are o șansă reală de a merge all-in cronice complexe. Deci, un cuplu de remedii populare:

Roz herpesul zoster simptome, tratament si prevenire la om

Roz herpesul zoster simptome, tratament si prevenire la om