salon de cosmetica pentru pisici

Fiecare pisica ar trebui să fie bine îngrijită, cu blana pieptănate, gheare trunchiate, urechile curate și ochii. Pisicile prin natura curata animale, dar uneori au nevoie de ajutor pentru a se pune în ordine.Acest lucru este necesar nu numai pentru frumusete, dar, de asemenea, o stare bună de sănătate pisică. Dacă nu pieptene parul, poate fi format „saltele“ și „peletele.“ Dacă nu taie în mod regulat gheare, ele pot creste in pernitele. Dacă nu curățați urechile, poate fi format cerumenului și începe inflamație. Și tot felul de probleme.

Prin urmare, oferim servicii suplimentare de igienă: periaj, eliminarea rogojini, pisici tunsoare, tunderea gheare, și antitsarapki

NEW masini de tuns INCHIRIERE animale Cuprins de închiriat

Există un serviciu „de transfer“: aduce - cut - luat.


Perierea pisici „sub leu“ a făcut mașină. Parul de pe cap, labe și vârful cozii este egală cu o pereche de foarfece. Procedura se desfășoară fără utilizarea oricăror medicamente. Durata forfecare 40-60 minute. Perierea pisicile necesare în cazul în care lână are o proprietate de diapozitive, iar pisica nu-i place să pieptene; sau în perioada de năpârlire puternice și de vară de căldură.

900 ruble.


Pentru oaspeții hotelului și clienții permanenți

gheare silicon overcap

Antitsarapki - un silicon gheare deasupra capului pentru o pisică. gheare de regie sunt necesare în cazul în care pisica nu este obișnuit cu postul zgariere si are obiceiul de a zgâria mobila și pereții în apartament sau se joacă agresiv cu copiii. Antitsarapki au culori diferite și arată foarte frumos. Cat, ele nu provoacă disconfort și animale de companie imaginea vieții nu se schimbă.

gheare Lipirea pentru oaspeții hotelului

500 ruble.
gheare Lipirea pentru toată lumea

250 ruble.
Antitsarapok de ambalare 20 buc. + Adeziv + instrucțiuni pentru auto-lipirea cumpere casa

pieptene de păr profesional, a scăpa de incurcaturile

Pieptănat încurcăturile și puful de prisos necesare orice pisică. groomers noastre vycheshut blană pieptene special - Furminators că pisica a fost întotdeauna frumusețea (pisica - frumos). Acest serviciu nu este pisici agresive și pisici cu șase funcționare puternică, numai tunsoare este posibil, în aceste cazuri.

numai pentru oaspeții hotelului

Slicker lână pieptănare

plăcere pieptănare zilnică și frumusețe. Serviciul este doar pentru pisici, care iubesc această procedură.

Tunderea ghearele unei pisici este o procedură obișnuită obligatorie. Street pisică gheare pisa-te într-un mod natural, și multe pisici domestice au uitat cum să facă acest lucru, sau pur și simplu leneș. gheare de debavurat făcut kogterezki speciale.

Pentru toate cele patru picioare, numai pentru oaspeții hotelului și în timpul salon de coafura

Un nou serviciu pentru oaspeții noștri, care doresc întotdeauna să fie curate și miros bine. adoptarea de baie este posibilă atât în ​​timpul șederii lor la hotel și după o tunsoare.

doar spală shampunki parfumat pentru oaspeții hotelului