Sângele o pisică sau o pisică cazuri tipice

Proprietarii Loving ingrijoreaza mereu animalele lor de companie. Și văzând cum a fost sânge în urină sau fecale de pisică, gazda constiincios va grăbi la animalul la veterinar, și nu va fi pus, acesta va trece de la sine. În mod normal, acest lucru nu ar trebui să fie. Și dacă observați aceste modificări în animalele de companie, nu ar trebui să speculeze și să caute cauza tine. Fără educație specială și experiența de muncă, puteți face o greșeală în diagnostic, ruinarea astfel pisica. Tratamentul necorespunzătoare va duce nu numai la faptul că boala este mai rău în actualul său, dar, de asemenea, faptul că funcția organelor interne nu se mai pot în mod corespunzător.

sânge fecalii

Uneori, acest fenomen nu este ceva teribil. De exemplu, în cazul în sânge a fost un pic, iar acest caz a fost înregistrat pe care doar o singură dată, atunci cel mai probabil, motivul este că, în timpul defecării scaun solid zgâriat mucoasa rectală și deteriorate sfincterului anus. Asigurați-vă că pentru a adăuga mai multe alimente umede, crește cantitatea de apă din dieta. Dieta Revizuiți pentru a avea animale de companie nu a fost constipație. În caz contrar, acesta va intra într-o durere cronică cu complicații grave.

În cazul în care sângele în materiile fecale ale unei pisici este prezent în cantități mari sau apare foarte frecvent, este necesar să se facă referire la medicul veterinar pentru o examinare aprofundată și diagnostic adecvat. Uneori, motivele constau în faptul că o pisică a dezvoltat o boală bacteriană sau infecții helminți (în acest caz, cel mai des la pisici diaree cu sânge, în special în cazul în care boala este de origine virală). Uneori, alergie atât de evidentă. Nu uita de faptul ca polipi in intestin poate duce la fecale sângeroase.

animale de companie, uneori, mai vechi dezvolta cancer de colon. Și acesta este motivul pentru care fecalele pisicii cu sânge. Dar, în afară de problemele cu foarte intestinele, nu uita de sânge. În cazul în care animalul este otrăvit zookumarin (sau o altă substanță pentru momelii rozătoare) sau diluanti de sange, de coagulare a rupt. Ca rezultat, sângerare pot fi înregistrate nu numai în fecale. Orice prejudiciu este viața în pericol. Și pentru fiecare motiv, aveți nevoie de medicamente dumneavoastră.

Sânge în urină

Sânge în urină nu este un semn bun. Acest lucru ar trebui să vă avertizăm. Motivele pot fi ascuns în procesele inflamatorii in rinichi sau vezica si ureterelor. Animalul este foarte dureros pentru a sărbători nevoia lor. În plus, este foarte periculos pentru viața lui. Infecția se poate răspândi pe tot corpul, pentru că sângele este forțat prin rinichi. Și în cazul în care sunt populate de bacterii sau virusuri, fiecare „parte“, filtrat de sânge de rinichi vor fi infectate. Și astfel infecția se va răspândi pe tot corpul.

În urină, sânge apare ca urmare a otrăvirii, leziuni de organe interne, sau chiar din cauza unor viermi. Dar, uneori, merită atenție la rezumatul de medicamente care au fost date pentru animalele de companie. Unele au astfel de efecte secundare. Un test de sange poate ajuta pisica pentru a afla mai multe despre starea animalului de companie. Este o adevărată carte de-sfat pentru un medic. Conform testului de sange se poate afla daca pisica este bolnav și cine este de vina: bacterii, viruși sau viermi.

Sângerare la pisici

Sângele o pisică sau o pisică cazuri tipice

Pisici - animale foarte curios. Și, uneori, ei sunt răniți, ceea ce duce la faptul că o pisică este sângerarea. În cazul în care rana este mica, este pur și simplu suficient pentru a trata peroxid. Dacă rana adâncă, și este imposibil de a opri sângerarea, trebuie să contactați imediat medicul veterinar, astfel încât el copci. Primul ajutor este aceeași ca și pentru oameni.

Dar există, de asemenea, astfel încât pisica nu este sângerare dintr-o rană pe suprafața corpului (piele), și din orificiile (gura, nas, anus, vagin, urechi). Această condiție este foarte periculos, deoarece provoaca astfel de sangerari severe. Pentru a înțelege de ce este nevoie de sange o pisica de a examina în detaliu animalele de companie într-o clinică veterinară.

Și ai nevoie pentru a vedea un medic cât mai curând posibil. Într-adevăr, uneori, sângerări nazale pot indica faptul că ea a „întâlnit“ în căile respiratorii. Dar de multe ori motivul este că animalul este rănit. Tune sus și „tyuknulsya“ nas. Prin urmare, sângerarea. Și trece automat.

Sângele o pisică sau o pisică cazuri tipice

Uneori se întâmplă ca un corp străin blocat în nas. Pot dezvolta tumori sau polipi sunt formate care duc la aparitia epistaxisului. Dacă vom trage o analogie cu motivele umane, nu trebuie să uităm despre hipertensiune. Pisicile pot suferi, de asemenea, de la ea. Deoarece este necesar să se lupte. Pentru moment, animale de companie norocos că sângele sa dus la nas, și încă o dată când o navă poate izbucni în creier. Și acest lucru va duce la moartea pisicii. La urma urmei, recunosc și accident vascular cerebral tratament într-un animal este foarte dificil. Din nou, probleme de coagulare a sângelui poate duce la sângerare din orificii. În acest caz, ai nevoie de ajutor veterinar, care va prescrie medicamente care imbunatatesc coagularea.

După cum puteți vedea, motivele pentru care o pisica este sângerarea, nenumărate. Și pune-te diagnosticul corect este aproape imposibil. La urma urmei, motivul pentru care se află în interiorul animalului. Nu ignora pisica sângerare, dacă nu doriți să-și piardă animalele de companie.

Sângele o pisică sau o pisică cazuri tipice

Cele mai puternice caini din lume top 10
 • Sângele o pisică sau o pisică cazuri tipice

  Cel mai frumos câine din lume top 10
 • Sângele o pisică sau o pisică cazuri tipice

  Spectrul de Neksgard pentru câini
 • Sângele o pisică sau o pisică cazuri tipice

  Leptospiroza la câini: simptome și tratament
 • Sângele o pisică sau o pisică cazuri tipice

  Kanikvantel pentru câini: instrucțiuni de utilizare
 • Sângele o pisică sau o pisică cazuri tipice

  Sângele o pisică sau o pisică cazuri tipice

  Piometriei la pisici: simptome și tratament
 • Sângele o pisică sau o pisică cazuri tipice

  Alergiile la câini: simptome și tratament