Scrie tipul ăla să-l intereseze, școală de fete

Să știți că sentimentul atunci când pur și simplu nu știu ce să scrie tipul pe care el a fost mulțumit și că corespondența nu a ajuns la un „colț orb“, astfel încât neglijent a scăzut cuvânt sau o frază care nu este cel mai recent în corespondența cu el? Desigur familiar. Chiar și oameni buni care se cunosc sunt de multe ori se confruntă cu faptul că pur și simplu nu știu ce să spun, dar dacă abia familiarizat cu persoana sau pur și simplu doriți să-l cunosc?


Punctul de vedere general acceptat că inițiativa ar trebui să vină de la oameni: ei sunt primii care arata un interes, greva o cunoștință, prieten, „cuceri“ și cuceri inima. Într-adevăr, este frumos atunci când un tip caută favoarea fetelor, și „fata-Riddle“, are o anumită putere asupra lui - cum este natura noastră feminină 🙂 Dar se întâmplă, de asemenea, că trebuie să ia inițiativa în sine, fără a aștepta un tip primul pas - el e din cauza timiditatea lor sau din alte motive nu poate îndrăzni să scrie mai întâi. Dacă sunteți interesat de oameni - nu-ți fie frică să scrie în primul rând, cel mai important lucru - să știe ce să scrie tipul, așa a spus el, și a arătat un interes deosebit pentru tine.Cum de a scrie primul tip: Sfaturi și trucuri


Amintiți-vă că tipul ăla scrie să-l intereseze - aceasta este doar o jumătate de caz, este important ca în fiecare zi a crescut doar interesul lui, și pentru aceasta - trebuie să corespundă cu impresia făcută pe tip atunci când întâlnirea, pentru a fi interesant, feminin și întotdeauna imprevizibil .