Scurgeri de radiator auto cum să rezolve ce să facă

Scurgeri de radiator auto cum să rezolve ce să facă
Scurgeri de radiator auto, sistem de răcire oferă elimina serviciul este la Moscova pentru DAU.

Deci, a existat o scurgere în radiator modul de a elimina și ce să facă, această întrebare poate fi surprins chiar motociclistul cel mai experimentat, mai ales undeva pe drum pe drum.Desigur, în timp ce eliminarea scurgerilor din radiator de răcire a vehiculului poate încerca să cârpi propriile mâini. Aceasta este, de a folosi un instrument sau cel mai popular, care poate fi sudarea ermetice sau rece, poate rezista la o anumită temperatură, care este, atunci când motorul este pornit.

Fără îndoială că ambele mijloace tranzitorii pentru eliminarea scurgerilor antigel lichid de răcire sau antigel, crăpăturilor din plastic rezervor, țeavă sau din partea principală a oricărui sistem de răcire fagure radiator aluminiu din mașină, aceasta poate ajuta, dar din nou numai temporar, și până nu a făcut reparațiile necesare, sau într-un caz extrem, înlocuirea radiatorului vechi de răcire pe un echivalent nou original sau.

În service radiatoarele noastre de reparații auto, indiferent de scopul lor și gradul de deteriorare experimentat artizani rezolva aceste probleme într-un mod profesionist. Depanarea unei scurgeri de la un radiator auto, și anume a oricăror părți din care sunt realizate din material plastic - top aluminiu sau laterale rezervoare, conducte, materiale de umplutură sau montarea este utilizat un echipament special și de sudură și lipire plastic electrozi speciali.Că după reparație, referindu-se la rezervorul din plastic, plin de etanșare oferă 100%, deoarece compoziția de sudură după ce acestea devin omogene, cu materialul plastic al rezervorului radiatorului auto în sine.

În cazul în care rezervoarele sunt realizate din aluminiu, precum și în miezul aproape orice radiatorul de răcire auto, apoi la repararea lor este aplicată, iar aceasta este cea mai eficientă, dovedită și cel mai fiabil instrument pentru sudare astăzi argon.

Dacă transpirație lichidul de răcire se produce toate la fel de fagure de aluminiu foarte radiator de bază auto, atunci când recuperarea lor se aplică Dimet - echipamente pentru pulverizare și reducerea structurii metalice, care în acest caz este din aluminiu.

Cu ajutorul înaltă presiune și temperatură de pulbere de aluminiu pulverizat, care încorporări să fie ambele luând în mod clar deschideri de curgere loc și găuri în celule, și micro-fisuri.

Acest tip de lucru pentru a elimina scurgerile de răcire radiatoare auto, vom practica mai mult de 15 de ani, și, desigur, au experiență în acest domeniu, care asigură în cele din urmă de reparații de înaltă calitate a oricăror componente ale practic orice radiator, fie de răcire, auto de aer condiționat sau intercooler.

P / S Notă, excepțiile sunt acele radiatoare de răcire auto, în care eliminarea scurgeri de informații este deja angajate în sens, de exemplu, din cauza coroziunii severe de metal în celule de aluminiu mijlocul ei, și pe bună dreptate, este mai ușor și mai profitabil, în aceste cazuri, ar fi de a cumpăra și de a face înlocuirea atât a radiatorului , pre-clătire cursul ei și lichidul de răcire de-a lungul sistemului.

Serviciul de unde și cum puteți rezolva rapid scurgerea de sistem de răcire radiator din mașină ca pasager și vagoane de marfă,

lângă Varșovia și Kașira Highway,

Str. 6-Radial d. 20, p. 9.

Telefon: 8 (495) 532-96-21

orele de deschidere de la 9 am la 21 pm de zi cu zi.