secrete simple Cum sa faci fata ta palidă - de îngrijire a pielii și a corpului

pielea palidă dă posesorului obscur aură supranaturală. Acesta oferă fete aspect elegant, destul, seducatoare. În multe țări, paloare este considerat un semn de frumusețe. În acest articol vă va învăța cum să facă palid fata ta în doar câteva săptămâni.naturale moduri de a face fata paloare

1. Stai departe de soare. Pielea de acest întuneric. Dacă pur și simplu nu poate rezista sau evita expunerea la soare, asigurați-vă că pentru a pune pe piele de protecție solară cu cea mai mare SPF, care se va găsi numai (fie în mod ideal, cu SPF 40 sau mai mare). Nu folosiți sport de protecție solară - acestea sunt de multe ori gras și slab absorbite de piele. Alege ceva mai ușor, de exemplu, produse Neutrogena sau branduri ale companiei, cum ar fi ea.

2. Purtați haine mai mult. Cei mai puțin pielea este expusă la lumină, este mai puțin probabil că va primi tan, sau mai întunecată. Atunci când este prea fierbinte sa se imbrace din cap pana-n picioare, pentru a frotiu de protecție solară din belșug.

3. Aveți grijă la pielea ta. Spălați-l dvs., hidrata si exfoliaza. Pielea sanatoasa este mai ușor să fie palid. Cu distrugerea umiditate stimulate de celule moarte ale pielii, în locul pe care noua forma. Din aceasta pielea devine pală. Frecati crema hidratanta pentru a crește fluxul de sânge.

4. Schimbarea aspectului. haine închise la culoare și părul va contrast cu pielea, făcându-l vizual pală.A face pielea palidă în casa

2. lamaie poate fi, de asemenea, util în acest caz, destul de simplu. Se stropeste cu lamaie, amestecat cu puțină apă, loc pe corp, pe care doriți să dea pal. Câteva zile mai târziu, rezultatul este deja vizibil. Ia această procedură simplă de 3 ori pe zi.

3. Atunci când luați o baie, se toarnă în apă 30 g de bicarbonat de sodiu. Ei bine, se află într-o astfel de apă timp de 10 minute, o dată pe săptămână.

4. Dacă vopsea oja culorile negru sau întunecate, cum ar fi albastru sau violet inchis, acesta va da contrastul în care mâinile pielii va apărea ușor pală.

5. Un cuplu de ori pe zi, apoi mâinile poloneză fulgi de ovăz. În acest mod, femeile utilizate la începutul secolului trecut pentru a face mâinile albului și moliciune.

6. Există o rețetă minunat pentru masca facială. Se amestecă o parte din lapte cu două părți de făină. Lăsați amestecul să se usuce pe fata pana cand se usuca si apoi se clătește cu apă caldă.

7. Opțiunea scump - cu lapte! Adăugați baia de apă caldă cu 2 litri de lapte si 4 cesti de sare amară. Efectuați procedura va fi de ajuns o dată pe săptămână.

8. Cartoful conține agenți de înălbire care ajuta pentru a scăpa de pete și de a face culoarea pielii mai deschisa. Pune pe fața de felii de cartof crud, sau să facă o pastă din ea (must) pentru aplicație. După 15 minute clătire.

9. Tomate este un înălbitor excelent naturale. Poate șterge câteva roșii printr-o sită, se adaugă câteva picături de suc de lămâie și se aplică amestecul rezultat pe fata. Pentru un efect vizibil făcut acest lucru timp de 15 zile.

10. Se înmoaie câteva migdale peste noapte în apă. Apoi macină într-o pastă și se amestecă fie cu miere sau lapte. Suspensia rezultată Aplicare față și gât. Cand se usuca, racla ușor și se spală cu apă rece.

11. Ajută și pasta de menta, care este preparat deloc ușor. Pentru a face acest lucru, pur și simplu taie frunze de menta. După utilizare clătire de 20 de minute exterior cu apă rece.

De asemenea, multe femei vor fi interesați să învețe despre selecția de machiaj pentru ten palid.