Secretele de modul de a face un om farmec zâmbet

Un simț al umorului are multe fațete, și fiecare persoană care strălucesc în felul lor.

Secretele de modul de a face un om farmec zâmbet

Capacitatea de a râde celălalt este ca arta. de fapt nu este atât de ușor de prezis că te face sa razi, și asupra a ceea ce el ar crede destul de serios. Ei bine, dacă ești bine să știi că cineva brusc simțit trist, și, dacă nu, cum să facă persoana zâmbet?Compliment - e frumos

Un compliment sincer, rostit cu un ușor zâmbet, lucru în cele mai multe cazuri, iar subiectul zâmbește. Doar ține cont de faptul că cuvântul cheie aici - sincer. Falsitatea și lingușirea enervant mai des decât provoca un zâmbet.

Nu-ți fie teamă să fie amuzant

Dacă sunteți o femeie într-o relație intimă caldă, face ceva amuzant pentru el. Sau imaginați-vă o problemă care-l chinuit ca ceva ridicol. Principalul lucru este că el înțelege că o faci în numele prieteniei, de participare. Cu toate acestea, fruntea pauză în bucăți nu este necesară. În primul rând, nu orice situație ar trebui să încercați să râdă. Dacă prietenul tău este mort iubit, există destul de cuvinte de simpatie - Clowning doar rănit.Întotdeauna să fie pe deplin pregătită

Citirea cărților glumă pentru o zi de lucru - o modalitate foarte bună de a regla la un rezultat pozitiv și să învețe câteva anecdote. Acum vei ști cum să facă un zâmbet persoană.

Dezvoltarea spirit

Abilitatea de a ridica moralul pentru o femeie sau de om presupune spirit, inventivitatea. Fără ele, știi că ai o mie de povești, nu le pot spune în timp și loc. De asemenea, trebuie să învețe să spună glume cu expresia. Pentru a evita care se încadrează într-o situație ciudată „după cuvântul lopata râs.“

practica on-line

Oamenii moderni prefera mai mult decât o grafică de informații text. Cum de a face o persoană râde cu ajutorul imaginilor? Este ușor: trimite-l demotivant, fotozhabu sau Kotomatritsa, având în vedere imaginea ta ar fi adecvată, iar prietenul tău iubește pisicile.

De ce ai nevoie de ea

Poate că aceasta este întrebarea principală care ar trebui să le răspundă cu sinceritate. Pe aceasta depinde de modul în care râzi. Vrei să vă rugăm sexul opus? Ușor glumesti - nici vulgaritate nu ar trebui să fie. Prietenul tău e supărat? Arătați că sunteți cu el într-un moment dificil. Alții sunt pur și simplu într-o stare proasta? Aici toate mijloacele sunt bune: mai aproape relația, mai puțin OAD. Și, în sfârșit, dacă ai pur și simplu nu știu cum să râdă, omule, lasă-l. El poate acum pur și simplu timp pentru glume.

Găsiți persoana care va înțelege simțul umorului, este posibil să se Teamo.ru site-ul. în cazul în care oamenii să știe cât mai mult posibil, compatibile cu aceleași obiective de interese, de caracter și de viață.