Secretele de stabilire a gresie cu mâinile lor

Mulți oameni se tem să-și asume orice sarcină referitoare la lucrări de reparații în casa sau apartament. Cu toate acestea, multe activități legate de acest domeniu, nu are nevoie de aptitudini speciale, ci implică doar studiul unor fundații teoretice. Desigur, componenta experiență contribuie la datele problemei, dar experiența de care aveți nevoie pentru a dovedi acest lucru și ar trebui să depășească temerile lor, deoarece fără greșeli este dificil de a învăța ceva.Astăzi vă vom spune despre modul de a efectua instalarea de gresie cu mâinile lor. Ținând o astfel de sarcină, va fi capabil de a economisi bani mari prin abandonarea matrițelor, și veți câștiga experiență de neprețuit, care este sigur de a veni la îndemână mai târziu. Mai ales atunci când un Tigla scris de mână, puteți crea exact compoziția care este conceput, pentru că de multe ori există dificultăți între master și client în ceea ce privește clarificarea informațiilor cu privire la rezultatul dorit. Și, uneori, se întâmplă ca un maestru invitat, sincer, prea leneș pentru a-și îndeplini sarcinile. Apoi, cel mai doriți să ajungă la locul de muncă pe cont propriu, astfel încât să nu pierdeți timpul explica dorintele.

Mulți maeștri, văzând volume mari de muncă și o mulțime de colțuri, încep să vorbească despre marea complexitate a faianțar, supraestimare dramatic costul de implementare. Logica de calcul este de neînțeles, iar costul final al clientului, de regulă, există probleme suplimentare care creează o anumită dificultate în comunicarea. De asemenea, mulți maeștri încercați imediat pentru a estima puterea de cumpărare a clientului pentru a obține cel mai mare beneficiu posibil: prețurile au crescut imediat pentru fiecare parte (chiar mici).

materiale instrument de selecție și metoda de stabilire a placi ceramice pe podea

În cazul nostru, sa decis să efectueze instalarea de gresie în toaletă diagonală. Acest lucru creează o iluzie vizuală, care permite de a extinde zona de spatii mici. Cu toate acestea, această soluție arată foarte bine și vă permite să sublinieze propriul stil

Secretele de stabilire a gresie cu mâinile lor
Un detaliu foarte important în favoarea plasării diagonală este faptul că, în același timp, reușește să ascundă curbura pereții camerei. Foarte des se întâmplă că, în apartamentele noastre podeaua nu este destul de forma corectă: ea poate fi ca un trapez. stilizare Diagonal perfect netede toate imperfecțiunile lăsate de constructori, creând un sentiment de eliberare forme neregulate corecte.

Munca noastră a fost efectuat pentru a combina două culori de plăci legate de aceeași colecție. În cursul acestei lucrări am folosit modelul de „ferigă“ de la producător „Kerama Marazzi“. Și dacă vorbim în mod specific, am creat un pătrate verde și galben pe podea, care sunt decalate. Imaginea uitat uimitor!

În acest proces, nu a solicitat instrumente neobișnuite. Am folosit o găleată mare, care servește pentru amestecarea adezivi și agitator special (de asemenea, pot fi utilizate pentru a fora duza) și o spatulă obișnuită. Printre mai mult sau mai puțin neobișnuite instrumente pot fi identificate și cruci pieptene spatula.

Nu uitați că, în plus față de adezivul în timpul lucrului este grund util pentru pereți. După o instalare cu succes placi ceramice pe perete necesită o bună pregătire. Nu contează dacă există linie pereți cu gips-carton sau tencuiala lor nu va fi capabil să facă fără un grund.

În realizarea acestui tip de muncă nu se poate baza pe cont propriu pentru ochi și deci trebuie să stoc pe construirea de nivel, care va ajuta la a crea o suprafață perfect plană. Tipul de nivel pe care o alegeți nu contează - ele sunt toate fac treaba foarte bine atunci când acestea sunt în stare bună. Veți avea nevoie, de asemenea, de placi de ceramica, a cărui numire devine imediat evident din titlu.

De stabilire gresie pe podea pe diagonală

Obiectul principal al unei persoane care efectuează montarea plăcilor pe un perete sau podea, este de a oferi o cusătură de lățime egală în toate locurile. Uneori este necesar să se mărească lățimea rostului pentru a compensa neuniformitatea dale. În unele cazuri, este posibil să se găsească o piesă făcută foarte precis și având exact aceleași dimensiuni geometrice. Dar întotdeauna partea principala responsabilă de estetica, este o cusătură.În acest caz, complexitatea crește în mod semnificativ, deoarece sa decis să se stabilească dale diagonală. În acest caz, sperie nu numai faptul că toate lucrările este însoțită de o lipsă de perpendicularității, dar va trebui să facă o mulțime de secțiuni țiglă. Anterior, numai meșterii cei mai calificați, care au la dispoziție un dispozitiv miraculos - placi de ceramica, se poate efectua tăieri precise, dale sfărâmate și fără a deteriora o cantitate mare de materiale de constructii. Astăzi, un astfel de instrument poate fi achiziționat de la orice magazin de hardware, astfel încât sarcina este simplificată foarte mult de master moderne.

Trebuie remarcat faptul că, chiar și cu mare precizie în momentul turnării sapei, nu se poate evita unele neajunsuri. Și dacă vă decideți să instalați mai mult și o podea electrică caldă, apoi a scăpa de neregulile nu pot fi cu siguranta! Prin urmare, trebuie să găsim cel mai înalt punct al podelei, din care ar trebui să împingă în viitor. În acest caz, prima piesă este prevăzută în acest loc.

Start de stabilire gresie pe diagonală

În total există două metode care realizează plăci de așezare diagonală pe podea. Prima metodă presupune urmărirea diagonalelor camerei, la intersecția care începe să fie produse și placare. În primul rând pus pătrat sau diagonală, atunci există o umplere treptată a zonei rămase. Când se apropie de pereții vor trebui să taie dale, efectuarea de măsurători pentru fiecare individ, în scopul de a obține o mai mare precizie și conexiuni bune.

Secretele de stabilire a gresie cu mâinile lor

A doua oferte metoda de stabilire a începe colț. În acest caz, trebuie să se asigure că îmbinarea dintre primele două bucăți de țiglă se potrivește piesele de podea diagonală. Apoi, gresie stabilite în rânduri care încep cu o jumătate de țiglă, tăiate pe diagonală. Pe partea opusă a plăcilor extreme tăiate în ultimul rând, din nou, în scopul de a obține o precizie maximă.

Secretele de stabilire a gresie cu mâinile lor

Trebuie să spun că ambele metode sunt la fel de bune, iar unii dintre ei vor decide să aleagă unul pentru ei înșiși. Acesta ar trebui să ia în considerare caracteristicile spațiilor în care se va lua instalarea. Primul dintre tehnicile considerate adecvate în cazul în care distanța dintre pereți este destul de mare sau în cazurile în care podeaua camerei are o formă nu similară cu un dreptunghi. Pe pereții largi se face cel mai bine prin așezarea la mijloc. În acest caz, este capabil de a ascunde defectele pereți (din cauza tăieturi oblice extreme gresie). În spații mici, care conțin cel puțin un unghi de 90 de grade, cel mai bine este de a utiliza a doua metodă de stivuire.

Înainte de a începe munca, putem extinde placi ceramice pe podea și a vedea cum va arăta cu imaginea de ansamblu a ușii camerei.

Experiența în diagonală de stabilire gresie

Mai exact, în acest caz, recomandarea finală cu privire la placi de pre-stivuire în diagonală și determinarea pragului de atractivitate a fost executat. Imaginea rezultată este ne-a plăcut și am început să exploreze munca unui placi de ceramica. Acest proces are unele subtilități, dar nimic extraordinar și complicat despre el - nu am încălcat nici o gresie în zadar. Toate cusăturile primite corespund perfect cu potențial și de a crea treptat exact imaginea pe care vrem să ajungem. Observarea optimul de presare în tăiere plăci, și se apropie procesul cu mare grijă, pentru a efectua această sarcină, toată lumea poate!

În cazul nostru sa dovedit că cel mai înalt punct al podelei era aproape de prag, astfel încât să înceapă lucrările necesare de acolo. A fost dificil să adere la direcția diagonalei, dar după ce se usucă lipici și dale de mai bine stabilite în loc, lucrarea a luat amploare. Fiecare nouă țiglă a căzut repede pe locul bufniță, introducând piesa următoare, aducându-ne mai aproape de finalizare.

Deci, obtinerea destul de repede la etapa finală. Înainte nu a fost o sarcină ușoară - trunchierea dale extreme. Următoarea caracteristică a fost observat că, în cazul în care dala se taie o bucată mică, se potrivește bine și nu se mișcă, dar dacă este de la mai puțin de jumătate, acea parte se comporta destul de diferit. În acest caz, elementul este mai maleabil și mai ușor de lucrările efectuate. Dar există un dezavantaj pentru acest fapt: gresie mai multe mobile pot fi mutate din neatenție. Dacă timpul nu se observă o astfel de greșeală, puteți obține un defect incurabil!

În ciuda faptului că încercăm să distribuie uniform adezivul pe podea, unele dintre dale au fost îngropate mai mult, unele un pic blocat. În astfel de cazuri, trebuie să fie pacient, scoateți țiglă nou pus și adăugați sau eliminați lipici, apoi pune gresie în loc. În caz contrar, imaginea va găsi defecte evidente, care vor sta mult afară. Atunci când există exces de cusătură adeziv se poate colmata, iar în timpul colectării surplusului, puteți muta gresie. Prin urmare, o dozare clar lipici va evita multe probleme.

Toate cusături și suprafața plăcilor după executarea lucrărilor trebuie să fie curățate de adeziv în exces înainte de a fi uscat. Dacă târziu, această sarcină este complicată uneori, ca adezivul uscat este similar cu tencuiala si este foarte durabil. complexitate deosebită este însoțită de îndepărtarea excesului de adeziv, în aceste cazuri, atunci când țiglă conțin elemente decorative mici, în care amestecul poate obține. Curățați articulațiile picăturilor de adeziv nevoie obiect metalic solid. În același timp, să fie extrem de atent, deoarece marginea țiglă este foarte ușor de daune: există chips-uri și fisuri.

Și amintiți-vă că cheia pentru această problemă - este răbdarea, rezistenta, vointa si dorinta de a oferi rezultate excelente, care va mulțumi pentru o lungă perioadă de timp!