secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului

Dați clic pe „Acces“ pentru a invita oamenii să vadă acest album idei sau să adăugați fotografii la acesta.

Zonele cu relief semnificative, situate pe un deal și au diferențe semnificative în elevație, nu este în general considerată a fi cea mai bună investiție, și sunt mai ieftine decât parcele tradiționale plate. Și dacă o parte din reducerile de teren prin marginea râpei, această zonă este de multe ori nu este implicat în dezvoltarea sa și, în cel mai bun, rămâne sub forma unei vechi centuri forestiere, iar în cel mai rău - năpădit desișuri de nepătruns de arin și salcie. Și absolut nimic! Volumele, convexitate și diferențele de secțiune din plastic poate arata foarte impresionant, în cazul în care ar fi ajuns să dispună de spațiu.secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului

secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului

O porțiune de model, porțiunea inegală
Desigur, pe un teren plat mai ușor de a plasa clădiri, au o grădină de legume și de îngrijire a gazonului dumneavoastră. Dar nu dau doar la poartă cu teren accidentat sau părtinire semnificativă. Unul nu ar trebui să încerce să facă o zonă dur pe panta unui plan uniform, a adus o mulțime de vehicule de teren. Pe lângă costul de finanțe semnificative evidente, timp și efort, vă priva posesia lui, împreună cu personalitatea sa, și numeroasele posibilități.

Vă vom spune ce beneficii pot fi derivate din relief, și ceea ce trebuie să faci. secțiune de design, cu o prejudecată - o artă separată.

secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului

se potrivesc excelent aici, și o zonă de joacă pentru copii. Peretele va fi un suport pentru complexul sportiv sau unul dintre pereții casei copiilor. Și pe pantele o mare sănii. Puteți să-l umple doar în timpul iernii sau gata să fixeze streașină aici și plimbare pe tot parcursul anului. Și dacă în partea de jos, la baza sa pentru a instala o mică piscină, acesta va deveni un joc favorit în zilele fierbinți de vară.

secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului

Panta reliefului va ajuta, de asemenea, înfrumuseța gradina ta un frumos pârâu, și terase etajate - pentru a aranja o serie de cascade și fântână în cascadă. Din cauza diferenței de nivel, în cazul în care există o sursă naturală de apă nu va mai avea nevoie de pompe. Ar trebui să folosească această oportunitate, din moment ce sunt atât de norocos cu ușurare - proprietarii zonele de șes ale lipsei sale.

secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului

Se pune casa și clădiri
Atunci când se planifică casa pare a fi cel mai logic pentru localizarea în porțiunea superioară (pre-aliniat). Acest lucru poate fi într-adevăr un bun leagăn planirovochnaja. Dar nu singurul.

Plasarea clădirilor pe pante nu este doar reală, dar oferă, de asemenea, un interesant caracteristici arhitecturale. Mai ales în cazul în care panta este suficient de mare. O casa sau întregul complex de clădiri realizate pe mai multe niveluri raznoetazhnym sau prin plasarea pe o pantă și parțial încorporat în ea, arată expresie dinamică și din material plastic. Dar, desigur, necesită un proiect individual. Dar va fi unic, adaptate special pentru tine.secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului

secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului

Folosiți avantajele speciei
Vizibilitatea - unul dintre avantajele porțiunilor ridicate. Acest lucru se aplică o vedere panoramică largă, care vor fi deschise de la ferestre si terase. Dar, de asemenea, la Planșa.
  • Plantele plasate pe pante, mai bine deschise Ferris (și de multe ori - și soarele), ceea ce înseamnă că puteți plan complex model paturi de flori și compoziția de legume - efectul lor decorativ va fi prezentat bine.

secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului

  • Pârtii - de fapt bază gata pentru gradina de rock. Veți avea nevoie de un efort mai mic pentru formarea sa, si uita-te la stația de relief, el va fi mai organic.
Idee: Pe pante și ziduri de sprijin de pe partea de sus uita de acoperire la sol mare și plante coș.
  • Furnizarea de oportunități bune pentru vizualizare și terase. Plasat pe aceste plante, iar construcția va fi mai puțin obscure reciproc, formând planuri spațiale expresive.

VEZI DE ASEMENEA ...
Libertatea de volbură: decora plante scară, și nu va ști gradina ta

secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului

  • Mai mult decât atât, creșterile de relief și varietatea ductilitatea de specii din diferite puncte de observație. curbe netede terase sau elemente de geometrie de linii drepte, nivelurile falnic și pante moi va arata foarte diferit de diferite puncte, chiar și prin ele însele, completate de sumele de plante - chiar și cu atât mai mult. Trebuie să muncească din greu pentru a realiza o astfel de varietate de forme pe teren plat.
  • porțiune de model are o interesantă organizație tridimensională, chiar și atunci când plantele plantate încă destul de mici, ceea ce înseamnă că - nu este nevoie de a cumpăra scumpe podroschennye de mari dimensiuni.

secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului

Planul de cale
Tracing piese - o etapă importantă în planificarea oricărui complot, și de relief - chiar și cu atât mai mult. Iată cum aliniați pista va depinde în special confortul dumneavoastră.
  • Asigurați-vă de ridicare buna. Încercați să faceți căile de pantă și scările nu sunt foarte mari. În zonele cu o scădere semnificativă de relief - combina. pante mai scurte, dar mai abrupte, de mers pe jos de-a lungul pantei (sau peste terase) are cale mai ușor în creștere, care, mergând de la terasa la terasa, va merge de-a lungul frontierelor sale. Tot drumul de a nu prea întins larg, ca urmare a creșterii în direcția opusă directă. Astfel, modul în care va fi ca un zig-zag.

VEZI DE ASEMENEA ...
Bună întrebare: Cum de a dota un alei de grădină?

secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului

  • Scări încercați să faceți este, de asemenea, destul de blând. raportul înălțime confortabilă și pași lățime spațiu deschis mai larg decât în ​​interior. De obicei, peisaj numit numere: 35-40 cm - lățime și 10-14 cm - etapa înălțimii sale.
  • UPS alternativ cu tampoane. Acest lucru va ajuta, de asemenea terasarea, care, de fapt, stabilește o rotație. Dar chiar și în cazul în care scara este situat chiar pe panta, este necesar de a asigura site-ul la fiecare 12-15 pași. Dar cel puțin trei etape nu merită să faci în marș.

VEZI DE ASEMENEA ...
Mult noroc: Ce să ia în considerare atunci când se planifică o piesa de pe site-ul
  • Aranjați rampe. Rampele în loc de scări, sau în plus față de ele necesare pentru a asigura, în cazul în care familia au copii în vârstă sau mici. În cazul în care panta rampei face o mai mici (8-10 grade), este mai ușor să se deplaseze în jurul valorii, dar necesită o lungime mai mare de ridicare. În acest caz, doar, care se află nu crește de-a lungul pantei, și diagonală sau în zig-zag. Pe rampe, de asemenea, nevoie pentru a aranja un site de cel puțin o dată la 9 metri. În plus, rampe vă va duce pe calea cea economică, pe care se va muta Roaba si gradina.

secțiune de design, cu o pantă de fotografie idei pentru a reliefului