Semne atunci când se deplasează

Semne atunci când se deplasează

Semne originea în cele mai vechi timpuri. Aspectul lor este înrădăcinată în slavilor păgână, acolo au încolțite și prosperat de atunci.

Semne transporta un dublu sens. La prima vedere - este superstiție, al doilea - înțelepciunea populară. Pe de o parte -, prevestiri goale uneori amuzante, pe de altă parte - sfaturi și recomandări valoroase care transporta informații utile.Semne afectează aproape toate domeniile vieții noastre, ei sunt companioni inseparabile ale omului. Nu a fost nici o excepție, și un astfel de eveniment important, cum ar fi schimbarea locului de reședință - o casă sau o cameră în mișcare.

Semne observate atunci când se deplasează cu precizie și în detaliu. La urma urmei, acesta este de obicei asociat cu începutul unei vieți noi și diferite. Și tu vrei să înceapă a fost bun, pozitiv, bun.

Ia de mișcare, foarte mult. Sunt cei care de secole și astăzi sunt o parte integrantă a muta.

Poate că nu există nici o persoană care nu s-ar fi cunoscut faptul că în noua casă a făcut prima pornire o pisică. Animale de companie creditat cu posibilitatea de a obține, împreună cu spiritul rău. Mergând în noua casă în primul rând, ca și în cazul în care pisica vine în contact cu astfel de uz casnic și dă o „lumină verde“ pentru noii proprietari.

Conform unei alte ia are proprietăți neobișnuite și de câine. Aparent, este capabil de a găsi cel mai curat loc energic „sănătos“ în casă. De obicei, au pus apoi patul.

Un alt semn, care a devenit un companion constant de mișcare - nu lăsați gunoiul în locul vechi. Acest sfat util, înțelept, practic, ca orice semn, este sub un superstițios motivat. Acesta se află în faptul că, cu ajutorul unui gunoi vechi poate induce daune foștilor chiriași ai noii proprietari.Un alt semn înțelept spune să nu ia feluri de mâncare cu crăpate și cioplit, haine neutilizate obiecte nepotrivite. Ca urmare a acestei ia - o scuză bună pentru auditul în urma căruia puteți scăpa de excesul de greutate și de lucruri inutile.

Conectați-vă de asteptare pentru a transporta cu ei la noul loc de reședință o mătură, este oarecum datat. În această eră de înaltă tehnologie și progresul tehnic simbolul purității nu este acolo, în fiecare casă. Scopul acțiunii - să se deplaseze cu un spiridus. În cazul în care mătură în casa nr. transfera-l jovialitatea, și lăsați șederea casa în trecut.

Un alt semn, care a avut o mare răspândire în ultimul secol, și aproape uitat în prezent - să plece noaptea în noul cocoș casa. Aceasta pasare introdusa in cos capacitatea de a alunga spiritele rele. Și pentru un motiv bun. Să ne amintim poveștile populare și moderne „de groază“. Puterea reprezentanților celeilalte lumi este dispersată, cu primul strigăt al unui cocoș.

De o mare importanță în zilele vechi a fost vremea, care era în acea zi. în cazul în care mutarea a fost realizată. De exemplu, zăpada în ziua numit promis bogăție și prosperitate, ploaie - bogat, plin de evenimente și aventuri, viață, vreme însorită - calm și bunăstarea.

În plus, rolul important jucat de zi a săptămânii selectate pentru mutare. Luni a promis sănătate, marți - dezvoltarea spirituală, mediu - iubire si pasiune, joi - prosperitate și bogăție, vineri - afaceri de succes, sâmbătă sau duminică - noroc.

Este necesar să se adopte următoarele semne, care se află doză mare de bun simț. locuințe noi ar trebui să fie curățate cu atenție înainte de verificare. Înțelegându nu este așa numita purificare „energie“ plasate în colțurile sunătoare, agățate pe potcoavei față ușii inversata, prezența amulete etc. În primul rând, există o vedere al purității externe, care este rezultatul reparațiilor, curățare umedă și eliminând orice deficiențe.

Crede în prevestiri sau nu să le urmeze sau să ignore - te decizi. Trebuie recunoscut faptul că unele dintre ele sunt lipsite de sens, și sunt foarte utile, dar nu uitați că zilele păgâne sunt lungi în spatele nostru, iar stropirea cu Boboteaza apa casa noua va aduce mai multe rezultate pozitive decât aventurile unei pisici și un cocoș.