Semne Cross Stitch

Aceasta este o activitate de mare care ajuta sa scape de stres, dezvoltarea memoriei și a gândirii.

Aceste proprietăți magice au experimentat nici o cusătoreasă. Prin Apropo, cusătoreasă cuvânt și tonul zână. Brodare, puteți pune ca o vrăjitoare adevărată și umplut cu încredere, visul tau va deveni realitate.În primul rând, regula generală pentru orice broderie:

Semne Cross Stitch

Cross Stitch - este o forma antica de brodată, înrădăcinate în epoca culturii primitive. Peste o astfel de perioadă lungă de timp, broderia erau diferite semne și tradiții. Considerăm în detaliu semnele cruciulițe, care ne va ajuta să realizăm dorințele noastre.

Achiziționarea unui apartament sau a unei case

Achiziționarea unei case sau apartament va găzdui broderie. Puteți broda orice, chiar și casa mică, atâta timp cât doriți. foarte bun dacă broderia va fi, de asemenea, de asemenea, o cale care duce la casa, fum dintr-o țeavă sau o lumină în ferestrele.

Cel mai eficient este considerat un „farmec victoriană“ fermă Dimensiuni. Apropo, am terminat cu câteva zile în urmă. Asigurați-vă că pentru a spune despre rezultatul.

Semne Cross Stitch

doresc împlinirea

Va îndeplini dorința de broderie reprezentând un far. În cazul în care există, de asemenea, reprezentată de mare, acesta va trebui să fie calm.

Puteți coase, de asemenea, colibri sau moara.

Întâlnirea cu iubita, căsătoria

Întâlnire cu a doua jumătate a gemene facilitează animalele de broderie, în special pereche populare de lupi, lebede și rațe mandarine.

De asemenea, ajuta la siluete de către Ty Wilson

Semne Cross Stitch

În plus, acesta poate fi brodate cocoșel, dar după o întâlnire cu iubitul ei are nevoie să brodeze de pui.

Pentru a împinge a doua jumătate pentru etapa finală poate fi inele de nunta brodate, un unicorn.

O întâlnire cu persoana iubită și nunta, precum și relația sa de pasiune contribuie brodate cu bujori (simbolul pasiunii și dragostei carnale), dar după câțiva ani de căsătorie, acestea ar trebui să dea tinerilor casatoriti un prieten, sau pot duce la trădare și infidelitate. Potrivit bujori Feng Shui ar trebui să fie spânzurat în partea de sud-vest.De asemenea, puteți broda trandafirii sau maci.

Fericit și căsnicie lungă contribuie la broderie:

  • gutuie;
  • Pereche de fluturi;
  • O pereche de porumbei;
  • O pereche de delfini;
  • O pereche de gâște;
  • O pereche de lebede;
  • Pin (Loialitate și devotament);
  • O pereche de rațe (fericire în dragoste);
  • crini (un simbol al iubirii pure și fidelă, tăria legăturilor familiale).

Dacă sunteți căsătorit sau doresc să găsească un soț nu este necesar să brodeze o singură femeie. Acest lucru va duce la singurătate și trădare iubit-o.

Recunoscut ca un lider este considerat „aproape perfect“ de la dimensiuni, care descrie trei îngeri.

Semne Cross Stitch

Dacă doriți un al doilea copil, este necesar să se coase „familie de urși“ de la Dimensiuni. Și dacă sunteți de planificare o mulțime de copii, atunci ai nevoie de o rodie crăpate.

De asemenea, puteți broda coș, umplut cu ceva (pe care le asociați cu copii), deci este un simbol al fertilității. Simbol al fertilității și este un lotus. Ajutarea cupluri fără copii și Phoenix.

cumpărare auto

Aici, ca și cu o casă, alegeți o mașină cu broderie si broderie. Este de dorit ca acesta a fost similar cu masina visurilor tale, chiar și în cazul în care culoarea, de exemplu.

Desigur, cu mașini scheme nu sunt foarte multe, dar alege cel care va răspunde inima ta că zamurchit, așa cum se spune în Simoron.

Deja procesul este bun pentru sănătate, dar chiar și mai rece, există broderie care contribuie la longevitate, sănătate bună și chiar ajuta să piardă în greutate.

Deci, stare bună de sănătate și longevitate contribuie broderie înfățișând:

Cei care doresc să piardă în greutate ar trebui să brodeze doamnă în pălărie. Există mai multe opțiuni, alege una care apeleaza la tine.

O presiune normaliza va „prea obosit“ de la Dimensiuni. Aceasta broderie, în general, foarte frumos. Orice brodate cu pisici va ajuta la imbunatatirea sanatatii lor.

Semne Cross Stitch

Bani, cariera

Goldfish în broderie aduce succesul în afacerile financiare. În plus, puteți broda și crap. Cel mai bun din toate 9 sau 8 de aur și unul negru.

talisman puternic este brodat cu o broască cu trei picioare, cu o monedă în gură. Acesta este cel mai bine plasat în nord-est (în zona de avere).

Succesul în afaceri aduce o barcă cu pânze și nu numai brodate, ci, de asemenea, din lemn. Ar trebui să fie nici o arme, ar trebui să fie o navă comercială. Acesta ar trebui să fie poziționat astfel încât nasul uitându-se în apartament, ca și cum ar fi inotat la tine prin ușă.

Un simbol tradițional al potcoavă bun noroc este considerat, este necesar de a plasa se termină.

Struguri simbolizeaza abundenta.

Animalele pot fi brodate vultur, albină, cal, bufniță (proteja împotriva investițiilor riscante), elefant trunchi în sus, cerb (succes în carieră), pește înghite șobolan.

Un simbol de noroc este, de asemenea, peisajul.

Un puternic talisman pentru dezvoltarea carierei este, de asemenea, un portret al președintelui 🙂.

Protecția oferă o broderie cu imaginea de câine, munți (bine atarna in spatele la birou), tigru (protejează de spirite rele).

Dacă găsiți broderii și sunt siguri că vă va ajuta să realizeze un vis, dar nu este listat, nu vă faceți griji și brodeze. Principalul lucru - este de a crede în puterea magică de broderie.