Semne cruciulițe un sens, recenzii și scheme care au lucrat, Feng Shui pentru broderie

Semne cruciulițe un sens, recenzii și scheme care au lucrat, Feng Shui pentru broderie
Întotdeauna brodeze numai într-o stare de spirit bună Semne Cross Stitch aplica multe aspecte ale vieții, cum ar fi de succes, bogăție, fericire și prosperitate în familie, sarcina precum si a bolilor și a sănătății. Cross-cusatura este întotdeauna considerată una dintre cele mai interesante activități. model brodată Astăzi poate fi un mare cadou pentru orice ocazie.Semne în cruciulițe și efectele acestora

Broderie cruce este un tip antic gherghef, care își are rădăcinile în culturile primitive. Pentru o lungă perioadă de timp la broderia erau diferite semne și tradiții.

Semne în cruciulițe pot contribui:

 • Achiziționarea unei case sau apartament;
 • Îndeplinirea dorințelor;
 • O întâlnire cu cel iubit;
 • căsătorie;
 • căsătorie fericită.

Semne cruciulițe un sens, recenzii și scheme care au lucrat, Feng Shui pentru broderie
Brodate sau un produs poate deveni un talisman pentru persoana căreia îi este destinat

Pentru a achiziționa o casă sau un apartament trebuie să brodați casa. Acesta poate fi orice, chiar și cel mai mic, cel mai important, că ia plăcut omul. Pentru casa, puteți adăuga calea care duce la casa, precum și lumina în ferestrele.

Pentru a îndeplini dorința, imaginea ar trebui să fie un far. În cazul în care are, de asemenea mare, este sigur de a fi calm. Poate brodeze moară sau Hummingbird.

Faceți cunoștință cu cealaltă jumătate va ajuta cu animale de brodat asociat. Mai ales populare sunt lupi, lebede și rațe mandarin. Pentru cealaltă jumătate a luat plonja trebuie să brodeze inele de nunta. Broderie, pe care există bujori, promovează o întâlnire cu persoana iubită și nunta. Conform tehnicii de bujori Feng Shui ar trebui să fie spânzurat în sud-vest.

În loc de flori, puteți închide, de asemenea, broderie cu trandafiri, maci și câmpuri de mac.

Ce face eco-cusatura: semne, care au

Orice persoană care îi place să brodeze, probabil a crezut că este brodat. Acest lucru este important mai ales atunci când modelul de broderie pentru un cadou. Pentru că cu ea pe care doriți să dea nu doar o imagine frumoasă, dar, de asemenea, dragoste, sănătate, fericire și noroc. Acest lucru se poate face urmând alegerea fire de brodat, pentru anumite semne.

Căsătoria a fost nevoie de fericit și lung să stea cu broderie:

 • O pereche de fluture sau porumbei;
 • gutuie;
 • O pereche de delfini;
 • O pereche de gâște sau lebede;
 • Pin (pentru fidelitate și devotament).
 • O pereche de rațe (care fericirea a fost în dragoste);


Semne cruciulițe un sens, recenzii și scheme care au lucrat, Feng Shui pentru broderie
crap brodată este un simbol al bogăției

Există multe pentru a lua în broderie pentru a atrage noroc în afaceri, bani și bogăție. Pentru a atrage noroc în afacerile ar trebui să brodeze o barcă cu pânze, ceea ce înseamnă sosirea noroc. Goldfish contribuie la succesul în afacerile financiare.

Money Tree poate contribui la bani Push-Pull, dar numai în cazul în care este brodat pe regulile.

Pe copac ar trebui să fie doar un număr impar de monede. Cantitatea optimă de monede - 9. monede trebuie să fie cu găuri în mijloc și caractere. Numărul de culori pe copaci, de asemenea, trebuie să fie ciudat, cel mai bine este de a face 3. Acestea trebuie să fie în asemănarea florilor de cireș.

Este important ca florile și monedele au fost atașate cu ajutorul unui fir de culoare roșie. Puieții ar trebui să fie agățat în fața ușii de la intrare, astfel încât banii intrat în casă.

Semne eco broderie

Practic, toate broderia au semnele lor cruciulițe.

Imagini brodate pentru:

 • sarcina de succes;
 • nașterea unui copil;
 • îmbunătățirea stării de sănătate;
 • Atragerea de noroc;
 • Fericire.

Semne cruciulițe un sens, recenzii și scheme care au lucrat, Feng Shui pentru broderie
Brodată cal - un simbol al bunei reputații, optimismul si rezistenta

Phoenix brodate poate ajuta cuplurile care nu au copii. In timpul nunti dragon cu Phoenix promova o uniune fructuoasă, o căsnicie fericită și copii sănătoși. Maci si camp mac simboliza virilității. Imaginea brodate cu barza copii și, de asemenea, ajuta la rezolvarea problemelor cu nașterea copilului.

Pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră, este de dorit să brodeze 2 macara cu o ramură de pin sau de un copac. Aceasta broderie este una dintre principalele simboluri ale sănătății.

Potcoavei simbolizează noroc și prosperitate. Conform tehnica Feng Shui, el trebuie să fie plasat în sus se termină. O mulțime de simbol noroc brodate lingău cu trei picioare, care are o monedă în gură.

Simboluri Feng Shui în cruciulițe

schema de broderie pot avea caractere diferite. Opinii de mulți oameni despre simbolurile tehnicilor Feng Shui sunt informați că există mulți oameni care fac într-adevăr a lucrat.

Semne cruciulițe un sens, recenzii și scheme care au lucrat, Feng Shui pentru broderie
Cascada brodată atrage mult noroc în casă

Nu mai puțin important în broderia de Feng Shui sunt culorile:

 • Black - reprezinta apa, spatiu eternitate;
 • Galben este un simbol al Pământului, visele și puterea;
 • Roșu - simbolizează foc, fericire și bucurie;
 • Alb - simbolizează puritatea;
 • Albastru - simbol al cerului.

În Feng Shui, există o mulțime de caractere diferite. Fluturele este un simbol al bucuriei și iubirii. Dacă în imagine sunt 2 fluturi - ele simbolizează o căsnicie fericită. Vaza - un simbol al păcii, iar dacă ceva este umplut, este capabil să atragă bogăție. Fiabilitatea și puterea de taur simbolizează. De asemenea, contribuie la o viață lungă și fructuoasă.

Dove - o puritate și blândețe. Dacă brodate pereche de porumbei, este un simbol al iubirii, prietenie și fidelitate.

Mulți cred în semnele cruciulițe și atașați o imagine brodată de o semnificație specială. Unii spun chiar că personajele sunt într-adevăr. De aceea, înainte de a începe să brodeze, ar trebui să înțeleagă semnificația fiecărui simbol.