Semne de broderie, broderie valoare și semne în broderie

întâlnire gratuită
în Clubul Femeilor!

Semne și superstiție, nu numai că ne ajută, oamenii moderni, un pic sorteze evenimentele viitoare și anticipa ceea ce se află înainte.Există credințe și tradiții specifice care ajuta la controlul soarta, trăgându-l evenimente de dorit, sau chiar și împlinească visele. Doar trebuie să știți secrete speciale! Multe fete și femei iubesc și știu cum să brodeze. În general, broderie - aceasta este o activitate mare pentru femei, indiferent de vârstă, și nu în mod surprinzător, această artă înainte ca fetele au fost predate obligatoriu.

Acest proces nu numai calmeaza mintea si reduce stresul, de asemenea, ea dezvoltă magic calități feminine, face o fată mai atractiv și mai sănătos. Și dacă știi semnele de broderie speciale, putem face viata absolut fericit.

Nu contează cum vă place să brodeze - cruciulițe, mătase sau pânză, principalul lucru - pentru suflet, și cunoașterea anumitor secrete. Există semne vechi în broderie, care nu este doar locul de muncă, și a condus să creadă în magie!

Nimic mistic și ciudat în acest sens. Broderie - proces ezoterice, pentru că în timp ce brodarea femeie toată atenția, tot sufletul său investit în materialul textil. Sami cusături, unul câte unul, să investească în tesatura energie feminină - și de la ce se gândea, ce fel de starea de spirit este, depinde de viața viitoare.

Puteți coase cu adevărat propriul destin, fericirea lor și o dorință - și funcționează. Broderia trebuie doar să cunoască semnele, tradițiile broderie vechi, tabuuri și dorințele.

Cum crearea de broderie de soarta?

Există un vechi și adevărate semne care știe fiecare dintre broderia rezonabile. Au trecut în jos de la bunici după felul lui, și să vină la noi intacte.

Nici măcar nu semnele și regulile care trebuie urmate în curând, dacă vă decideți să ia inelul și broderie, precum și cu ajutorul unor ace schimba la o viață mai bună.

1. Cele mai importante semne sunt asociate cu cel mai bun timp, atunci când broderia poate fi realizată, și, desigur, nu e duminică. Așa cum se credea anterior, care nu poate broda în sărbătorile creștine, care interzic temele.

Nu e noroc, dar regula, care a permis femeilor înainte de a rupe de la orice lucrare. Dacă broderia pentru a vă relaxa și bucura de hobby-urile tale, semnul nu mai este relevant.

2. Este important să brodeze în pace și liniște completă poate fi un calm, muzica pozitiva. Amintiți-vă, muzica are o energie proprie, iar cuvintele care sunt auzite în cântec, va afecta, de asemenea, efectul de broderie.

Deci, fetele folosite pentru a cânta, brodarea o cruce, dar au cântat cântece ale căror cuvinte se potrivesc dorințelor lor. Oh dragoste fericit, de exemplu!

Dacă în timpul brodare va suna un cântec despre cum cineva care a aruncat despre dragoste si suferinta neimpartasita - acest lucru ar putea afecta rezultatul, iar apoi se pune întrebarea, de ce nu funcționează semne și broderii nu au adus fericirea.

3. În nici un caz nu brodați un TV de știri de lucru, sau alte transmisie tulburarea! Nimic bun nu va aduce o astfel de broderie. Dar, în conformitate cu filmul preferat, aduce doar emoții pozitive, o puteți face cu plăcere.

4. Nu sporovăiască în timpul acestui proces magic. Legile broderie afirmă că, dacă sunteți brodati pe o pereche cu un prieten, poți cânta ceva frumos, dar nu pentru a discuta problema și nu bârfe.

Mai bine să rămână tăcut și să se gândească la dorința prețuite, intențiile de a investi în energia lor broderie. În nici un caz nu jura, nu jur, și nu vorbesc cu voce tare!

5. Pe prima cusatura cruce sau broderie trebuie să se gândească la dorința lor de prețuite - atunci acesta va fi cu siguranță îndeplinite. Există, de asemenea, un semn că dorința poate „repara“ la ultima cusatura și nodul, repetarea acesta - este ideal.

6. Desigur, firele, acul si pictura - totul trebuie să fie de brand nou, special selectate pentru acest loc de muncă special. Alegeți un fir cu dragoste și entuziasm, cel mai bun - toate ar trebui să vă place! Există un semn că în cazul în care imaginea în sine pentru broderie pe care nu le place, ceea ce ar fi corect poate fi, ea nu va aduce fericire.

7. În cazul în care, în timpul broderie tine pe un șir de caractere și apoi există noduli, semne spune despre tine amintiți tipul, și își aduce aminte complimente foarte Complimentele se gândească la ceva plăcut, să vă contacteze.

8. Dacă sunteți înțepat în timpul broderie, apoi undeva există o eroare - este necesar să se verifice cusăturile, poate undeva faci o greșeală cu o cruce, ceva făcut neregulat sau incorect.

Ca semn, trebuie neapărat să fie reparat. Dar nu vă faceți griji, dacă broderie va fi ușor diferită de schema în cazul în care aceste caracteristici sunt practic invizibile, sau de a face lucrarea, în opinia dumneavoastră, doar mai bine.

9. Nu putem, prin semne, brodeze apusuri de soare. Desigur, ei pot arata foarte frumos, dar simbolizeaza apusul de noroc si fericire, asa ca evita aceste cifre.

10. Începe cusut ca un semn de state care aveți nevoie într-o zi frumoasă, însorită, atunci când există o vreme frumoasă, și întotdeauna pe luna în creștere.

11. Este imposibil să brodeze nuditate - ei spun că aceste fotografii vor aduce eșec în sănătate și în dragoste. De asemenea, în orice caz, nu brodați o singură persoană, astfel încât să nu va stabili viața personală!

12. Nu este în valoare de munca neterminată pentru a pune pe pat - în caz contrar, lucrarea va fi întârziată mult, vei avea puțină putere să-l, iar procesul va fi dificil.

Pune pe o masă sau pe noptieră. Și asigurați-vă că a existat un ordin, nu mint broderii, oricum, într-o grămadă de alte lucruri - eliminarea brodată într-o cutie specială.

Ce broda, pentru a atrage bun soarta noroc?

Aflați semnele și regulile de bază, este timpul pentru a decide ce să facă pentru tine broderie, o dorință de a efectua și că a fost de a trage în destinul tău. După ce a aflat secretul simbolurilor de valoare broderie și semne în broderii, aproape garantat, puteți schimba destinul în bine!Există o mulțime de opțiuni și recenzii entuziaste broderia indică faptul că semnele de muncă și broderie este într-adevăr capabil de a da fericire mult-așteptata. Cel mai important lucru - să știe exact ceea ce vrei, și alegeți imaginea corectă.

Atunci când alegeți o imagine, este foarte important, în orice caz, că ea ți-a plăcut și provoacă numai emoții pozitive. Și nu este nimic de a fi sumbru pe ea nu ar trebui să fie!

1. Dacă aveți o dorință și să visezi că sa transformat rapid, aproape garantat pentru a ajuta la imagine mori. Acest lucru este indicat de bune recenzii ale fetelor - este o frumoasă moară vechi pentru un motiv oarecare, visele devin realitate.

2. Desigur, dacă visul de a rezolva problema locuințelor, este necesar să brodeze casa. Acesta poate fi brodate broderie cruce sau palat, casă confortabilă, chiar și un cuib - personaj de important în sine.

Principalul lucru este că casa ar putea fi văzută ca un întreg, nu a fost distrus sau decrepit, arata ca el a vrut să ajungă la tine. Să-l conducă pe calea în direcția de la tine, adică, cel care se uită la imagine. Atmosfera din imagine ar trebui să fie o distracție, cald și plin de bucurie.

3. Puteți broda o, chiar dragoste eco - vorbesc despre ea numeroase marturii ale fetelor tinere. bujori dragoste curate și puternice atrag - acestea sunt aproape necesare pentru a broda fiecare tânără nemăritată. Aceste flori magice de licitație și frumos va atrage în viața ta fericirea mult-așteptata în dragoste.

4. În plus față nu se știe niciodată singurătatea, este sigur să brodeze figuri de oameni. Aceste două trebuie să dețină mâini, îmbrățișare sau sărut.

Iar starea de spirit generală a imaginii trebuie să fie incredibil de irizate, luminoase și fericit. Femeia broderia, asociat cu ea însăși, vopsea un frumos și fericit, iar ușa următoare tip - aceasta este aleasă viitorul tau.

5. Unicorn - un mare simbol magic al fericirii. Se crede că o fată care va brodeze unicorn, cu siguranță, se va căsători și va fi foarte fericit! Ar trebui să fie de culoare albă sau roz, iar fundalul general al imaginii frumoase, luminoase și armonioase.

6. În dormitor, nu interferează cu poza cu fluturi - ei aduc armonie în relațiile intime între soți și iubitori. Să fluturi sunt frumoase, luminoase, și bine, în cazul în care vor exista două.

7. tânără mireasă, în scopul de a consolida alianța cu soțul ei, este necesar să se brodeze macul stacojiu cruce. Aceste culori pasionale vor deveni un talisman pentru noua familie va iubi cuplu, loialitate și înțelegere.

8. O soție trebuie să brodeze o pereche de porumbei, lebede, lupi. Este important ca imaginea a fost foarte delicat și frumos, și un cuplu de animale sau păsări a fost calmă ei, pașnic și blând.

Multe dintre comentarii confirma acest lucru, unii neagă. Iar secretul este că nu este doar o imagine - chiar și un set magic „aproape perfect“ nu funcționează dacă nu cunosc semnele de brodat, secretele și regulile care au fost descrise mai sus.

  • Dacă doriți un copil, dar nu se poate obține gravidă, puteți încerca acest set minunat, dar poate urma exemplul mamele si bunicile noastre si brodata alte caractere cruce. De exemplu, - tineri de orice animal. Pisicuțe, cățeluși, leverets, pui.
  • Doar nu brodeze animale de pradă și agresive, este mai bine să aleagă pe cei care vă place cel mai bine, cui placere sa ma uit.
  • Poate brodeze Teddy poartă, o barza cu un copil, și este considerat a fi un asistent în acest caz Phoenix. Principalul lucru - gândurile și promisiunea pe care le trimit în universul în timp ce brodați.

10. Ajută la protejarea copilului de boli și necazuri tigru frumos, cu copilul, cal lângă un copil, sau un elefant, de asemenea, alături de un copil. Aceste animale - apărători loiali, și această broderie, a făcut mâinile mamei mele, ea devine un puternic talisman pentru copilul tau.

11. Există semne de broderie pentru sanatatea si vindecarea de boli lor. Ia-sănătos vă va fi de caractere, cum ar fi:

  • frumoase macarale mândru (ele simbolizează în general, fericire și vindecare)
  • piersici suculente și frumoase,
  • ramuri de pin sau de pin,
  • și frunze de stejar.

Aceste simboluri antice au o mare putere, și asigurați-vă că pentru a vă ajuta. Principalul lucru - în timp ce brodați cred că nu despre boli si pentru vindecare, pentru a pune energia corespunzătoare pentru a lucra, și apoi brodate devine un talisman magic care te va vindeca. Este nevoie să stea peste patul pacientului, si va ajuta cu siguranță.

12. Dacă tânjești succes în afaceri - brodeze barcă cu pânze! Frumos, mândru și magnific, cu vele umflătură albe, astfel încât la vederea lui de frumusete inima-oprire.

El trebuie să fie cu siguranță pe o suprafață plană, apă calmă trebuie să fie curat cer senin deasupra lui. Și cel mai important - nava trebuie să fie portretizat într-o astfel de poziție încât nasul lui a fost îndreptată departe de ușa din față, ca și în cazul în care vplyvaya în casa ta.

El poate înota, și poate dori să rămânem la mal, care este în partea uita la imaginea. Această barcă cu pânze este sigur de a aduce noroc!

13. Vrei bani? Vei ajuta carasi si crap de aur. Este important ca acestea au fost apă curată și transparentă, pentru aceasta este nevoie de cea mai frumoasă culoare albastră. Sau pur și simplu pe un fundal alb, după cum doriți.

Peștii ar trebui să fie în mod ideal, realizată în mărime naturală, la fel ca în viață. Imaginea lăsați-l să fie luminos, suculent și plin de bucurie, pentru a alege cel mai bun, cel mai luminos fir, iar banii se vor grăbi la casa ta atunci când mascota va fi gata!

14. Dacă doriți succes în afaceri - brodeze cal frumos. Acesta poate fi, dar este mai bine să sări în mod liber și rapid pe un domeniu larg, și în curs de dezvoltare o coamă de lux - este o condiție prealabilă. O astfel de mascota poate atrage în curând în viața ta un mare succes, nu ezitati!

15. Succesul noroc și bunăstarea financiară, în general, noroc, complet în viață, va oferi o potcoavă. Neaparat frumos, mare și de aur, și întotdeauna se termină!

16. Great Dragon vă va da noroc în afaceri. Vrei să crească la locul de muncă, pentru a ajunge la înălțimi și pentru a muta? Brodati dragon de zbor magnific și păstrați-l la locul de muncă, vă va ajuta cu siguranță!

Semne de broderie, broderie valoare și semne în broderie
Îmi place să dea sfaturi?
Semne de broderie, broderie valoare și semne în broderie
Cum de a deveni un antrenor?
Semne de broderie, broderie valoare și semne în broderie
Work-un vis pentru femei
Semne de broderie, broderie valoare și semne în broderie
Cum de a schimba viața ta?

Semne de broderie, broderie valoare și semne în broderie
Semne despre cricket in casa
Semne de broderie, broderie valoare și semne în broderie
Semne: ce pruriginoasă sau dureri în piept?
Semne de broderie, broderie valoare și semne în broderie
Credințe și superstiții despre dragoste
Semne de broderie, broderie valoare și semne în broderie
Semne de gărgăriță